viv_ -> RE: SARDINIJA (5.1.2011 20:32:46)
|
S temi kabinami je bilo tako... Mi smo šli uno varianto, ob 8 zjutraj na trajekt, da smo ponoči vozili in sta spali v avtu. Tako da smo si potem v kabino nesli hladilno torbo in smo bili mal notr, mal pa na palubi in v igralnici. Je kar minilo. Pa celo imeli smo kabino z oknom. Za nazaj smo pa tudi planirali tako, da gremo sredi dneva na trajekt, pridemo zvečer v Livorno in potem tamalidve med vožnjo spita, midva pa v miru odpeljeva do doma. Ampak so nam ukinili popoldanski trajekt, bojda zaradi tehnične okvare, čeprav mislim da zato, ker nas je bilo premalo. Vračali smo se 18 septembra in v vrsti za trajekt smo se nabrali samo ene 3 avti. No, prestavili so nas na večerni trajekt in v zameno smo dobili dve luksuzni kabini [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Za na Korziko in nazaj smo pa prišli do obične podpalubne kabine. Ma postelje prav široke niso, pomoje so res tam 70 - 80 cm, pa prej 70 kot 80. Ampak saj pravim, mali dve sta bili na eni postelji, ena noge gor, ena noge dol. Daš manjšega k zidu pa je. Ne more past dol. Jaz sem bila na drugi postelji, mož pa na armafleksu na tleh. Postelja ni zakonska, sta 2 vsaka posebej. Ampak smo spali samo kakšno dobro urico, kolikor smo bili utrujeni od nočne vožnje. Je pa fajn, da lahko otroke mal spustiš z oči, pa lahko se kaj igrajo, hrano in pijačo imaš s seboj, pa imaš svoj wc.
|
|
|
|