|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2011
20.1.2011 14:54:51   
Minčika28
O joj, Majjči36, to je pa res huda izguba! Me je kar stisnilo, ko sem prebrala. Žal mi je! Ne znam si predstavljat, kako grozen občutek mora biti to! user posted image

Tudi jaz pojma nimam, kaj bi bilo to. Res je, vedno več je tega. Kaj preiskave si dala vse že skozi?

(odgovor članu majjči36)
Neposredna povezava do sporočila: 51
20.1.2011 15:11:56   
tedi2
IZVIRNO SPOROČILO: Minčika28

O joj, Majjči36, to je pa res huda izguba! Me je kar stisnilo, ko sem prebrala. Žal mi je! Ne znam si predstavljat, kako grozen občutek mora biti to! user posted image

Tudi jaz pojma nimam, kaj bi bilo to. Res je, vedno več je tega. Kaj preiskave si dala vse že skozi?

Majjči36 tudi jaz se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja tej G so zadnje čase prav katastrofa in naše zdravstvouser posted image . Meni je moja G tako razočarala nikoli ni bila taka. Upam, samo da je z mano vse ok in da nimam kakih cist ali pa kaj podobnega in da mi bo klomifen pomagal...

(odgovor članu Minčika28)
Neposredna povezava do sporočila: 52
20.1.2011 15:19:56   
majjči36
Nikoli ne bo nehalo boleti,ampak upanje,da mi bog ,da se eno možnost me nekako še drži po konci in ,pa seveda moji ljubi otročki kateri me vsakdan potrebujejo. Glede preiskav ,pa tako, takoj po zadnjem porodu sem zamenjala ginekologa kar bi morala storiti že davno prej,ta novi ginekolog je sicer kar priznan v nasem kraju,ampak polno zaseden in če želiš do njega priti prej kot v 8 mesecih to gre le samoplačniško. Ker,pa po zadnjem porodu nisem nehala krvaveti do prvega poporodnega pregleda sem bila preko moje osebne zdravnice poslana nazaj na ginekološki oddelek,kjer sem imela  abrazijo. Najdeni so bili ostanki plancete in to naj bi bilo to.Štiri dni po abraziji sem nehala krvaveti,a le za dober tedn in tako je bilo naslednjih par mesecev nato sem bila  avgusta 2010 napotena na diagnostično histeroskopijo najdeno ni bilo nič ginekolog mi je rekel ,da so izvidi takšni kot morajo biti vse bp. Ker,pa sem do meseca novembra se vedno imela vmesne krvavitve veliko manj kot prej ampak še prisotne  in še vedno nisem zanosila , zato   sem se napotila k mojemu ginekologu samoplačniško, predpisal mi je klomifen in rekel, da po tem bom sigurno zanosila in to je vse ,upam,da ima prav,ker mislim,da bi me lahko poslav tudi na hsg,preden mi je predpisal klomifen.

Neposredna povezava do sporočila: 53
20.1.2011 15:36:10   
tedi2
jaz ko sem se naročila, je sestra napisla, tudi UZ-ko sem prišla do G pa ga ni niti omenila. Na koncu sem jo jaz vprašala kaj pa UZ? in je rekla, ni potreba- če v 6 mesecih ne zanosite z pomočjo komifena (prva dva meseca po 1 na dan, nato pa po 2) se javite in vam bom dala napotnico za ambolanto za neplodnost. In to je to... Če bi me dala na UZ, bi vedela da je z mano vse ok in bi bilo veliko bolj lažjeuser posted image  

(odgovor članu majjči36)
Neposredna povezava do sporočila: 54
20.1.2011 15:39:29   
tedi2
zdaj ko user posted image  ne dobim sem še bolj v dvomih. zadnjič mi je še mama rekla, da če bo slučajno kaj novega, ker imam trebuh napihnjen? groza. Ko bi saj user posted image  dobila čim prej...

