|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2011
3.2.2011 8:32:11   
Katte
user posted image

user posted image  ali user posted image  PRIČAKUJEMO:

2.2.
smeška83 (x. krog)
fortune (2. krog)user posted image

3.2.
natka23 (x. krog)user posted image

5.2.
AnonimnaKP (x. krog)
ribica81 (x. krog) user posted image  user posted image
SRCE (x. krog)
anonimna user posted image  (5. krog)

6.2.
sashy (3. krog)
SILVA (1. krog)
anonimna user posted image user posted image user posted image  (x. krog)

7.2.
srečica17 (x. krog)

8.2.
Nutry (31. krog, 3. IUI)

10.2.
jolika (8. krog)

12.2.
Poka (x. krog)

13.2.
lakaya (2. krog)

14.2.
pathra (3. krog)
Sa.Ka (x. krog)
anonimna user posted image

17.2.
kejt2 (x. krog)

17.2.
candi (3. krog)

22.2.
sover (8 krog)

23.2.
Arual (41. krog)
Wolfina (23. krog)
lollypop (8. krog)

24.2.
cebela2 (2. krog)
jasminčika (x. krog)

25.2.
asdf81 (1. krog)

26.2.
tedi2 (10. krog)

28.2.
Monstera (4. krog po laparo)

x.2.
anonimna user posted image  (1. krog)
anity_1 (5. krog)

SKUPAJ NAS JE: 31

NOSEČK:1

NAVIJAČICE:
Katte, Agnes27, mladika,
witch, LeJo, zebr4, Lineta,
anonimna user posted image , mojamura,
krisv, Nusyka

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 226
3.2.2011 8:33:51   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Sem še ena od tistih, ki upa z vami, in sicer M ne pričakujem 14.2. Vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla. Držim pesti. Sem te dodala na seznam kot anonimna user posted image , če se strinjaš.

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 227
3.2.2011 8:59:51   
jolika
Punce dajte se potrudit tale mesec, da bo še bolj zaljubljenuser posted image Js imam že pms, točen ko urca, točno 1 teden pred M. Joškice me že bolijo, pa par mozoljev je pognalo (to je pa nekaj čisto novega pri meni). Ma očitno spet nič ne bo. Pa sva bla ful pridna (kot vednouser posted image ) O testi so mi pokazali O kot po planu, sam očitno nekaj ne štima. Pa še povšter sem si pod tazadnjo dalauser posted image .
December in januar sta bila pa res žalostna... Tak da ribica81 iskrene čestitke!!! Ostale pa po njeni poti!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 228
3.2.2011 9:36:06   
Natka23
Evo jaz sem se pobrala, ma si mislim da hoče na vsako silo bit zimski otrokuser posted image user posted image user posted image čeprav je mami si želela poletnega, tak da marca pa bo user posted image user posted image user posted image .Bo moja punčka dobla darilo za svojo 2. svečkouser posted image user posted image user posted image

Za vse ki še čakate pa ogromnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da vam ratauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 229
3.2.2011 11:01:04   
lakaya
hej punce

Ribica 81 ISKRENE ČESTITKE, pa zdravo in veselo user posted image

Evo mene je pa danes prehitela Muser posted image user posted image user posted image , sm čist user posted image user posted image user posted image  je prišla točno po 28 dneh, očitno se mi ciklus počasi normalizira (vsaj to)

Ma sm fuuuul user posted image  sta prvi dve user posted image ratali v prvem krogu, zdej pa kr ne gre.... Res sm misla da bo tudi tokrat kr kuj ratalo, tko da je zato user posted image  še večja...

