|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2011
27.1.2011 15:56:57   
jasminčika
dajte še mene na seznam, in sicer user posted image ne pričakujem 24. 2.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 151
27.1.2011 19:37:48   
fortune
Pozdravljene bodoče mamice,

pridruzuje se vam nova članica polna upanja za prihodnostuser posted image . Ce me dodate na seznam sporočam da user posted image ne pricakujem 2.2 (1.krog).

(odgovor članu jasminčika)
Neposredna povezava do sporočila: 152
27.1.2011 19:56:02   
Poka
Uradno spadam v krog tistih, ki so neplodni... user posted image Čeprav razmere so pa tud... Še dva meseca stanujeva pri tašči v bloku in vedno ko kam gre in načrtujeva akcijo, se ona nepričakovano prej vrne nazaj in tako po mojem sploh ne zadaneva dnevov... user posted image  Poleg vseh ostalih zdravstvenih težav. Ko končno lahko user posted image  pa moj zadnjič reče, da se en iz bloka smeje.. user posted image  Glih je kaj slišal, ja... Se pa res vse sliši drugač, sam jaz nisem tako kot soseda, ko se jo do sosednjega bloka čuje user posted image

Tako da bomo videli 12. 2., ampak nimam preveč upanja.

(odgovor članu fortune)
Neposredna povezava do sporočila: 153
27.1.2011 20:00:46   
Poka
Da ne govorim o tem, da so trenutno noseče okrog mene res vse, ena ki se ji je ponesrečilo in bo imela tretjega, pa ga ni mislila, druga, ki se ji je ponesrečilo in bo imela prvega in hoče zaradi tega k psihiatru, ker ne ve kako bo zdržala in je moja svakinja zanjo rekla, da je materinski tip samo tisti trenutek, ko seksa user posted image user posted image  in še moj kolega je dobil dojenčka z eno, s katero sta se komaj spoznala in smo izvedeli, šele ko je rodila, eno leto prej je še pa govoril o prebolevanju bivše...

No, upam vsaj, da bodo vsi ti spoznali, kako srečo imajo v resnici.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 154
27.1.2011 21:21:43   
Katte
jasminčika, fortune, Poka, dobrodošle v februarju.
Želim vam, da že s tem mesecem zapustite te teme skupaj z nami ostalimi user posted image
Poka, veš, da uspe dostikrat, ko najmanj pričakuješ user posted image . Mogoče bo tako tudi pri vama user posted image .

< Sporočilo je popravil Katte -- 27.1.2011 21:29:10 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 155
28.1.2011 7:16:37   
Katte
user posted image

user posted image  ali user posted image  PRIČAKUJEMO:

1.2.
Katte (8. krog)

2.2.
smeška83 (x. krog)
fortune (2. krog)

3.2.
natka23 (x. krog)

5.2.
AnonimnaKP (x. krog)
ribica81 (x. krog)
SRCE (x. krog)
anonimna user posted image  (5. krog)

6.2.
sashy (3. krog)
SILVA (1. krog)

7.2.
srečica17 (x. krog)

8.2.
Nutry (31. krog, 3. IUI)

10.2.
jolika (8. krog)

12.2.
Poka (x. krog)

13.2.
lakaya (2. krog)

14.2.
pathra (3. krog)
Sa.Ka (x. krog)

17.2.
kejt2 (x. krog)

17.2.
candi (3. krog)

22.2.
sover (8 krog)

23.2.
Arual (41. krog)
Wolfina (23. krog)

24.2.
cebela2 (2. krog)
jasminčika (x. krog)

25.2.
asdf81 (1. krog)

26.2.
tedi2 (10. krog)

28.2.
Monstera (4. krog po laparo)

x.2.
anonimna user posted image  (1. krog)
anity_1 (5. krog)

SKUPAJ NAS JE: 29

NOSEČK:___

NAVIJAČICE:
Katte, Agnes27, mladika,
witch, LeJo, zebr4, Lineta,
anonimna user posted image , mojamura,
krisv

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 156
28.1.2011 7:40:04   
Anonimen
Dobro jutro! Še malo pa bo februar in prvi nalulani pluski! user posted image

auser posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
28.1.2011 11:03:29   
witch
Ker je marec še daleč, pa da nebom sama tam, bom malo še z vami čvekala dokler ne dobim družbe user posted image
Danes je prišla M user posted image tak da gremo v 15. krog. Upam pa, da je enkrat konec febrarja, začetek marca res nebo.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 158
28.1.2011 13:10:02   
Wolfina
Witch, malo še pokukaj pod januar, sem te poskusila tam ujet. Kar pogumno naprej!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 159
28.1.2011 15:06:59   
lakaya
Witch user posted image user posted image  ti kr glavo pokonci pa z optimizmom naprej, ti pa želim da čim prej ugledaš user posted image

(odgovor članu Wolfina)
Neposredna povezava do sporočila: 160
28.1.2011 16:07:57   
smeška83
Jaz sem že dobila prve izcedke pred user posted image . Glede na to, da je danes dan za popenit, je to samo še nadgradnjauser posted image  V dveh dneh zna pomoje priti in gremo po injekcije za IVF ICSI.

