Celjske mamice (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

razglednica -> Celjske mamice (4.1.2011 9:14:37)

jooj toliko let sem hodila OKROG celjske bolnišnice, zdaj pa se doma pogovarjamo kje je dežurna OTROŠKA ambulanta pa noben ne ve[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif], slučajno če bi ponoči mogla oditi dežurnemu??!!!

včasih pa sem res[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif], se vidi da nisem kavo spila

hvala punce[sm=smiley1.gif]

ksenjak -> RE: Celjske mamice (4.1.2011 9:18:00)

Dežurna ambulanta je v ZD Celje. Oni pa te, če je seveda potrebno, z napotnico napotijo na pediatrijo, ki pa je v sklopu Splošne bolnišnice Celje.
Torej, v vsakem primeru greš najprej v ZD - levo od glavnega vhoda v ZD, kjer je tudi rampa za rešilce.

lp

razglednica -> RE: Celjske mamice (4.1.2011 9:31:16)

hvala, ti[sm=smiley1.gif]

ja, moja mama me je prepričevala kje naj bi bila , no pred 30-timi leti in seveda zdaj tudi mora biti na istem mestu[sm=smiley36.gif]

hvala še enkrat!

HuAnita -> RE: Celjske mamice (4.1.2011 14:21:13)

Drugače pa imajo tudi teelfonsko številko, je včasih morda bolje prej poklicati, pa presodijo, če je res nujno... (da nimaš nepotrebnih potov..., kot se včasih izkaže...)

Freya88 -> RE: Celjske mamice (4.1.2011 19:38:22)

Dezurna otroska ambulanta v celju NE OBSTAJA!

Je redna ambulanta za predsolske in solske otroke... ce je urgenca izven tega delovnega casa, je za to pristojna dezurna medicinska pomoc, tam kjer je za odrasle... torej tam pri resevalni

ksenjak -> RE: Celjske mamice (5.1.2011 7:26:40)

IZVIRNO SPOROČILO: Freya88

Je redna ambulanta za predsolske in solske otroke... ce je urgenca izven tega delovnega casa, je za to pristojna dezurna medicinska pomoc, tam kjer je za odrasle... torej tam pri resevalni

Popolnoma ista stvar je napisana v mojem prvem odgovoru, tako da velike črke res niso potrebne, saj je najbrž razumela, da se otroka pelje k splošnemu zdravniku v dežurno ambulanto ZD Celje.

lp

Freya88 -> RE: Celjske mamice (5.1.2011 15:29:34)

IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak

Popolnoma ista stvar je napisana v mojem prvem odgovoru, tako da velike črke res niso potrebne, saj je najbrž razumela, da se otroka pelje k splošnemu zdravniku v dežurno ambulanto ZD Celje.

lp

Sicer mislim da ne rabis bit pikolovska... ampak ok... se opravicujem, ce sem tvoj post skoraj narobe razumela... z velikimi crkami se pa poudarja, kajne?

ksenjak -> RE: Celjske mamice (6.1.2011 7:54:50)

IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak

lp

Sicer mislim da ne rabis bit pikolovska... ampak ok... se opravicujem, ce sem tvoj post skoraj narobe razumela... z velikimi crkami se pa poudarja, kajne?

Ali pa kriči. Kakor vzameš.

Drugače pa pustimo to in upajmo, da še dolgooooooo ne bomo potrebovali uslug dežurnih služb[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

lp

Stran: [1]