konec porodniške (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

taca -> konec porodniške (8.8.2005 12:01:50)

Drage moje kolegice. Meni se danes izteka porodniški dopust, kar pomeni, da grem jutri v službo :((:((:((:((. Že 14 dni me ponoč tlačjo more. Ful me je groza :zmeden::zmeden::zmeden:.

Erdbeere -> konec porodniške (8.8.2005 12:12:07)

oh ja sej bo :rozica: za pogum

Anonimen -> konec porodniške (8.8.2005 12:20:40)

zakaj pa groza? kako grozno službo pa maš! kr pogumno! js sem namreč že komi čakala da grem mal med folk!

čau bau
lara

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.8.2005 12:46:21)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> konec porodniške (8.8.2005 13:03:11)

Se boš hitro ujela, boš vidla.
Pa lep začetek :rozica::rozica::rozica:

snorlax -> konec porodniške (8.8.2005 13:38:09)

Joj, Taca, ne me spominjat, še mesec dni in sva na istem. Tudi mene že počasi more tlačijo. Ampak treba je služit vsakdanji kruhek.:)

L.p.:)

Maxica -> konec porodniške (8.8.2005 16:28:34)

Joj, pred dobrim tednom sem tudi jaz začela ponovno s službo in sem bila čisto panična. Ampak začuda sem prav brž nazaj v delo padla, dan mi je ful hitro minil (res, da delam le na 4 ure po novem:)), pa veliko je odtehtalo, da je :duda: čisto brez panike preživel toliko časa brez mene. To me je res najbolj skrbelo, saj sva bila skupaj 24h na dan skoraj celo porodniško in se je ful navezal name. Je pa čisto normalno sprejel, da grem od doma in me ta čas nič ne pogreša.:bravo:

Maxica -> konec porodniške (8.8.2005 16:30:07)

Eh, sem prehitro oddala post:ups:-
saj bo, boš videla. Zdaj te gotovo skrbi, ampak bo čisto fajn šlo. Še bolj 100% boš izkoristila čas z :duda:, res pa tudi prav paše spet malo med ljudi iti.
Vso srečo!:rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]