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 161
28.1.2011 20:30:05   
lollypop
pozdravljene še v februarju, pa upam da se čimprej preselimo na kakšen drug seznamček... na čvek v pričakovanju user posted image

za seznamček: user posted image pričakujem tam okoli 23.02. je pa to najin 8.krog

punce, moramo popravit slabe rezultate prejšnjega meseca zato v februarju hočem same pluske user posted image

moja user posted image se počasi poslavlja, še kakšen dan, potem pa kar pridno začnemo user posted image ... brez O testov.. bova poskusila na dva dni, to je še najbolj ziher varianta... no pa čaj krvomočnice bom tudi še pila, so se mi kar ciklusi uredili odkar to pijem, imamo redne M.. prej sem pa imela čist zmešano od 25 pa do 35 dni... upam da mi pomaga tudi pri zanositvi... imam pa v tem mesecu še redni pregled pri G in bom tudi omenila to, da že nekaj časa delava na user posted image pa še ni uspeha, pa da vidim kako naprej...

mi je pa všeč, da ste tako pozitivne v tem mesecu.... bravo, tako je treba user posted image

Carpe diem

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 162
29.1.2011 0:49:57   
kejt2
IZVIRNO SPOROČILO: Arual

Hey.
Ste pridne???

Moja tečka se je poslovila, sem pa pri bioenergetiku, tako da čutim njegovo delovanje, jajčniki in maternica kr bolijo, in seveda sem to povedala, in mi je odgovorila, da je to posledica zdravljena. Tako da verjamem, da bo kmalu tudi nama uspelo zagledati user posted image .

Pri kermu si pa bla, če ni skrivnost?

Lp,
K

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 163
29.1.2011 10:03:13   
Nusyka
Dobro jutro, ta mesec bom pa samo vaša navijačica!
Bom spremljala temo in vam želim veliko roza barve!!!

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 164
29.1.2011 11:14:59   
Agnes27
Živjo punce,

jaz sem obtičala v januarju ker od user posted image  ni nobenega duha ne sluhauser posted image  Trenutno sem tu samo navijačica.
Danes je 39. dan...user posted image  ni test je pa tudi negativen. Ker je verjetno februar že bolje bran kot januar vas še tle prašam
če ima katera od vas tudi PCO?

Lep dan

(odgovor članu Nusyka)
Neposredna povezava do sporočila: 165
29.1.2011 13:00:42   
smeška83
Jaz imam PCOSuser posted image

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 166
29.1.2011 16:17:27   
Arual
kejt2 - šla sem k bioenergetiku Mernik Matiji, dela skupaj z ženo Simono, v Mariboru, po metodi Zdenka Dumančiča. Cena je 25 eur, za najem prostora, plačaš pa na koncu terapije, daš kolikor paš misliš da je ta terapija vredna. Dela pa terapijo 4 dni zapored. Sem pa opazila, da se ljudje iz vseh koncev pripeljejo k njima, in jih res hvalijo, ter tudi na svoje oči sem se prepričala, da to res pomaga. Tak da sem res optimistična in res si želim, da bo ta terapija tudi meni pomagala!!

Sem občutila bolečine ob terapiji, in pravita, da je to posledica delovanja te terapije in da se zdaj notri zdravi, tako da bi morala bolečina pojenjati. Dokončni rezultat je videti nekje 10 - 14 dni po zadnji terapiji, vsaj take sem dobila informacije!

Jaz sem se opogumila komaj po letu dni prepričevanja, da naj probam še bioenergetika. No, zdaj sem šla in čakamo na pozitiven rezultat!!

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 167
29.1.2011 16:51:25   
Natka23

kejt2 - šla sem k bioenergetiku Mernik Matiji, dela skupaj z ženo Simono, v Mariboru, po metodi Zdenka Dumančiča. Cena je 25 eur, za najem prostora, plačaš pa na koncu terapije, daš kolikor paš misliš da je ta terapija vredna. Dela pa terapijo 4 dni zapored. Sem pa opazila, da se ljudje iz vseh koncev pripeljejo k njima, in jih res hvalijo, ter tudi na svoje oči sem se prepričala, da to res pomaga. Tak da sem res optimistična in res si želim, da bo ta terapija tudi meni pomagala!!

Sem občutila bolečine ob terapiji, in pravita, da je to posledica delovanja te terapije in da se zdaj notri zdravi, tako da bi morala bolečina pojenjati. Dokončni rezultat je videti nekje 10 - 14 dni po zadnji terapiji, vsaj take sem dobila informacije!

Jaz sem se opogumila komaj po letu dni prepričevanja, da naj probam še bioenergetika. No, zdaj sem šla in čakamo na pozitiven rezultat!!