Se pa zavedam kakšno srečo sem imela s prvima dvema user posted image , da je kuj ratalo, tako da sva si zdej z možem dala še to leto na razpolago, pol pa ne več k moram pol pod nujno menjat službo... no mi ostaja še 10 mes user posted image

Tako da vsem vam, ki čakate še prvouser posted image  privoščim še bolj kot sebi ...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 230
3.2.2011 11:12:25   
Katte
lakaya, pošiljam ti virtualni user posted image  za prihod user posted image . Drugače pa, lepo, da se ti cikel normalizira. No, kljub temu, da imaš že dva, ti še enega user posted image  ne privoščim nič manj, kot nam, ki nimamo še nobenega user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 231
3.2.2011 11:14:35   
Katte
user posted image

2.2.
smeška83 (x. krog)

3.2.

5.2.
AnonimnaKP (x. krog)
SRCE (x. krog)

6.2.
sashy (3. krog)
SILVA (1. krog)

7.2.
srečica17 (x. krog)

8.2.
Nutry (31. krog, 3. IUI)

10.2.
jolika (8. krog)

12.2.
Poka (x. krog)

13.2.
lakaya (2. krog)user posted image

14.2.
pathra (3. krog)
Sa.Ka (x. krog)

17.2.
kejt2 (x. krog)

17.2.
candi (3. krog)

22.2.
sover (8 krog)

23.2.
Arual (41. krog)
Wolfina (23. krog)
lollypop (8. krog)

24.2.
cebela2 (2. krog)
jasminčika (x. krog)

25.2.
asdf81 (1. krog)

26.2.
tedi2 (10. krog)

28.2.

x.2.
anity_1 (5. krog)

NAVIJAČICE:
Katte, Agnes27, mladika,
krisv, Nusyka

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 232
3.2.2011 12:42:16   
SRCE
Ojla....

Ribica čestitkeuser posted image user posted image user posted image ...vidim ,da si prej naredila test....si imela kakšne znake??
Srečnouser posted image ti želim.....in seveda vsem novimuser posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 233
3.2.2011 15:53:15   
Anonimen
Oj! Evo še par dni pa upam, da ne bo prišla user posted image , sem pa čist zmešana od teh hormončkov..1x sem 100% da sem noseča-špika me po jajčnikih, pa po kavi mi je malo slabo, par sekundne vrtoglavice, potem čez pol ure se super počutim in sem 100% da bo vsak čas prišlauser posted image ! res ne morem vrjet, kak mi dogaja, ker dejansko tudi če ne zanosim takoj mi je vseeno, vedno najdem 100 +in - zakaj ravno ta mesec! Ne vem , se mi zdi da nisem nič obremenjena s tem, ampak očitno podzavestno sem! Kaj, vem, tko mi je čudno vse skupaj, delamo na načelu, ko bo-bo, ker po eni strani bi še raje vidla da zanosim recimo čez pol leta(sem glih konec porodniške, želim biti že malo v službi, dete se mi zdi še premahjno da bi dobilo družbo), a po drugi strani komaj čakamuser posted image user posted image in se mi majhna razlika zdi super-uglavnem ena fajn zmešana "baba" sem user posted image
Mal sem naložila, ampak drugemu ne morem povedati razn tukaj na forumuuser posted image
Po eni strani bi že jutri delala test po drugi pa bi najraje počakala, do konca drugega tedna, ker bo itak M prišla-sej še sama ne vem kaj bi radauser posted image
Kateri test naj bi bil najbolj zanesljiv? kdaj naj ga delam, kaj ve mislite? Se mi zdi da sem imela O od 23-25.1, koliko dni po O naj bi test pokazal pravilno?
Anonimna

(odgovor članu SRCE)
  Neposredna povezava do sporočila: 234
3.2.2011 15:53:59   
Anonimen
še znake sem pozabla dodat, se pravi prejšni post je od mene anonimna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 235
3.2.2011 16:32:36   
Anonimen