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 55
20.1.2011 16:01:11   
majjči36
tedi2 naredi še kaksen test ,nikoli ne veš morda si ,pa imela tudi poznejšo ovulacijo.???Morda je blo še pre zgodaj ,ko si delala test kdo ve? Drgač,pa ko boš stp procentna,pri čem si ,pa kar sitnari v ginekološko ambulanto,daa boš čimprej dobila nekaj za sprožitev menstruacije.Samo pogumne moramo biti,upati v vse najboljše,saj bo boste videle,da nam uspe,vse bomo,še carklale naše majhne štručke ,komaj čakammmmm.user posted image user posted image

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 56
20.1.2011 16:06:04   
majjči36
Tedi2 pozabla sem te vprašat kako dolgo ti žeuser posted image zamuja? Ker men je ta mesec tud 5 dni zamujala,ker sem mela tud ovulacijo šele na 19 dan.

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 57
20.1.2011 16:53:37   
Minčika28
Tedi2 poskusi še 1 test naredit. Mogoče je pa res tako kot je majčii36 napisala. Boš vsaj videla, kaj je. Kaj pa znake imaš kakšne al nič? Razen napetega trebuha.

(odgovor članu majjči36)
Neposredna povezava do sporočila: 58
21.1.2011 14:04:55   
Minčika28
Pozdravljene!

Tedi2 kako kaj? Si opravila test? user posted image

Kaj pa ostale punce? Kako ste kaj? Nič se ne javite! Me že firbec matra, kaj se kaj dogaja z vami!

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 59
21.1.2011 18:26:27   
tedi2
No danes mi je prijateljica dala še en CB, ga je imela doma in ga ne rabi. V bistvu me je preselila, da sem ga naredila. Nisem imela namena, ker res sem 100%, da mi samo zamuja in je pokazal -. No sedaj popodne me je začelo malce zvivat kota za user posted image  in upam, da se ta hudič res pojavi. Drugači pa so me zdaj 2 dni spet joški začeli bolet-kar jo tudi navalja. No vsaj upam. Vedno sem sovražila njen prihod, tokrat pa jo komaj čakam, da grem v nove boje....Upam, da klomifen bo res pomagal.
G je tudi vam poleg klomefin predpisala še prometrium? A katera čaj ali pa kaj podobne še zraven uživa?

Neposredna povezava do sporočila: 60
21.1.2011 20:47:43   
Minčika28
Škoda, sem mislila, da bo kakšen +. user posted image Zdaj vsaj veš pri čem si, tako da ti tudi jaz želim, da bi vama s klomifenom uspelo!
Meni G ni nič drugega predpisal. Kar precej jih pije zraven čaj krvomočnice, ki bi naj odebelil sluznico, ker jo klomifen tajnša.

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 61
22.1.2011 5:33:13   
tedi2
ja saj Prometrium naj bi imel isto funkcijo-odebelitev sluznice. Predpisano ga ima 2x na dan-je pa to vaginalna tabletka. Začela pa nja bi z njim 19 dan in nadaljevala dokler se ne pojavi user posted image , oz če se ne do 12 tedna nosečnosti. Moja G vedno predpiše to zraven, ker baje klomifen tanjša sluznico. Kupi pa se ga v Italiji.
Joj meni pa user posted image  jezi, od nikoder je ni. Jutri bo 1 teden odkar mi zamuja. Ko bi jo le dobila. Zdaj bi začlela že z klomifenom, če bi le bila točna-kot je bila vedno do sedaj.
Jaz sem pa imela včekrat zadnje čase probleme z rahlimi črticami. No saj v albumu je še ena-test sem naredila teden nazaj. Nimam pojma zakaj. Je pa res, da sem že dva meseca pila krvomočnico in čaj za odpravo neplodnosti, pa še en sirup za odpravo neplodnosti (sem vse kupila pri eni gospej, ko mi je po ss pomagala) in vem al vse te stvari povečajo hormone, ali pa tudi testi niso več tisto kar so bili. Zadnjič sem bila v lekarni in sem poakazal test CB farmacevtki. Rekla mi je, da v lekarni dela že 30 let in da zadnje dve leti je kar precej pripomb glede testov (naj si bo dražjih in poceni), od tega da sploh ne pokažejo nosečnost, razne rahle črtice, pol črtice,... Ah zgleda, da tudi tam je prišlo do recesije.  Rekla je vsaj 1x mesečno imamo kako zgodbo. Prej pa nikoliuser posted image . No upam, da z mano ni nič narobe in da se mi ta hudič že enkrat pojavi in gremo v nove boje. A ne punce? Tudi za nas bo prišel roza čas...

