Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Oj! Evo še par dni pa upam, da ne bo prišla , sem pa čist zmešana od teh hormončkov..1x sem 100% da sem noseča-špika me po jajčnikih, pa po kavi mi je malo slabo, par sekundne vrtoglavice, potem čez pol ure se super počutim in sem 100% da bo vsak čas prišla ! res ne morem vrjet, kak mi dogaja, ker dejansko tudi če ne zanosim takoj mi je vseeno, vedno najdem 100 +in - zakaj ravno ta mesec! Ne vem , se mi zdi da nisem nič obremenjena s tem, ampak očitno podzavestno sem! Kaj, vem, tko mi je čudno vse skupaj, delamo na načelu, ko bo-bo, ker po eni strani bi še raje vidla da zanosim recimo čez pol leta(sem glih konec porodniške, želim biti že malo v službi, dete se mi zdi še premahjno da bi dobilo družbo), a po drugi strani komaj čakam in se mi majhna razlika zdi super-uglavnem ena fajn zmešana "baba" sem Mal sem naložila, ampak drugemu ne morem povedati razn tukaj na forumu Po eni strani bi že jutri delala test po drugi pa bi najraje počakala, do konca drugega tedna, ker bo itak M prišla-sej še sama ne vem kaj bi rada Kateri test naj bi bil najbolj zanesljiv? kdaj naj ga delam, kaj ve mislite? Se mi zdi da sem imela O od 23-25.1, koliko dni po O naj bi test pokazal pravilno? Anonimna Pod ta post se pa moram podpisat, ista zgodba je pri meni. Simptomi, razpoloženje, bo, ne bo... Želja po še enem je res velika in psiha dela svoje. Jaz bi na tvojem mestu test delala vsaj 12 dni po O, če ne več. Prej po mojem nima smisla, škoda denarja. Če zdržiš, ga naredi po 14 dneh. Pa srečno . AnonimnaKP Ja sej vem, da brezveze, ker mi vedno bolj pozno pokaže , recimo da bom zdržala do drugega tedna Zdaj pa še eno vprašanje glede O? po O testih naj bi imel O okoli23-24.1 (tudi po koledarski metodi), nekaj pa mi sploh ne zda miru, 22.1 sem dobila sluz značilno za O, 23 .1 je skoraj da teklo iz mene(polno sluzi in trekočehga izcedka), potem še 24 .1 ampak manj kot 23 .1, ok sem prišla do zaključka da je bila 23-24 O, ampak potem je bilo spet 25, 26 in 27 kar dosti te sluzi ki ni bila več tako tekoča, je bila bledorumena in še vedno vlečljiva, zdaj pa ne vem, kdaj se potem pojavi O, Pušenjak je napisal, da se 12 ur po O, spremeni izcedek v bolj motnega, meni pa se je premenil po 4 dneh Kaj je bila O tok pozna? ali je možno da se tudi izcedek počasi spreminja, in ne takoj po O? A je kateri kaj več jasno glede te O sluzi in ali je možno da še po O sluz sicer manj tekoča a še vedno vlečljiva? Anonimna Po mojem ne bi bilo slabo, če bi si merila bazalno temperaturo. Dvig temperature je jasen znak, da je prišlo do ovulacije.
|