dangermouse -> RE: Decemberski sončki 2010 (15.2.2011 22:23:36)
|
Hej punce, da se malo javim. Prejšnji teden sva imela s Filipom, ker je bil 5 tednov prezgodaj rojen, razvojno ambulanto in so mu ugotovil malo slabši mišični tonus trebuščka in da ima glavico preveč časa v levo stran obrnjeno, pa še nazaj jo steguje, ko ima možnost, zato sva bla danes na fizioterapiji, kjer so naju učil babyhandlinga... sicer malo kasno, drug teden bo tri mesece, ampak menda se da še vse lepo popravit. Je pa naš dečko že pravi korenjak s 6.300g in 59cm, pa je pol dojen, pol na adaptiranem. A še katera dela babyhandling? Zanima me, mamice nedonošenčkov, a se cepljenje kaj zamakne pri naših otročkih? Ko pri korigirani starosti doseže 3 mesece? Jaz bi ga čim kasneje rada dala cepit, če se da, ker so lahk taki boščki od vseh teh strupov, ki jih vbrizgajo vanje. Proti rotavirusu pa sploh ne mislim dat cepit. Mjavmjav glede homeopatskih kapljic težko rečem kolk več mleka je, je pa tako, da se sedaj naje pri meni in je zadovoljen, tako da verjetno dovolj dobi - ni pa blo nekega navala. Še vedno mu dodajam tudi Novalac občasno. Kakšnih stranskih učinkov ali krčkov nisem opazila. Bomo šli pa še po homeopatske granule proti krčem Kolikind v Samobor. Ima katera izkušnje z njimi? Ker opažam, da je od teh vetrovnih kapljic Lekobeba, ki mu jih dajem med krčki na dudo kar malo odvisen ratal - je pa to edina stvar ki deluje in to takoj... Je pa te dni, ko je tak brezvezen vreme, tud naš malček bolj nemiren in ponoči ne panča več tistih sanjskih 8 ur v kosu, ampak je zdej spet na 5ih urah, kar je tud super... upam, da se hmal spet vrne sonček, pogrešava vozičkanje!!! Lepo se imejte mamice in uživajte v crkljanju sončkov.
|
|
|
|