Oj! Evo še par dni pa upam, da ne bo prišla user posted image , sem pa čist zmešana od teh hormončkov..1x sem 100% da sem noseča-špika me po jajčnikih, pa po kavi mi je malo slabo, par sekundne vrtoglavice, potem čez pol ure se super počutim in sem 100% da bo vsak čas prišlauser posted image ! res ne morem vrjet, kak mi dogaja, ker dejansko tudi če ne zanosim takoj mi je vseeno, vedno najdem 100 +in - zakaj ravno ta mesec! Ne vem , se mi zdi da nisem nič obremenjena s tem, ampak očitno podzavestno sem! Kaj, vem, tko mi je čudno vse skupaj, delamo na načelu, ko bo-bo, ker po eni strani bi še raje vidla da zanosim recimo čez pol leta(sem glih konec porodniške, želim biti že malo v službi, dete se mi zdi še premahjno da bi dobilo družbo), a po drugi strani komaj čakamuser posted image user posted image in se mi majhna razlika zdi super-uglavnem ena fajn zmešana "baba" sem user posted image
Mal sem naložila, ampak drugemu ne morem povedati razn tukaj na forumuuser posted image
Po eni strani bi že jutri delala test po drugi pa bi najraje počakala, do konca drugega tedna, ker bo itak M prišla-sej še sama ne vem kaj bi radauser posted image
Kateri test naj bi bil najbolj zanesljiv? kdaj naj ga delam, kaj ve mislite? Se mi zdi da sem imela O od 23-25.1, koliko dni po O naj bi test pokazal pravilno?
Anonimna

Pod ta post se pa moram podpisat, ista zgodba je pri meni. Simptomi, razpoloženje, bo, ne bo... Želja po še enem user posted image  je res velika in psiha dela svoje. Jaz bi na tvojem mestu test delala vsaj 12 dni po O, če ne več. Prej po mojem nima smisla, škoda denarja. Če zdržiš, ga naredi po 14 dneh. Pa srečno user posted image .

AnonimnaKP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
3.2.2011 17:21:46   
smeška83
user posted image  se je prikazala že 31.1., tako da me kar plavo pobarvajte... Zdaj sem v postopku ICSI in upam, da marca pa bo tako željen plusekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 237
3.2.2011 18:31:02   
Anonimen

Anonimna

Pod ta post se pa moram podpisat, ista zgodba je pri meni. Simptomi, razpoloženje, bo, ne bo... Želja po še enem user posted image  je res velika in psiha dela svoje. Jaz bi na tvojem mestu test delala vsaj 12 dni po O, če ne več. Prej po mojem nima smisla, škoda denarja. Če zdržiš, ga naredi po 14 dneh. Pa srečno user posted image .

AnonimnaKP

Ja sej vem, da brezveze, ker mi vedno bolj pozno pokaže user posted image user posted image , recimo da bom zdržala do drugega tednauser posted image

Zdaj pa še eno vprašanje glede O? po O testih naj bi imel O okoli23-24.1 (tudi po koledarski metodi), nekaj pa mi sploh ne zda miru, 22.1 sem dobila sluz značilno za O, 23 .1 je skoraj da teklo iz mene(polno sluzi in trekočehga izcedka), potem še 24 .1 ampak manj kot 23 .1, ok sem prišla do zaključka da je bila 23-24 O, ampak potem je bilo spet 25, 26 in 27 kar dosti te sluzi ki ni bila več tako tekoča, je bila bledorumena in še vedno vlečljiva, zdaj pa ne vem, kdaj se potem pojavi O, Pušenjak je napisal, da se 12 ur po O, spremeni izcedek v bolj motnega, meni pa se je premenil po 4 dnehuser posted image Kaj je bila O tok pozna? ali je možno da se tudi izcedek počasi spreminja, in ne takoj po O?
A je kateri kaj več jasno glede te O sluzi in ali je možno da še po O sluz sicer manj tekoča a še vedno vlečljiva?

Anonimnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
3.2.2011 19:19:58   
ribica81
ojla! Iskrena hvala za vse čestitke.
Glede testa in znakov...CB sm delala 3 dni pred M in še to enkrat popoldne in se je takoj pokazal zelo jasen +. Boleče in napete prsi so ble zame kar precej očiten znak, ker drugače me niso nikoli bolele (niti pred M ne). In pa občasno špikanje v trebuhu. Ta zadnji cikel sm pila čaj krvomočnice in vrjamem da je tudi nekaj na tem. Tako da punce moje...probati ni grehuser posted image  Jst sm rekla, da bom še ta čaj sprobala preden grem ginekologinji težit in evo rezultatuser posted image  Lp vsemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 239
3.2.2011 19:43:17   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: ribica81

ojla! Iskrena hvala za vse čestitke.
Glede testa in znakov...CB sm delala 3 dni pred M in še to enkrat popoldne in se je takoj pokazal zelo jasen +. Boleče in napete prsi so ble zame kar precej očiten znak, ker drugače me niso nikoli bolele (niti pred M ne). In pa občasno špikanje v trebuhu. Ta zadnji cikel sm pila čaj krvomočnice in vrjamem da je tudi nekaj na tem. Tako da punce moje...probati ni grehuser posted image  Jst sm rekla, da bom še ta čaj sprobala preden grem ginekologinji težit in evo rezultatuser posted image  Lp vsemuser posted image user posted image user posted image

Smem vprašat, kako si ga pila,(od kdaj do kdaj, a is se držala navodil iz drugih forumov)

(odgovor članu ribica81)
Neposredna povezava do sporočila: 240
3.2.2011 19:43:55   
Anonimen

Anonimna

AnonimnaKP

Ja sej vem, da brezveze, ker mi vedno bolj pozno pokaže user posted image user posted image , recimo da bom zdržala do drugega tednauser posted image

Zdaj pa še eno vprašanje glede O? po O testih naj bi imel O okoli23-24.1 (tudi po koledarski metodi), nekaj pa mi sploh ne zda miru, 22.1 sem dobila sluz značilno za O, 23 .1 je skoraj da teklo iz mene(polno sluzi in trekočehga izcedka), potem še 24 .1 ampak manj kot 23 .1, ok sem prišla do zaključka da je bila 23-24 O, ampak potem je bilo spet 25, 26 in 27 kar dosti te sluzi ki ni bila več tako tekoča, je bila bledorumena in še vedno vlečljiva, zdaj pa ne vem, kdaj se potem pojavi O, Pušenjak je napisal, da se 12 ur po O, spremeni izcedek v bolj motnega, meni pa se je premenil po 4 dnehuser posted image Kaj je bila O tok pozna? ali je možno da se tudi izcedek počasi spreminja, in ne takoj po O?
A je kateri kaj več jasno glede te O sluzi in ali je možno da še po O sluz sicer manj tekoča a še vedno vlečljiva?

Anonimnauser posted image user posted image user posted image

Po mojem ne bi bilo slabo, če bi si merila bazalno temperaturo. Dvig temperature je jasen znak, da je prišlo do ovulacije.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 241
4.2.2011 7:13:55   
Katte
smeška83, v postopku ti želim veliko optimizma in da se prime user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 242
4.2.2011 7:14:30   
Katte
user posted image

2.2.
smeška83 (x. krog)user posted image

3.2.

5.2.
AnonimnaKP (x. krog)
SRCE (x. krog)

6.2.
sashy (3. krog)
SILVA (1. krog)

7.2.
srečica17 (x. krog)

8.2.
Nutry (31. krog, 3. IUI)

10.2.
jolika (8. krog)

12.2.
Poka (x. krog)

13.2.
lakaya (2. krog)user posted image

14.2.
pathra (3. krog)
Sa.Ka (x. krog)

17.2.
kejt2 (x. krog)

17.2.
candi (3. krog)

22.2.
sover (8 krog)

23.2.
Arual (41. krog)
Wolfina (23. krog)
lollypop (8. krog)

24.2.
cebela2 (2. krog)
jasminčika (x. krog)

25.2.
asdf81 (1. krog)

26.2.
tedi2 (10. krog)

28.2.

x.2.
anity_1 (5. krog)

