|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Barva spalnice
8.8.2005 10:04:16   
Tejči
Hojla,

z :love: sma si nagledala eno čudovito spalnico, samo se ne moreva odločit katero barvo naj vzameva:

http://www.rauchmoebel.de/Fabiola.30.0.html?&L=0

Katera se vam bolj dopade? Rdeča ali modra?

LP, Tea:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Barva spalnice
8.8.2005 10:06:32   
Magi*
meni vsekakor rdeča, sam to je moja barva;) sicer pa pravijo, da je rdeča barva v spalnici stimulativna :sloncek: :)-

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Barva spalnice
8.8.2005 10:12:16   
Marogica
Sicer modra barva pomirja, vendar mi je rdeča bolj všeč. Je malo "drugačna", kot pa te vse "natur" barve spalnic. Je pa rdeča barva barva ljubezni, ognja..
Joj, bo vroče....

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Barva spalnice
8.8.2005 10:13:16   
Anonimen
rdeča je sicer stimulativna za :sloncek:, ampak baje tudi moti spanec. je bol priporočljiva umirjena modra, ampak js bi raj kr les.

lp, lara

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Barva spalnice
8.8.2005 10:15:12   
baguSka
rdeča

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Barva spalnice
8.8.2005 10:23:09   
Badeja

Jaz imam doma rdečo, pa pravijo, da je prava barva za v spalnico. ;)

Tako, da... Rdečo... :)- :)- :)-

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Barva spalnice
8.8.2005 10:30:54   
Meggi
No, ker sem ravno sama tudi malo preurejala spalnico, naj povem svoje. Seveda nismo nič (na žalost) zamenjaval z novim a je vseeno drgač in boljše. Prebelili smo celo spalnico s tem da je le ena stena barvna- barva je mandarina. Meni je super všeč, kot bi skoz sijalo sonce. Pa še posteljnino v bolj takih toplih barvah- rdeča, oranžna pa še kak prt in je svetsko. Meni bolj pašejo tople sončne barve. Nikoli ne bi prebelila sten v zeleno ,.........

Pohištvo v belem transparetnem natur odtenku se pa res še najbolj ujema z vsemi kasnejšimi spremembami okusa( tisto po žensko, da mora biti neki drgač)- preiskušeno.

Prijetno izbiro in seveda veliko užitkov v novi spalnici.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Barva spalnice
8.8.2005 10:32:54   
*zvezdica*
definitivno rdeča!

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Barva spalnice
8.8.2005 11:08:36   
Pikipoki
Jaz pa sem za modro. Sama imam kombinacijo lesa z modro in delno srebrno)in mi je ful všeč. Potem sem dala naredit bele zavese z modro dekoracijo, po tleh sva pogrnila(po laminatu) velik moder tepih (v kombinaciji s svetlo barvo kot je les). Seveda je zdaj vsa posteljnina v teh kombinacijah.
Nasploh pa imama oba z možem rada modro barvo.

V bistvu se morata odločiti sama, ker bosta vidva tam spala in se morata dobro počutiti. Za naju vem, da sva se prav odločila in nama po dobrem letu in pol ni čisto nič žal.

LP:rozica:

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Barva spalnice
8.8.2005 11:17:38   
Anonimen
Meni je bolj všeč modra. Rdeča ni moja barva.

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Barva spalnice
8.8.2005 11:21:09   
gramec
Jaz imam takšno spalnico s tem, da nimam ogledal na omari ampak so mlečna stekla. Kupila sva jo v Rutarju pred dvema letoma in je modre barve. In danes mi ni žal, ker sva se bla tud v dilemi med modro in rdečco.

Meni so svetovali, da se rdeče barve hitro naveličaš in ni pomirjajoča za spalnico. Ne vem. To je stvar okusa.

Na tleh imava sivkasto modre laminate in ob postelji bele tkane tepihe. In ti povem, da je cudovito in res pomirja.

Lp.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Barva spalnice
8.8.2005 11:21:12   
Minka Pobalinka
Definitivno rdeča.. to je tudi moja barva..

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Barva spalnice
8.8.2005 11:28:50   
Mojca20
Takšna kot na sliki - siva

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Barva spalnice
8.8.2005 12:00:49   
Tejči
gramec, tudi midva bova imela mlečno steklo, nama je bolj všeč:)

Finta je v tem, da je obema všeč rdeča kot tudi modra barva, zato pa se nama je tako težko odločit. Zato so me zanimale predvsem vaše izkušnje oz. nasveti.

Hvala vam, jutri boma že vedela kakšne barve bo, ker jo greva kupit;)

LP, Tea:sloncek:

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Barva spalnice
8.8.2005 12:10:33   
m_m

No kuker je videt je vse bolj srebrno-sivo, VEDNO IN, nikol se ne moreš naveličat, pa še moderna je.

Za tisto nekaj barvnega dodatka pa takole:
rdeča je topla barva. Kot So že pred mano povedle, ponavadi z rdečo označujemo toplino, odprtost, povezujemo z ljubeznijo, erotiko, zapeljevanjem - torej če nameravate imeti veliko družino... :bravo: go for it

modra pa je hladna barva, kar še ne pomeni, da se notri ne more dogajat nič vročega :)- Je pa edina barva, ki je všeč menda :zmeden2: vsakemu oz. eden od odtenkov modre (če nameravata nekoč prodat). Modro povezujemo tudi z zvestobo, lojalnostjo in pripadnostjo.

Kar se mene tiče, taprva. Je pa res da moraš bit za rdeče stvari karakter. Še oblek si ne upa vsak nosit.

lp Maja

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Barva spalnice
8.8.2005 14:02:39   
miši
pri nas imava nežne turkizne stene, pohištva še ni, si pa predstavljava belo, ker se mi zdi lepa kombinacija nežne turkizne in bele. želiva si spalnico,kjer naj bi bilo mirno, sproščujoče vzdušje, tako pomirjajoče. dnevna soba bo pri nas tista,ki bo udarna in bo dala energijo, da o kuhinji ne govorim :)

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Barva spalnice
8.8.2005 19:47:02   
nikitta
jaz imam namešano barvo v en: v belo sem dodala rdečo in malo oker, in dobila čudovito marelčno-roza, ki spreminja odtenek, glede na sonce. Je tarepevtska barva, tako pravijo tisti, ki vržejo pogled na spalnico(:)-)

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?