trak za nošenje otroka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


sbnc -> trak za nošenje otroka (2.1.2011 14:44:07)

Razmišljam o nakupu traku za nošenje otroka, in sicer se zaenkrat odločam med Sleepy wrap in Amazonas. Ima katera kake izkušnje, kateri se bolj obnese? Brala sem, da naj bi bil Sleepy wrap neprimeren za poleti, ker je otroku prevroče, in neprimeren za večje oziroma težje dojenčke?




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.1.2011 14:49:31)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




izgubljena_ovcka -> RE: trak za nošenje otroka (2.1.2011 16:34:01)

No, jaz imam sleepy wrap in sem zalo zadovoljna. Zakaj bi bil neprimeren za večje otroke? Ko se ga enkrat naučiš pravilno zavezat (mora bit na tesno) lahko v njem nosiš tudi 20 kil. Jaz z lahkoto dam noter tudi 2,5 letnika, devetmesečnika, ki ima malo čez 9 kil pa z lahkoto nosim notri in ga uporabljam skoraj dnevno od njegovega rojstva naprej.

Res je, da pa zna biti poleti obema vroče... Prav tako pa n i primeren za nošenje recimo na hrbtu, ker je raztegljiv (čeprav se da tudi tako nosit ampak strokovnjaki tega seveda ne priporočajo). Za te namene je boljši t.i. woven wrap (širši, neraztegljiv ampak ne znam ti povedat pa katera firma dela take, imam izkušnje samo s sleepyjem).




Tretjedete -> RE: trak za nošenje otroka (3.1.2011 9:33:32)

Zdravo!

Jaz sem si pred kratkim kupila sling od Hoppediza; tkanega, imajo pa tudi raztegljivega, enaka varianta kot Sleepy wrap. So pa imeli vse slinge na znižanju -20%, tako da se ti splača pogledati... Oba sta sicer super, ampak se tkani meni zdi bolj uporaben....

Aja, kupila tule www.da-da.si.




Oren -> RE: trak za nošenje otroka (4.1.2011 18:22:03)

Jaz sem imela Sleepywrap in ga ne morem prehvalit...super za nošenje mala je uživala jaz pa tudi.




sbnc -> RE: trak za nošenje otroka (22.1.2011 14:33:48)

No, smo kupili Sleepywrap in se počasi navajamo, zaenkrat nam kar gre [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Me pa zanima, kako oblečete dojenčke za ven? Sedaj, ko se še privajamo, se nosimo samo noter po hiši, ne vem pa čist dobro kako bi ga oblekla za ven, sedaj pozimi, da mu bo še vedno udobno, spomladi pa, da mu ne bo prevroče... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Čili 1 -> RE: trak za nošenje otroka (22.1.2011 16:31:40)

Sleepy Wrap je bil meni super, mala mi je v njem spala po 4 ure na dolgih sprehodih (dokler je bila še v ležečem položaju). Ko je postala težja, je nisem mogla več tako dolgo nositi. V sleepyja otročka ni težko 'zmontirat'. Meni je fizioterapevtka točno pokazala priporočljiv položaj za otroka.

Amazonasa pa nisem probala, ampak zgleda ok. Jst sem pristaš raztegljivih nosilk, ker sem na začetku kupila Baba Sling in bila čist razočarana (je popolnoma neprožen) in jst na noben način nisem tamale uspela lepo notr dat.




Stran: [1]