Neposredna povezava do sporočila: 62
23.1.2011 11:00:28   
majjči36
Pozdravljene ,ali še katera poleg Klomifena zraven pije tudi čaj Krvomočnice? No jaz sem jo začela piti šele ta mesec, bomo videli ,kakšen bo učinek- upam,da pozitiven baby testuser posted image ! Ali ima katera,kaj izkušenj,oziroma ,pozna katero,ki ji je uspelo zanositi ob pitju tega čaja?  Oziroma,kako dolgo  naj bi se ga  pilo,da je potem učinek?

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 63
24.1.2011 7:12:14   
tedi2
jutro punce. Danes je že 39 dan in moje user posted image  od nikoder. Čisto sem iz sebe. Ne vem kaj naj si mislim. Še po čiščenju sem jo dobila na 38 dan, po porodu na 42 dan, vedno točna kot urica-zdaj pa. Psihično sem čisto na tleh. tako si želim v nove bojeuser posted image user posted image . Kar na jok mi gre. Kaj naj naredim? G mi je rekla: če ne dobiste v roku 3 mesecih bomo UZ naredili. To naše zdravstvo... Vedno je prišla na 31 dan zjutraj, razen en mesec ko sem bila na antibiotikah je 3 dni zamudilauser posted image ...

(odgovor članu majjči36)
Neposredna povezava do sporočila: 64
24.1.2011 8:44:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tedi2

jutro punce. Danes je že 39 dan in moje user posted image  od nikoder. Čisto sem iz sebe. Ne vem kaj naj si mislim. Še po čiščenju sem jo dobila na 38 dan, po porodu na 42 dan, vedno točna kot urica-zdaj pa. Psihično sem čisto na tleh. tako si želim v nove bojeuser posted image user posted image . Kar na jok mi gre. Kaj naj naredim? G mi je rekla: če ne dobiste v roku 3 mesecih bomo UZ naredili. To naše zdravstvo... Vedno je prišla na 31 dan zjutraj, razen en mesec ko sem bila na antibiotikah je 3 dni zamudilauser posted image ...

Pa naredi še 1 test mogoče si pa le user posted image

(odgovor članu tedi2)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
24.1.2011 9:28:35   
Anonimen
Tudi jaz pravim, da naredi še en test. Potem bi pa šla na UZ. Samoplačniško seveda. Tako, da mi pomiri živce. Stane 30 Eur.
Men je že večkrat zamujala, ponavadi zaradi psihe in fame okoli nosečnosti. Ko sem se umirila in odklopila, je user posted image prišla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
24.1.2011 9:32:54   
tedi2
sej sem ga naredila v petek ali četertek (se niti ne spolnim) in je bil negativen. Glede na zamujanje bi moralo kaj pokazati. Tako da je brez veze. Verjetno je res psiha, čudi me pa zato ker pri meni psiha gor ali dol ma zamudila ni nikoli (izpiti, stres v službi,.. ma se ni nikoli pustila motit).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
24.1.2011 11:13:35   
Dasika
Punce, podzravljene!

Sem se čisto izgubila v številu postov, preveč delam, pa ni časa.
Pa sem zdaj našla malo prostega časa, da lahko kaj napišem. user posted image

Danes zvečer in jutri zvečer imam še Primolut za vzet, potem pa, če bo tako kot je bilo prejšni mesec, bom dobila user posted image 1.2, če je ne bo, bom takoj naslednji dan naredila test. Naslednji mesec imam pavzo s Klomifenom, potem marca pa spet, če seveda ne bo prej ratalo...
Sem pa ravnokar kupila poročno obleko(poročim se 28.5) in ugotavljam, da bi je kot ulita, pa bo treba izbrat eno drugo, če bom prej zanosila, ker že tudi če se mi bo čisto malo poznalo, bo preveč. Ampak me ne skrbi, bomo pa drugo kupili. user posted image Je otroček bolj pomemben.

