|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   preložitev vpisa v šolo
4.1.2011 13:19:43   
tetkazima
Živjo! Mi imamo deklico rojeno decembra, pa razmišljamo, da bi preložili vpis v šolo, ker se nam osebno zdi prekmalu. Ali katera ve, kakšen je postopek za preložitev in kdaj dobimo obvestilo za vpis v šolo? Slišala sem za neka testiranja, pa me zanima kaj se zgodi, če je po njihovem mnenju otrok že zrel za v šolo, starši pa so proti. Glavni razlog, da smo proti je pri nas to, da smo čez leto dosti v tujini (mož je iz tujine), potem pa bi lahko bili le med počitnicami.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: preložitev vpisa v šolo
4.1.2011 14:04:37   
sazi
Znanka je postopek začela, ko je dobila vabilo za vpis v šolo (se mi zdi, da januarja enkrat). Šli so k psihologinji, ki je presodila, da je otrok sposoben odhoda v šolo. Je pa mama vztrajala, naj najde nek razlog, ker otroka vpisala ne bo. No, in so našli neko rešitev in mali je letos lepo v vrtcu namesto v šoli. Samo pri njej je šlo res za srah pred tem, kako se bo mali vklopil med sošolce, ki so vsi za glavo višji od njega in so ga že v vrtcu jemali kot malega palčka, ki ne sodi v njihovo skupino.

Glavni razlog, da smo proti je pri nas to, da smo čez leto dosti v tujini (mož je iz tujine), potem pa bi lahko bili le med počitnicami.

Škoda, da si sploh napisala tale stavek...

(odgovor članu tetkazima)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: preložitev vpisa v šolo
4.1.2011 17:42:03   
Spark
Mi smo naši preložili vpis. Postopek je pa tak, v šolo se moraš it javiti in vpisati. Istočasno oddaš prošnjo, da bi otrok ostal še leto v vrtcu. Nato pa te povabijo še na testiranje in pridobijo mnenje vzgojiteljice. In ne glede na to kaj oni vsi rečejo vi lahko dosežete da ostane otrok še leto v vrtcu, pa naj bo to iz kakršnega koli razloga. Naša je bila malo zasanjana, pa taka lena. Letos je še v vrtcu pa se nam za enkrat obrestuje. Upajmo da bo tudi naprej tako.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?