Vlažilec zraka Dormeo (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Janeja -> Vlažilec zraka Dormeo (2.1.2011 17:49:41)

A ima katera izkušnje z vlažilcem zraka Dormeo, ki se ga zdaj dobi po znižani ceni na točke Spar?

http://www.dormeo.net/dodatki/vlazilec-ionizator-mador.html

Se ga splača kupit? Je kvaliteten?

ledenaa -> RE: Vlažilec zraka Dormeo (2.1.2011 18:18:24)

Za ta denar dobiš boljšega

SMT3 -> RE: Vlažilec zraka Dormeo (2.1.2011 18:38:41)

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Za ta denar dobiš boljšega

Potem pa svetuj katerega

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.1.2011 21:58:51)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Felicita -> RE: Vlažilec zraka Dormeo (3.1.2011 6:26:32)

cheap. mislm, taka poceni plastika je, da zgleda ko da je iz zadnje kitajske štacune. v hoferju majo vsako leto lepše, ravno tko na dotik, kovinsko/steklene (ne plastične) za isto ceno (oz. zdej pač akcijsko - 10€) te dormeo lučke.

NEVA-1 -> RE: Vlažilec zraka Dormeo (3.1.2011 7:13:06)

Mi ga imamo, pa je povsem v redu, plastika kot plastika, sej so vsi plastični, ta je pač bel, soseda ima eno drugo firmo, pa je ravno tako plastičen, ne vem kakšen naj bi sicer bil, za Hoferjeve ne vem kakšni so...

nikolet -> RE: Vlažilec zraka Dormeo (3.1.2011 8:12:54)

najcenejši vlažilec zraka je da daš mokre brisače na radiator... jz sem mela že tri vlažilce pa noben ni bil tojk dober da bi imela nad 55% vlage... tak da je zame najboljši vlažilec mokre brisače...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  mam otroka z laringističnimi napadi, kar pomeni da ne smem imeti v sobi manj kot 50% vlage...

*Orhideja* -> RE: Vlažilec zraka Dormeo (3.1.2011 8:48:21)

Mene tud zanima kakšen je ta vlažilec? Imamo talno gretje in ne moremo dati brisač na radiator.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.1.2011 9:15:11)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Toja22 -> RE: Vlažilec zraka Dormeo (3.1.2011 10:39:52)

Mi smo zadovoljni. Kupili smo ga z enim namenom in ta namen je dosežen. [sm=bravo.gif] Vlažnost imamo nad 50%, ponavadi tam okoli 55%, njegovo delovanje je tiho in za tak denar ne verjamem, da dobiš kaj boljšega.

MTFP -> RE: Vlažilec zraka Dormeo (3.1.2011 11:02:11)

IZVIRNO SPOROČILO: Toja22

Mi smo zadovoljni. Kupili smo ga z enim namenom in ta namen je dosežen. [sm=bravo.gif] Vlažnost imamo nad 50%, ponavadi tam okoli 55%, njegovo delovanje je tiho in za tak denar ne verjamem, da dobiš kaj boljšega.

Ali je res tiho? Par jih je že reklo, da je njegova slabost da je moteče, ker je tako glasen?

kenya -> RE: Vlažilec zraka Dormeo (3.1.2011 11:20:56)

IZVIRNO SPOROČILO: Toja22

Tudi jaz sem bila skeptična pred nabavo, ampak sem sedaj tudi zadovoljna z njim in se mi ne zdi čisto nič glasen.

Janeja -> RE: Vlažilec zraka Dormeo (3.1.2011 12:57:53)

Hvala vsem za informacije.
Se bomo verjetno kar odločili za nakup.

Toja22 -> RE: Vlažilec zraka Dormeo (3.1.2011 13:10:50)

Res je čisto tih. Občasno se sliši pretakanje vode, ne sliši se pa kakšnega brbrenja [sm=smiley1.gif] Mi smo zadovoljni.

misi69 -> RE: Vlažilec zraka Dormeo (8.1.2011 15:44:18)

Mene pa zanima, ce je kdo ze opazil kje prodajajo rezervne filtre. Na dormeovi strani jih ni... pa bi me ob tem zanimala tudi njihova cena. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Thx

scarlett_ -> RE: Vlažilec zraka Dormeo (8.1.2011 21:59:14)

Mene tudi to zanima. Piše, da je obvezna menjava na pol leta.

Shorty_ -> RE: Vlažilec zraka Dormeo (8.1.2011 22:53:50)

IZVIRNO SPOROČILO: misi69

Mene pa zanima, ce je kdo ze opazil kje prodajajo rezervne filtre. Na dormeovi strani jih ni... pa bi me ob tem zanimala tudi njihova cena. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Thx
številko na spletni strani, tam jih imajo, točne cene pa zdajle ne vem iz glave.

scarlett_ -> RE: Vlažilec zraka Dormeo (9.1.2011 11:10:06)

Hvala.
Jaz sem ga dobila šele včeraj in sem ga zvečer vklopila, čez noč mi je naredil celo poplavo, pod njim je bila kar luža. A se je kateri od vas tudi to zgodilo? Imamo pa že en otroški vlažilec, pa se nikoli ni kaj takega zgodilo ..

Toja22 -> RE: Vlažilec zraka Dormeo (9.1.2011 13:22:02)

IZVIRNO SPOROČILO: scarlett_

Hvala.
Jaz sem ga dobila šele včeraj in sem ga zvečer vklopila, čez noč mi je naredil celo poplavo, pod njim je bila kar luža. A se je kateri od vas tudi to zgodilo? Imamo pa že en otroški vlažilec, pa se nikoli ni kaj takega zgodilo ..

Vlažilec mora bit vsaj 60cm nad tlemi. Da se meglica razprši in ne dela lužic :)

scarlett_ -> RE: Vlažilec zraka Dormeo (9.1.2011 13:32:43)

Sem zmerila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Bil je 98 cm nad tlemi, stran od stene .. 

Janeja -> RE: Vlažilec zraka Dormeo (9.1.2011 20:38:32)

Verjetno si ga imela na stopnji 3.
Meni je to prvič naredil, ko sem imela na 3. Ni bila sicer luža, ampak le malo vlažna tla. Odkar pa ga imam čez dan na 2, čez noč pa na 1, pa ni nobenega sledu o mokrih tleh. Verjetno zračna vlaga ni tako zelo nizka in je vlaženje na 3.stopnji preveč.

Zdaj, ko smo ga naštudirali, sem res zadovoljna z njim. In res je zelo tih.

Stran: [1]