NAVIJAČICE:
Katte, Agnes27, mladika,
krisv, Nusyka

[/quote]

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 243
4.2.2011 8:41:22   
Anonimen
smeška, držim pesti zate v postopku! Upam, da končno uspe in boš takale - user posted image .

ribica, po koliko krogih je pa ratalo?

znaki - punce, ne se z znaki toliko obremenjevat in jih iskat. Jst jih nikoli nimam. Nekatere imajo pa "namišljene" znake. Tako da to sploh ni nobeno merilo. Samo napsihirale se boste. Je pač treba počakat 14 dni in delat testek. user posted image In zagledat user posted image ! user posted image

Včeri je pa moja prijateljica rodila. Tista, s katero sva skupi vozičkale v 1. porodniški. Tista, s katero bi tudi v 2. porodniški vozičkala, ker sem imela rok za drugo nosečnost konec marca... Sem vesela za njo, itak, smo že vsi komi čakali. Ampak zraven kar nek grenak priokus. Sem ratala kar malo sitna zvečer, ko sem ugotovila, da je že rodila. user posted image Grozno je, ko si tako močno želiš, da že kar boli. Ko bi že vsaj prišla pomlad. Tale oblačnost prav mori. Včeri sem bila tko dobre volje, ko je bil sonček, še tamala je hotela bit kar zunaj, ponavadi ne mara. Upam, da bo tudi vikend lep. Grem domov, na Primorsko. user posted image

auser posted image

(odgovor članu smeška83)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
4.2.2011 8:48:46   
mojamura
ribica81 čestitam za user posted image . želim ti prijetnih 9 mesecev. vsem ostali pa držim pesti za user posted image . tistim, ki vas je pa obiskala tečna user posted image , pa pošiljam user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 245
4.2.2011 9:09:42   
SRCE
Jutro.......

Včeraj sem naredila test in je pokazal user posted image ..ampak je bila druga črtica zelo slaba......vidna ampak zelo švoh.....ponovim čez 2 dni......

LP

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 246
4.2.2011 9:17:20   
asdf81
Dobro jutro, leto sončno jutro,....

Najprej čestitke srečkiuser posted image , tebi SRCE tudi, da bo čez dva dni, še debelejša user posted image .....
Tistim, ki pa jih je obiskalauser posted image , pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo marec njihov mesec....

anonimna user posted image , jaz sem na istem kot ti, včeraj se je naša družina povečala za enega člana,.... in imam ravno tako mešane občutke, sem vesela in žalostna ob enem, ampak glavo pokonci pa bo. Kaj ne?
Čez devet mesecev, bomo pa me vse v porodnišnicah, gužvo delale,....

(odgovor članu SRCE)
Neposredna povezava do sporočila: 247
4.2.2011 9:24:05   
srečica17
O, pa bo le februar bolj poln pluskov......                                               ČESTITKE       S user posted image  R user posted image  C user posted image E!!!!!!

(odgovor članu asdf81)
Neposredna povezava do sporočila: 248
4.2.2011 10:08:36   
Anonimen
Ja, tudi jst upam, da bo februar cel roza! user posted image  user posted image  user posted image
SRCE, čestitke, to je najbrž to! user posted image Lepih 8 mesecev, en je že mimo! user posted image

Jst si pa rihtam (spet) novega ginekologa. Zdajšnji je sicer super fajn, ampak ima plačljive preglede, če nisi nosečka. In če nameravam imet še več problemov, bom tam pustila celo premoženje. Glede na to, da mi pripada zastonj zdravstvo kje drugje, bom šla drugam. Pa še bližje mi bo.

auser posted image

(odgovor članu srečica17)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
4.2.2011 10:11:05   
Katte
Čestitke, SRCE user posted image  user posted image  user posted image
Želim ti čim bolj brezskrbno user posted image  in glasnega user posted image  čez 8 mesecev.

Still hoping.

(odgovor članu SRCE)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?