|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januarčice kje ste
8.8.2005 10:23:02   
Anonimen
Pozdravljene punce

Kje se skrivate danes?
Ravnokar sem prišla domov in moram vam povedati, da sonček že kar prijetno greje. Vsaj pri nas.
Sicer pa kako ste? Jaz sem danes :zaspan: pa sem vstala šele okrog devetih. Sem čez vikend prebrala vaša javljanja in sem kar malo prijetno presenečena, da toliko punc že čuti svojo :modri::roza: . Jaz še vedno nič ne čutim in po eni strani vam kar zavidam te občutke. No, pa saj bo. Enkrat se bo že oglasil/a.

Kako pa kaj kilogrami in trebuščki? Jaz sem v petek imela G in v vsem tem času sem se zredila 3,5 kg. Je bila G zelo zadovoljna, ker imam že itak preveč kg. Mi je pa obljubila, da bom v septembru spet imela test glukoze. Fuj, spet bo treba tisto mlačno glukozo piti.Trebušček pa se mi malenkost že pozna.

No, želim vam lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Januarčice kje ste
8.8.2005 10:40:39   
pikica*
Evo, ena januarčica se javlja:) Pri nas v lj sonček že sije, ne vem pa kako je s temperaturo. Meni je kar pasal včerajšnji dež:)

Trebušček pridno raste (v soboto sem si kupila prve nosečniške hlače - take, ki imajo v zgornjem delu elastično blago, ki se da sedaj lepo zavihnit, ko bo pa trebuh večji, bom pa pas potegnila gor) in včeraj ga je moj :love: prvič slikal:)

Danes imam pa 3. pregled in upam, da bo z :duda: vse vredu.

En lep in ne prevroč dan želim:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Januarčice kje ste
8.8.2005 10:59:40   
Nannn
Jutroooo :zaspan:

Jest mam pa dopust cel teden in sem si privoscila spanec do malo prej....uf kako pase :bravo: vse vidim da imate dokaj hitro preglede jest pa sele 12.09. morfologijo :( tok casa bom mogla se cakat...se mi zdi da me je malo prepozno narocila na naslednji pregled...prejsnega sem imela 25.7.

Tudi meni se trebuscek kar pozna in zaenkrat kg stojijo na +3kg...ampak zanimivo nobene ki je dobila +3kg ni G kregrala...mene pa prec ko me je dala na tehtnico...glukozo pa mi nikoli ni omenila da jo bom mogla pit...a to morajo vse :nosecka: al ne?

Lep dan Nannn :muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Januarčice kje ste
8.8.2005 11:08:58   
Nyah*
:zaspan: Jutro :zaspan:!

Tudi jaz sem danes malo dlje pospala! Meni se terbuscek ze kar fino pozna, pa sva sla v petek v LJ, da bi si kupila hlace, pa sem :(( prisla domov. Nic mi ni bilo vsec, drago je,...
Kje naj kupujem? V C&A ali kje?

Jaz imam ze +2kg, upam, da ne bo slo prehitro gor, ker imam ze od prej prevec zaloge:ups::ups:.

Ali se vam je ze kaj popek spremenil? Mene je malo bolel cez vikend, pa se mi zdi, da mi ven leze:zmeden2:.

Svojega :duda: se ne cutim! Komaj cakam da ga bom!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Januarčice kje ste
8.8.2005 11:16:24   
soncka
Živjo nemsis in ostale. Medve sva pa tam tam:) z rokom, zato sem kar naenkrat poslala zadovoljna z mojimi + 2 kg. Sem bila zjutraj, ko sem se stehtala kar malo:zmeden:, saj jih toliko še nisme imela:) Pa saj vem, da je o.k. in da morajo it gor.
Moj trebušček pa je že kar nekaj časa kar viden in okrogel. Če bi hotela ne bi mogla več skrivat;) pa sej ne želim seveda, ravno obratno9nebesa Nove garderobe še nisme kupovala, bom pa pod nujno kmalu potrebovala hlače, saj me že vse tiščijo. Zanekrat si pomagam z odprtimi gumbi, sponkami in daljšimi tunikami;)
Drugače je počutje super, le delat se mi en da in komač čakam dopust, ki pa pride na vrsto šele septembra:morje::morje: komaj čakam.
Ale, punce, uživajte v tem lepem sončnem dnevu. Zavidam vsem, ki vam ni treba delat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Januarčice kje ste
8.8.2005 12:39:58   
simonas
Hej punce!

