težave ponoči (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Ula3 -> težave ponoči (8.8.2005 13:42:00)

Živjo!

Naš :duda: Lan ima že nekaj noči težave s spanjem. Pri dveh mesecih(sedaj bo star 4 mesece) je začel spati celo noč, sedaj pa se že nekaj noči prebuja na dve ure. Ima vetrove in edino prsi ga potolažijo. Ugotavljam kaj je in ne najdem problema. En večer sem ga nahranila s HIPP1 in je spal malo dlje, a vseeno ne tako kot prej. Vem, da še ni "mus" da spi vso noč, a vidim, da se nekaj z njim dogaja, pa ne vem kaj. Mogoče sem se pregrešila s kakšno hrano, a ne vem če bi to vplivalo na spanje kar štirih noči?! Kaj mislite s čim naj mu/ sebi pomagam?!
Če ima katera takšno izkušnjo in pameten nasvet-prosim!
Čao




jazz -> težave ponoči (8.8.2005 13:53:34)

Mi imamo osem mesecev, pa se še sedaj zbujamo. Eni tak, drugi drugač in tudi en teden tednu ni enak!




rainbow -> težave ponoči (8.8.2005 14:03:55)

Ula3!

pri nas enaka situacija! Je :duda: spala že do treh (najdlje), kar je bilo fajn, zdaj pa ob enih, dve, pa zvečer se tudi zbuja, ko že enkrat spi; mislim, da so zobki, ali pa poskok v rasti; se bo že obrnilo, upam,da na bolje

lp:metulj:




Marogica -> težave ponoči (8.8.2005 14:30:11)

Tudi nam se je zgodilo podobno s ta starejšim. Do nekje 3,5 mesecev mi je spal od 22-04 ure. Ko smo šli na morje, pa se je na morju in potem tudi doma začel zbujati na 2 uri. To je trajalo približno 3 mesece, nakar mi je začel spati celo noč
Tudi s ta mlajšim smo šli na morje-je bil star ca. 6 mes(on je spal že celo noč-od 19.30-.6.30). Tudi na morju je spal enako kot doma.
Ne vem, kaj ti naj rečem. Mogoče je to spremeba okolja, mogoče je vročina????




Tjuša -> težave ponoči (8.8.2005 14:30:36)

Hmmm,:zmeden: verjetno je to prehodno in bo kasneje spet prespal celo noč.
Je pa tako, da kakor kateri. Moj je star že leto in pol. Prvih deset dni se je točno kot ura zbujal na eno uro,:( potem do tretjega meseca na dve, in kasneje še vedno v povprečju trikrat na noč, tudi petkrat.:( Sem bila popolnoma izmučena. Sedaj že kakšno noč prespi, mogoče dve na mesec, drugače se še vedno zbuja vsaj enkrat, raje dvakrat.
Poskusila sem vse mogoče, tudi stare, zame za lase privlečene metode, pa nič. Sprijaznila sem se, da ne bom spala še lep čas.

Upam, da je pri vas le prehodno obdobje. Držim pesti, da boste spali kaj prej kot pri nas.9nebesa




HuAnita -> težave ponoči (8.8.2005 16:14:16)

kot je napisala Tjuša - poskusila sem vse, pa ne zaleže:
- jo pustila jokati 2 noči
- namesto dojenja sem ji namešala um. mleko
- sem jo oblekla le v bodi
- ji podirala številne kupčke
- jo masirala
...........

pa nič. Pri 5m se je odločila, da se vsaj 3x ponoči zbudi. Raje pa 5x. Sem zombi, ampak glavno, da je zdrava. Jamrat nima več smisla. Me imajo(te) že vsi poln k...ufer;)




SISI25 -> težave ponoči (8.8.2005 16:41:00)

Moja dva sta spala od 2 meseca celo noč, nato pa sta se okoli 5 začela zbujati in je bilo dovolj če sem ju obrnala na drugo stran in malo potrpljala po ritki. No zdaj pri 8 nmesecih sta se začela pa res zbujati in zaspita le če jima dam flaško mleka pa čeprav mislim, da nista lačna, ampak se samo na ta način pomirita in zaspita nazaj.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.8.2005 17:37:06)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: [1]