Barva spalnice (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Tejči -> Barva spalnice (8.8.2005 10:04:16)

Hojla,

z :love: sma si nagledala eno čudovito spalnico, samo se ne moreva odločit katero barvo naj vzameva:

http://www.rauchmoebel.de/Fabiola.30.0.html?&L=0

Katera se vam bolj dopade? Rdeča ali modra?

LP, Tea:sloncek:

Magi* -> Barva spalnice (8.8.2005 10:06:32)

meni vsekakor rdeča, sam to je moja barva;) sicer pa pravijo, da je rdeča barva v spalnici stimulativna :sloncek: :)-

Marogica -> Barva spalnice (8.8.2005 10:12:16)

Sicer modra barva pomirja, vendar mi je rdeča bolj všeč. Je malo "drugačna", kot pa te vse "natur" barve spalnic. Je pa rdeča barva barva ljubezni, ognja..
Joj, bo vroče....

Anonimen -> Barva spalnice (8.8.2005 10:13:16)

rdeča je sicer stimulativna za :sloncek:, ampak baje tudi moti spanec. je bol priporočljiva umirjena modra, ampak js bi raj kr les.

lp, lara

baguSka -> Barva spalnice (8.8.2005 10:15:12)

rdeča

Badeja -> Barva spalnice (8.8.2005 10:23:09)

Jaz imam doma rdečo, pa pravijo, da je prava barva za v spalnico. ;)

Tako, da... Rdečo... :)- :)- :)-

Meggi -> Barva spalnice (8.8.2005 10:30:54)

No, ker sem ravno sama tudi malo preurejala spalnico, naj povem svoje. Seveda nismo nič (na žalost) zamenjaval z novim a je vseeno drgač in boljše. Prebelili smo celo spalnico s tem da je le ena stena barvna- barva je mandarina. Meni je super všeč, kot bi skoz sijalo sonce. Pa še posteljnino v bolj takih toplih barvah- rdeča, oranžna pa še kak prt in je svetsko. Meni bolj pašejo tople sončne barve. Nikoli ne bi prebelila sten v zeleno ,.........

Pohištvo v belem transparetnem natur odtenku se pa res še najbolj ujema z vsemi kasnejšimi spremembami okusa( tisto po žensko, da mora biti neki drgač)- preiskušeno.

Prijetno izbiro in seveda veliko užitkov v novi spalnici.

*zvezdica* -> Barva spalnice (8.8.2005 10:32:54)

definitivno rdeča!

Pikipoki -> Barva spalnice (8.8.2005 11:08:36)

Jaz pa sem za modro. Sama imam kombinacijo lesa z modro in delno srebrno)in mi je ful všeč. Potem sem dala naredit bele zavese z modro dekoracijo, po tleh sva pogrnila(po laminatu) velik moder tepih (v kombinaciji s svetlo barvo kot je les). Seveda je zdaj vsa posteljnina v teh kombinacijah.
Nasploh pa imama oba z možem rada modro barvo.

V bistvu se morata odločiti sama, ker bosta vidva tam spala in se morata dobro počutiti. Za naju vem, da sva se prav odločila in nama po dobrem letu in pol ni čisto nič žal.

LP:rozica:

Anonimen -> Barva spalnice (8.8.2005 11:17:38)

Meni je bolj všeč modra. Rdeča ni moja barva.

gramec -> Barva spalnice (8.8.2005 11:21:09)

Jaz imam takšno spalnico s tem, da nimam ogledal na omari ampak so mlečna stekla. Kupila sva jo v Rutarju pred dvema letoma in je modre barve. In danes mi ni žal, ker sva se bla tud v dilemi med modro in rdečco.

Meni so svetovali, da se rdeče barve hitro naveličaš in ni pomirjajoča za spalnico. Ne vem. To je stvar okusa.

Na tleh imava sivkasto modre laminate in ob postelji bele tkane tepihe. In ti povem, da je cudovito in res pomirja.

Lp.

Minka Pobalinka -> Barva spalnice (8.8.2005 11:21:12)

Definitivno rdeča.. to je tudi moja barva..

Mojca20 -> Barva spalnice (8.8.2005 11:28:50)

Takšna kot na sliki - siva

Tejči -> Barva spalnice (8.8.2005 12:00:49)

gramec, tudi midva bova imela mlečno steklo, nama je bolj všeč:)

Finta je v tem, da je obema všeč rdeča kot tudi modra barva, zato pa se nama je tako težko odločit. Zato so me zanimale predvsem vaše izkušnje oz. nasveti.

Hvala vam, jutri boma že vedela kakšne barve bo, ker jo greva kupit;)

LP, Tea:sloncek:

m_m -> Barva spalnice (8.8.2005 12:10:33)

No kuker je videt je vse bolj srebrno-sivo, VEDNO IN, nikol se ne moreš naveličat, pa še moderna je.

Za tisto nekaj barvnega dodatka pa takole:
rdeča je topla barva. Kot So že pred mano povedle, ponavadi z rdečo označujemo toplino, odprtost, povezujemo z ljubeznijo, erotiko, zapeljevanjem - torej če nameravate imeti veliko družino... :bravo: go for it

modra pa je hladna barva, kar še ne pomeni, da se notri ne more dogajat nič vročega :)- Je pa edina barva, ki je všeč menda :zmeden2: vsakemu oz. eden od odtenkov modre (če nameravata nekoč prodat). Modro povezujemo tudi z zvestobo, lojalnostjo in pripadnostjo.

Kar se mene tiče, taprva. Je pa res da moraš bit za rdeče stvari karakter. Še oblek si ne upa vsak nosit.

lp Maja

miši -> Barva spalnice (8.8.2005 14:02:39)

pri nas imava nežne turkizne stene, pohištva še ni, si pa predstavljava belo, ker se mi zdi lepa kombinacija nežne turkizne in bele. želiva si spalnico,kjer naj bi bilo mirno, sproščujoče vzdušje, tako pomirjajoče. dnevna soba bo pri nas tista,ki bo udarna in bo dala energijo, da o kuhinji ne govorim :)

nikitta -> Barva spalnice (8.8.2005 19:47:02)

jaz imam namešano barvo v en: v belo sem dodala rdečo in malo oker, in dobila čudovito marelčno-roza, ki spreminja odtenek, glede na sonce. Je tarepevtska barva, tako pravijo tisti, ki vržejo pogled na spalnico(:)-)

Stran: [1]