Tudi jaz sem tu... Sem bila malo prej na pregledu. Moja G je na dopustu še do drugega tedna, pa sem šla samo vprašat, kako je s tem, da sem malo krvavela in sem Rh negativna, pa so me kar vzeli na pregled. Res prijazno od njih. Šla sem pa kar k najbližji ginekologinji tu v službi in je ful fajn in ful prijazna.

Z mojim :duda: je vse ok. Krvavitve ni več opaziti (pa saj je tako tudi jaz že čez pol ure nisem več videla, ker se je izcedek ščistil). Rekla je le, da imam nizko ležečo posteljico (a katera ve kaj to pomeni :zmeden:) in naj pijem magnezij. :duda: pa je veselo migal in mi mahal. Čutim pa ga še vseeno ne.

Simona

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Januarčice kje ste
8.8.2005 14:14:09   
katy_
ejla:racka:
kako ste kaj moje januarčice??
tudi meni kili gredo kar gor, glih prejle sem imela pregled in sem se zredila za 3kg, ampak G mi ni nič rekel. Samo rekla sem da imam velik apetit, pa mi je rekel, da naj ne jem dosti sladkega, ker redi (saj to jaz že vse vem, ampak kaj ko sladkemu se jaz nikakor ne morem upreti).
Jaz pa ga vsake tolko čtuim tak občutek kot, da te kdo ščipne ...
kakšen občutek pa je pri vas?
a že katera ve kakšnega spola je vaš malček, ali ne boste vprašale?
lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Januarčice kje ste
8.8.2005 15:22:39   
bevetko
Kako ste kaj?
Jaz sem super, včeraj sem ponovno po treh dneh čutila brcike in ugotovila, da je zadnjič bilo tisto ta pravo. Včeraj je trajalo kr neki časa, pa tako je blo kot bi metuljček letal pod roko. SUPER!!!!
Mam pa vprašanje, s čim si ve mažete bradavice? Meni že včasih priteče ven malo kolostrumuma in ne vem s čim si naj to umijem, samo z vodo ne gre, zdaj pa da bi drgnila bradavice, pa mi ne paše.Kaj ve delate?

Lep dan vsem in čim več sonca v teh hladnih dneh, pa so rekli, da bo letos najtoplejše poletje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Januarčice kje ste
8.8.2005 15:53:30   
lumpy
Ahoj!

No vidim da so pri vseh januarcicah slabosti in grozni dnevi , brez energije in volje ze bolj ali ne izzveneli.Lepo vas je videt tako dobre volje. Le tako naprej. :bravo:

Moj busi je ze kar velik, ne morem ga vec skriti ( da ne govorim da nimam vec kaj obleci - sem samo se v trenerki), v teh 14 dneh se mi zdi da se je kar naenkrat pojavil. Popek se mi je cisto raztegnil in je drugacen, nic kaj simpaticen. Kile so tudi ze sle gor ( prej 5 kg dol)in sicer za 3,5. Prve brcike pa sem zacutila v soboto. Kako je bilo fajn 9nebesa, ceprav najprej sploh nisem vedela ce je to to.

Tudi meni ze pritece kolostrum, predvsem ob vecerih, ko se stusiram. Prsi so pa ze tudi ta prave, velike in polne, da ze iz modercev silijo.

Kje se dobi fajne modrce za nosecnice? :zmeden: Kaj pa druge obleke za nosecnice? :zmeden:
Koliko stvari zase mislite nabaviti, da bo dovolj in ne premalo?:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Januarčice kje ste
8.8.2005 21:46:27   
Marjancasklanca
Ojla,

Berem, da že čutite svoje bebice. Wow kako lepo. Mi imamo rok 5.1., pa še zmeraj ni čutiti dogajanja. No ja, trebuh je že ogromen, imam občutek, da je vsak dan opazno večji. Prav ponosna sem nanj.:sloncek::sloncek:. Imam že kar +4kg.

Nočka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......