Anonimen
|
1. denarna pomoč: prejšnji mesec sem prejela 20.000 porodniške in 35000 denarne pomoči ter 20000 otroškega. se pravi, da sem premalo dobila za življenje dveh oseb, ker se otroški ne šteje v prihodek. 75000-55000= 20000- Klicala sem vodjo na CSD, pravi, da se mora den. pomoč ustaviti, ena mora izostati. Sem klicala v LJ na pravno službo, pravi isto, čeprav bi morala ta mesec dobiti polno, ker sem že prejšnji mesec izostala z minimalcem. V sredo spet grem tja, ker pride soc.delavka nazaj z dopusta, vendar nimam kaj dosti upanja, ker je zelo zelo super ženska, ampak se ne premakne niti za 5 cm, vztraja pri tem in pika. Imena ti lahko napišem in tel.št. privat, tukaj ne bi. OTROŠKI DODATEK: poslala sem dve pritožbi, nobene niso prejeli, čeprav imam potrdilo, da sem poslala priporočeno. Kljub brez pritožbe, ne dobim toliko otr.dodatka, ker samo če se zaposliš ali ostaneš brez službe, lahko navedeš spremembo. Tiste, ki so lažne enostarševske družine in prejemajo tako kot morajo, tisto pa ona ne verjame. Še enkrat sem vprašala kolegico, ki je imela iste prihodke v porodniški kot jaz in ima isti status, s tem da ona ni sama, jaz pa..ampak to je neuradno...in žal...nimam streliva. Sem povedala, da bom pisala varuhu človekovih pravic...odgovor je bil, da oni ne morejo kontrolirati kdo koliko dobi in če so res sami ali ne...pa je sploh nisem nič vprašala. Ma jalovo delo no... Tak je to ja...najbrž res potrebujejo denar druge mamice, zato prškrnit nekoga, ki ne ve o zakonih in členih kaj dosti. Če pa omenim, da sem si sama preračunala na CSD Šiška otr.dodatek, pa je odgovr nekako takole..ne točno takole: ne vem kje in kaj ste si računali, ne vem kaj imajo oni, tak je kot sem rekla. BUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...in z dolgim pesom domov:zmeden2::zmeden2::zmeden2: Kaj se dogaja z menoj? Jaz sem hvaležna, če sploh kaj dobim, tako sem vzgojena. Udariti ne znam po mizi, če ne poznam zakonodaje v nulo, da bi lahko koga zabila..ampak že spoznavam..še malo pa bom vse vedela. :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|