Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zanimiv obisk na Brniku: Boeing 747, fotke 2.1.2011 9:20:25
|
|
|
|
Oceania
|
Ja in?
|
|
|
|
RE: Zanimiv obisk na Brniku: Boeing 747, fotke 2.1.2011 9:46:57
|
|
|
|
cmokec
|
Zelo lepe fotke. Avion smo videli, ko je vzletel. Res je velik.
|
|
RE: Zanimiv obisk na Brniku: Boeing 747, fotke 2.1.2011 9:59:11
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oceania Ja in? kaj "ja in"? Meni so take fotke ravno tolk zanimive kot fotke mišičastih pomankljivo oblečenih mladcev! Colt me bo čist zrajcal
|
|
RE: Zanimiv obisk na Brniku: Boeing 747, fotke 2.1.2011 10:03:50
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt No, pred kratkim je Brnik obiskal en zanimiv avion, tule pa je 34 posnetkov, delo enega najboljših slo fotografov ta hip, vsaj kar se tiče letalske fotografije. Milan Korbar obvlada. http://img821.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=760ssa07.jpg uf...waw...bi bile še lepše, če bi bil na slikah airbus. Sej veš...
|
|
RE: Zanimiv obisk na Brniku: Boeing 747, fotke 2.1.2011 12:48:24
|
|
|
|
Oceania
|
Airbus, 747 - pleh me ne gane.
|
|
|
|
RE: Zanimiv obisk na Brniku: Boeing 747, fotke 2.1.2011 13:20:48
|
|
|
|
madela
|
Uau,cool
|
|
|
|
RE: Zanimiv obisk na Brniku: Boeing 747, fotke 2.1.2011 14:08:11
|
|
|
|
MAŠKA
|
Dobre fotke!
|
|
RE: Zanimiv obisk na Brniku: Boeing 747, fotke 2.1.2011 17:26:11
|
|
|
|
Colt
|
Heh se mi je kr zdelo ja....you're falling for a big boys....
|
|
RE: Zanimiv obisk na Brniku: Boeing 747, fotke 2.1.2011 18:05:29
|
|
|
|
alda
|
Colt; si razveselil mojga sinka s temi slikami! Že fehta, da mu naštimamo diaproekcijo na zaslon
|
|
RE: Zanimiv obisk na Brniku: Boeing 747, fotke 2.1.2011 18:28:35
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oceania Ja in? Oceania, zaradi Aldinega sinka Evo, če je vesel sinko, bo vesela tudi mami Alda. To pomeni da bo vesel tut ati Aldek Upam da večkrat Alda, me zelo veseli. Če ma sinko še kako takšno željo, naj kr pove...ali kdorkoli/katerakoli/katerokoli drug/druga/drugo Rade volje pripopam kaj specifičnega. Ljudi je treba letalsko izobraževati, kvalitetna fotografija je samo ena izmed poti
|
|
RE: Zanimiv obisk na Brniku: Boeing 747, fotke 2.1.2011 18:40:18
|
|
|
|
Oceania
|
Aha, potem pa v redu.
|
|
|
|
RE: Zanimiv obisk na Brniku: Boeing 747, fotke 2.1.2011 19:14:09
|
|
|
|
Freya88
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Ljudi je treba letalsko izobraževati, kvalitetna fotografija je samo ena izmed poti Hehe... si me nasmejal...:) drugace pa se strinjam ja... in... cudovite fotografije;)
|
|
|
|
RE: Zanimiv obisk na Brniku: Boeing 747, fotke 2.1.2011 19:15:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Evo, če je vesel sinko, bo vesela tudi mami Alda. To pomeni da bo vesel tut ati Aldek Upam da večkrat Multiplikativni učinki dobre fotografije. Ni bil stran vržen čas .
|
|
|
|
RE: Zanimiv obisk na Brniku: Boeing 747, fotke 2.1.2011 19:40:08
|
|
|
|
Felicita
|
Lep. Jest sm se drugač letos (ups, lani, 2010) sprehajala po njem, fascinantna zadeva
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Zanimiv obisk na Brniku: Boeing 747, fotke 2.1.2011 20:27:53
|
|
|
|
mayci
|
Colt, evo, tudi mojega sinčka si zelo razveselil s temi fotkami, tako da ti kar še prilepi kakšne aviončke.. Pa saj so meni tudi fascinantni tile "velikani"
|
|
RE: Zanimiv obisk na Brniku: Boeing 747, fotke 2.1.2011 20:35:12
|
|
|
|
Colt
|
Prijetna je zavest da sem pripomogel k veselemu večeru parih RRovk In njihovih možičkov
|
|
RE: Zanimiv obisk na Brniku: Boeing 747, fotke 3.1.2011 7:53:27
|
|
|
|
darja.mark
|
No jaz nisem nek fan teh velikanov, slike so me pa vseeno čisto prevzele, ker so res hude. Bravo fotografu me pa zanima če kdo ve, a je zdaj pozimi odprta tista kavarna, kjer je bila včasih terasa tam gor? bi našega malega radovedneža peljali da bi gledal avijončke še od blizu
|
|
|
|
RE: Zanimiv obisk na Brniku: Boeing 747, fotke 3.1.2011 8:20:11
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt kdorkoli/katerakoli/katerokoli drug/druga/drugo Rade volje pripopam kaj specifičnega. Ljudi je treba letalsko izobraževati, kvalitetna fotografija je samo ena izmed poti Od potniških letal oziroma bolje rečeno je tale med bivšimi...me mika videt Concorda...eleganca,stil,lepota...eh bom nehala
|
|
|
|
RE: Zanimiv obisk na Brniku: Boeing 747, fotke 3.1.2011 8:44:54
|
|
|
|
alda
|
Colt: tata aldek ni bil lih kak fen aviacije, ampak sinku na ljubo se je začel spoznavat tudi s to "umetnostjo" in znanostjo. Sama imam pa kar strahospoštovanje do teh velikih ptic, ampak po uspešnem vzletu, kar uživam tam visoko med oblaki o svojem prvem poletu z letalom, bi pa lahko napisala komedijo..no bolj burlesko, vredno vsaj zlate palme če že ne oskarja
|
|
[Brisano sporočilo] 3.1.2011 11:22:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zanimiv obisk na Brniku: Boeing 747, fotke 3.1.2011 11:25:21
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija fak stari... kok si pa ti dosadan s temi jebenemi avioni...... pa kaj ti ni jasno???? Pejt na kakšen bolj moški forum in tam kaži te kretenske fotke. Pa kaj si ti nor. Samo res, pa kaj si ti nor. Jaz sme mu podobno napisala že pred dvema letoma, pa ni zaleglo očitno.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?