Mene so tudi jajčniki bolel, sem bla pa dvakrat, pa kao drugič za okrepitev in isto daš pač koliko ti hočeš, oz ni ti niti treba jaz sem dala enih 40€ za dvakrat.Sem pa slišala za dva primera, ko so potem zanosile prej pa ni šlo,in ena je celo z dvojčki, zdej to je čist odvisno kolko si dovzeten za to:)

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 168
29.1.2011 19:41:24   
Arual
Natka23 - pri kom si pa bla?? In kakšni so bli tvoji odzivi?? Jaz mislim, da sem se dobro odzvala na terapijo, vendar bom komaj čez čas videla rezultate. Jaz bom čez kak mesec ponovno šla na terapijo, zdaj bom počakala da vidim kak bo s ciklusom, potem pa se kr prijavim! Ker za to se kr čaka, je kr gneča user posted image !

Jaz upam, da se bodo pokazali čimprej user posted image user posted image

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 169
29.1.2011 20:10:18   
Natka23

Natka23 - pri kom si pa bla?? In kakšni so bli tvoji odzivi?? Jaz mislim, da sem se dobro odzvala na terapijo, vendar bom komaj čez čas videla rezultate. Jaz bom čez kak mesec ponovno šla na terapijo, zdaj bom počakala da vidim kak bo s ciklusom, potem pa se kr prijavim! Ker za to se kr čaka, je kr gneča user posted image !

Jaz upam, da se bodo pokazali čimprej user posted image user posted image

No men je takoj svetovala krvomočnico(tu naj povem, da imam redne cikkluse na 28 dni, z zelo redkim - oz + 1 dnevom).
Tu pri eni iz našega mesta, ma je kar znana, vendar pa dela to za dušo.Ne vem mene je nabilo z energijo, je že res da se kratek čas trudiva, vendar je šlo mal men izpod kontrole, predvsem v galvi mi je skoz bila ta misel otrok kdaj bo, prihoduser posted image user posted image bo ali ne bo.IN no na tem področju mi je kar pomagala, me so pa jajčniki špikat začel pri njej, in glede na tiste tabele, ki jih ima ni telesno z nama nič narobe, ampak pač moja glava je potencirala preveč željo in iztrošila telo.No men je na konc rekla, da bo kmalu, mi je celo iz angelskih kart brala.Zdej se pravim koliko pa se tem verjame, pa je odvisno od posameznika, sem pa res dobila naboj energije, ki mi je primanjkovala.Aha pa bila sem v času ovulacijeuser posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 170
30.1.2011 21:21:15   
candi
Evo punce, tudi moja tečka se je poslovila, upam da kar za 9 mesecev, zdaj pa spet v nove boje.user posted image Res upam da bo seznamček v februarju bolj pinki kot januarski, predvsem glede na to, da je ta mesec valentinovo.user posted image

Pridne bit in veliko user posted image user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 171
30.1.2011 22:24:40   
Agnes27
IZVIRNO SPOROČILO: smeška83

Jaz imam PCOSuser posted image

Smeška83, koliko časa pa delaš na user posted image ?  Saj niti nism prepričana če ločim razliko med PCO in PCOSuser posted image

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 172
31.1.2011 5:47:00   
Anonimen
Dobro jutro soborkeuser posted image !

Kako ste kaj preživele vikend? Pri nas je bilo kar delovno, je treba vse počistit in pripravit, med tednom žal ni časauser posted image .

No, jaz user posted image  ne pričakujem šele nekje med 3. in 5. februarjem, a imam že 2 dni krče, tako da nimam nič dobrega občutka, zato po vsej verjetnosti sledi HSG. Bomo videli...

Želim vam lep začetek novega tedna!

AnonimnaKP

(odgovor članu Agnes27)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
31.1.2011 6:59:55   
Anonimen
Naš vikend je bil bolj dolgočasen in je prehitro minil. user posted image Naša tamala ima čez vikende en čuden ritem spanja. Spat gre šele okrog 15h, tko da popoldan ne moreš nikamor. Zbudi se itak, ko je že mrak. Lahko bi šli dopoldan, pa smo vsi še preveč leni, pa tudi kosilo je treba kuhat... Bo naslednji vikend boljši, praznujem RD! user posted image

auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
31.1.2011 7:58:01   
Katte
Dobro jutro.
Punce, jaz bom izgleda februarja samo navijačica. Se bom po vsej verjetnosti selila drugam, ampak na žalost ne med oktobrke 2011. V soboto zjutraj sem naredila CB test, bil je negativen. user posted image  še ni prišla, grem očitno direkt v marčevsko temo. Bom pa tudi tukaj kakšno rekla z vami, če lahko.
Če slučajno user posted image  še ne pride do petka, bom takrat delala test še enkrat, ampak kakega upanja nimam.

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ali ste zadovoljne z izbiro nosečniških oblačil?
kincapika

Si želite več izbire nosečniških oblačil in kakšne?

Da, več elegantnih (26%)

Da, več športnih (31%)

Da, več ekstremno modnih (11%)

Ne (31%)

Število vseh glasov: 833

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!