Hotel Balnea, Dolenjske toplice (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

okaidi -> Hotel Balnea, Dolenjske toplice (3.1.2011 9:32:51)

Je bil kdo v hotelu Balnea v Dolenjskih toplicah? Zdi se mi, da imajo kar nekaj zanimivih programov, za otroke imajo igralnico, majhen bazenček, itd. Kakšne konkretne izkušnje in primerjave z drugimi hoteli in ponudbami?

Putka -> RE: Hotel Balnea, Dolenjske toplice (3.1.2011 10:01:22)

Mi smo veliko tam. Ampak je bolj primerno za majhne otroke, nekje do 4 leta, ta večjim je dolgčas. Razen vode (ki je res topla in čista) za večje ne dogaja nič. Hodim pa tja že celo življenje, imamo vikend dol.. 

okaidi -> RE: Hotel Balnea, Dolenjske toplice (3.1.2011 10:54:19)

Saj naša punčka ima 2,5 leta - torej bi prišlo v poštev. Če imate dol vikend, se najbrž tam samo kopate? Se mi zdi, da tudi za odrasle, ki vzamejo nočitev, ponujajo pester program. Predvsem se mi zdi pomembno, da je vse v enem hotelu  na enem mestu - restavracija, bazeni, animacija, različni programi - kar, kolikor razumem, je.  

Putka -> RE: Hotel Balnea, Dolenjske toplice (3.1.2011 11:25:36)

Hotel je prelep, samo na kavo hodimo, seveda..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. So pa Dol.toplice res bolj za spočit, pa v naravi uživat. Je sicer smučišče Črmošnjice 10 minut stran, pa Novo mesto je lepo, Kostanjevica... Poleti se več dogaja, pozimi bolj terme in krasne savne imajo.

moci -> RE: Hotel Balnea, Dolenjske toplice (4.1.2011 7:09:06)

fajn je, ja. hotel je res lep in za otroke je kar dobro poskrbljeno.
nam je bilo pa še bolj všeč v laškem, tam je v jedilnici igralni kotiček. to so se super spomnili, noben otrok ne dirka po jedilnici[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] pa še bazeni so fajn, tudi za večje

okaidi -> RE: Hotel Balnea, Dolenjske toplice (5.1.2011 10:37:13)

Hvala za odgovore. Saj moj se gre tja bolj spočit in naplavat, jaz se bom zaradi nosečnosti vode bolj izogibala (itak nisem ljubiteljica bazenov in term). Pomembno mi je, da bo za otroka dovolj zanimivo in da se bo dogajalo še kaj drugega. Zunaj pa najbrž ne bomo kaj dosti, ker je itak slabo vreme.

Stran: [1]