leah
|
Tako je Nani:bravo:evo Ajsha ploskam ji,pa ni izobražena(kot pravi).Ne Ajsha,znam nehati,ampak ne pustim ti zadnje besed,da veš.Nisem človek,ki bi odnehal zaradi nekoga,ki se ima nekaj več in to tudi javno povdarja-kako je kultiviran,diplomatski,pa kako zna vejice postvljati.Tudi jaz jih znam,verjemi,to področje dobro obvladam,brez skrbi! In ja vem,tudi moj me vedno opozarja,da je za vejico presledek,pa ga še kar ne delam,ker mi pač tako paše,pa tudi ko oddam svoje članke n napisane tekste se nihče ne pritožuje.In se mi ni treba s tem hvalit,tako kot ti.najbolje še,da napišeš kaj si študirala in iz česa diplomirala.Jaz se ne bom,pa bi se lahko,in to zelo.Spoštujem pa ljudi,ki razmišljajo z svojo glavo,ne žalijo ljudi,ki so manj izobraženi kot oni sami(kar se tiče tvoje punčke,sem se ti na privat opravičila)in tako dalje. Ampak ti pač pripelješ še enega "konja",da podpre tvojo teorijo in obenem užali veliko poštenih ljudi. Kar se tiče jeter,sem posrfala malo po internetu in zdravi prehrani,za dojenčke in otroke...in zanimivo prav vsi priporočajo piščančja jetrca.pa koliko zanimivih receptov sem našla...ulalala...očitno pa reč le ni tako napačna in slaba,kot praviš. Toksini se nahajajo povsod v človeškem telesu,ne samo v jetrih,in če je neka žival okužena z določeno bakterijo,potem niso okužena samo jetra,temveč tudi določeni drugi deli organizma. Ja res je,marsikaj lahko povzroči zastrupitev ali alergijo,ampak to lahko povzroči tudi vsaka druga hrana,in jetra,verjemi so na lestvici zelo zelo daleč. Glede na to da se tako zelo spoznaš na zdravo prehrano in prehrano nasploh,bi lahko vedela,da strokonjaki(ne samo ameriški;))zelo priporočajo jetra v vsakdanji prehrani-otroka in odraslega. Aja pa še to:kar se tiče spoštovanja do drugih-si bila ti tista prva,ki se je izratila primitivno(kar je baje značilno za neizobražene ljudi:zmeden2:,ko si američane poimenovala -zavaljeni debeluhi.To je zelo primitivno,da neko skupnost apriori označiš za debeluhe. Toliko z moje strani...
|