girly -> samo za fosilke (9.8.2005 7:52:14)
|
bambi, to pa res lepo povedala! mi je zelo hudo, ker si bila postavljena pred tako preizkušnjo, me pa veseli, da si jo uspešno prestala! Vilma: konizacija še ne pomeni, da boš obsojena na življenje brez otrok. veliko žđensk ima ta poseg in potem zanosijo in rodijo zdrave otroke! samo pogumno naprej!saj bo!vem, da je težko, a ne obupaj!res da so se ti zaprla vrata, a če bolje pogledaš okoli sebe boš zagotovo našla kakšno odprto okno, ki te bo popeljalo v lepše življenje! glede tega, kako se počutimo fosilke: jst sm bla na začetku vsak mesec na tleh, ko je prišla M, zdaj ne več. sem se sprijaznila, da pač bo, ko bo. odločila sem se, da se še ne bom podala na vse boleče preiskave, ampak bom še kakne pol leta do enega leta počakala, potem pa če v tem času še vedno ne bom :nosecka:, se bom podala naprej. nisem več žalostna, niti ne razočarana, še manj jezna. so pa bili časi, ko so se mi nabrale solze v očeh vsakič, ko sem slišala, da je katera znanka zanosila.saj sem jim privoščila, ampak grenkoba je bila ob misli, da jaz pa še vedno nisem...ampak tudi ta faza je minila :) tudi jaz bom, tako kot vse ve, enkrat v naročju držala svojega :duda:. jst v to trdno verjamem! lep dan ;)
|
|
|
|