Plavalni rokavčki (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

urla -> Plavalni rokavčki (8.8.2005 10:40:51)

Moje drage vsevedne punce, zanima me kdaj ste svojim malčkom prvič nataknile rokavčke za v vodo. Naš sonček bo novembra star dve leti in obroča ne prenese, ker ga preveč omejuje. Ali mislite, da bi mu lahko že dala rokavčke ali raje ne?
Hvala za odgovore.

Anonimen -> Plavalni rokavčki (8.8.2005 10:49:42)

No ja naš Timi bo dve leti praznoval čez nekaj dni.
v juliju smo bili na dopustu.
Najprej smo ga oborožili z rokavčki in obročem,pa mu ni bilo ušeč,ker se ni mogel prosto gibat.
vzeli smo obroč,na začetku ni šlo lahko samo z rokavčki.V treh dneh potrpežljivega učenja pa je Timi osvojil taktiko in sedaj že sam plava,ga ni potrebno držat.:morje:

Anonimen -> Plavalni rokavčki (8.8.2005 11:07:22)

Mi smo mu jih dali, ko je bil star slabo leto in pol.

Marogica -> Plavalni rokavčki (8.8.2005 11:41:57)

Mi smo našemu dali pri dobrih dveh letih. Smo pa imeli tudi plavalni obroč, tako da smo menjavali-kar je pač hotel.
Drugače pa ne vidim problema, zakaj mu pri dveh letih ne bi dala rokavčkov. Ostalo pa pride samo po sebi.

janja -> Plavalni rokavčki (8.8.2005 12:01:38)

Naš bo čez dober mesec star 2 leti, pa je letos že lepo plaval z rokavčki. (ena slika je celo v albumu) Pravzaprav, ko je hotel iti plavat, je kar sam poiskal rokavčke. Je pa zelo užival.

Anonimen -> Plavalni rokavčki (8.8.2005 13:30:07)

Mi smo ji nataknili rokavčke pri slabih 1,5 letih in se je prekucnila na glavo :ups: Za to poletje smo jih ukinili, ne vem, če si bom upala ponoviti septembra, ko gremo na morje.

Anonimen -> Plavalni rokavčki (8.8.2005 14:41:44)

Ja, Meta, pa saj zdaj to ne pomeni, da mu daš gor rokavčke pa čao. Ga moraš držati, biti zraven, balansirati ... in počasi, ko vidiš, koliko je stabilen, začneš po malo spuščat (otroka, ne rokavčkov).:)

Stran: [1]