dangermouse -> RE: Decemberski sončki 2010 (11.1.2011 15:07:04)
|
Ja jaz sem tud pričakovala, da bo kaj več čvekanja tule, ker je tak deževen dan, ampak mamo zgleda vse kar velik dela z našimi sončki - navsezadnje smo zdaj v službi njegovega veličanstva in je treba bit ves čas na dosegu he, he... Naš Filip se trenutno ne more odločit ali bi spal ali ne, najbrž pogreša voziček, kjer je vsak dan brez problema zaspal ob tej uri... Glede porodne teže. Naš dečko se je rodil pet tednov prezgodaj s 3330g, potem pa mu je teža v porodnišnici padla pod tri kilograme in nas niso pustili domov, ker se kljub dodatkom ni redil, v petek 7. dan, ko smo šli domov je imel 3055g, v ponedeljek, ko je bil star 10 dni pa smo ga poredili na 3200g, 12. dan pa je imel 3300, šele 17. dan pa 3.495g. Bil je zaspanček in sem ga težko pripravila, da ni zaspal med hranjenjem, pa še močno zlatenico je imel v bolnici. Zdaj, ko je star 7. tednov, ga polovico dojim, polovico pa ima Novalac in ima približno 4800g. Kapljic za krče pa uporabljamo kar nekaj. A katera ve kako vplivajo med seboj? Jaz mu trenutno dajem ColiPrev 6 kapljic pri vsakem obroku, enkrat na dan 5 kapljic BioGaia, dopoldne 8 kapljic AD3, kadar ima krče pa dve kapljici Lekobeba vetrovnih kapljic na dudo. To nam trenutno še najbolj pomaga. Drugače pa še en dober mesec pa bo teh krčev konec, upam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Mamice, ki imate več otrok, ne vem kako zmorete vse skupaj, ampak vse čestitke od mene. Jaz še tega malega piščančka komaj zrihtam he, he...
|
|
|
|