Se javim v začetku februarja.. Zaenkrat ni nobenih znakov, razne standardne bolečine v bradavičkah in napetosti v trebuhu oz. maternici, ampak to je vedno pred user posted image 1 teden moram še počakat, ni druge user posted image

Pozdrav vsem!

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 68
24.1.2011 12:28:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tedi2

sej sem ga naredila v petek ali četertek (se niti ne spolnim) in je bil negativen. Glede na zamujanje bi moralo kaj pokazati. Tako da je brez veze. Verjetno je res psiha, čudi me pa zato ker pri meni psiha gor ali dol ma zamudila ni nikoli (izpiti, stres v službi,.. ma se ni nikoli pustila motit).

Meni se je to 2x naredilo..obakrat se je izkazalo da je bila vrjetno takrat O(po mojih izračun bi mogla bit že M), amapk očitno so se hormoni malo igrali z mano...1x sem dobila 16 dan po ležno pozitivnemu testu M, drugič pa 13 ali 14 dan...

(odgovor članu tedi2)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
24.1.2011 12:45:09   
Pipi36
Ojla punce,

A ima mogoce katera na zalogi 3 tabletke klomifena za prodat? Meni se ne ljubi it v Italijo ponj....

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
24.1.2011 18:42:35   
Pipi36
Sem ze dobila. Hvala vseeno.
Lp

(odgovor članu Pipi36)
Neposredna povezava do sporočila: 71
26.1.2011 8:21:35   
olimia
majjči36 in ostale, ki se odpravljeate po klomifen v avstrijo ali italijo.
zanima me (sprašujem za kolegico), ali potrebujete recept da dobite klomifen? ker partner ki je vsak dan v avstriji mi je razlagal,
da ga ne more kar tako kupiti, da potrebuje neko potrdilo od ginekologa...
smo sicer z dolenjske in imamo kar nekaj do avstrije ampak ni toliko težava v razdalji - bolj me moti, da bi imela zastonj pot gor

(odgovor članu Pipi36)
Neposredna povezava do sporočila: 72
26.1.2011 8:48:53   
Dasika
sama sem bila ravno par vikendov nazaj v Trstu, sem šla vprašat v lekarno. Rabiš recept, tistega bele barve. Na receptu mora pisat Clomid, če ga mislite iskat v Italiji. Sama osebno sem ga zaenkrat naročala iz Avstrije, tam pa nisem rabla noben recept, sem jim samo nakazala denar na račun, oni so mi pa poslali škatlico na dom. Je pa dražje, se bolj splača skočit do Trsta ali pa Gorice in imeti recept. user posted image

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 73
26.1.2011 17:03:25   
Anonimen
Jaz sem bila pa pred 2 tedni na Fernetičih in sem dobila Klomid brez receptauser posted image

(odgovor članu Dasika)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
27.1.2011 10:08:01   
Dasika
No, to je pa zanimivo. Koliko si pa plačala zanj? Mogoče je pa v ceni razlika? Sicer so meni v trstu rekli, da ga brez recepta ne morem dobiti. Očitno se razlikuje od lekarne do lekarne, ker na Dunaju ga sploh ne moreš dobit medtem ko sem ga v Borovljah dobila brez problema, pa niti recepta nisem imela. Čudno, kako se v eni državi med mesti razlikuje vse to, nekje dobiš, nekje pa rečejo, da tega v celi državi sigurno ni. Da je že nekaj časa prepovedan.

Jaz zdaj čakam user posted image , seveda kot ponavadi, spet upamo, da je ne bo user posted image Optimisti, ni kaj user posted image

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?