Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj se bo videlo na UZ? 8.8.2005 10:08:32
|
|
|
|
cmokec
|
Prvi UZ delajo vaginalno. Glede na tvojo nosečnost se bi srček že lahko videl. Srečno.
|
|
|
|
Kaj se bo videlo na UZ? 8.8.2005 10:10:13
|
|
|
|
Nyah*
|
Oj! Pri meni se je na prvem pregledu v 7 tednu videl srcek, a ga je videl le G in ga pokazal meni, jaz iz tistega nisem nic razbrala! V bistvu gre pri 1. pregledu za to, da dolocite rok, da vidi, ce je z :duda: vse ok, da vprasas kar te zanima! Mnei so materinsko knjizico izpolnili sele na 2. pregledu v 10 tednu, ko se je pa tudi moje dete bolje videlo jupiiiii! Drzi se, vse bo ok :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.
|
|
|
|
Kaj se bo videlo na UZ? 8.8.2005 10:13:01
|
|
|
|
mala važička
|
jaz sem enkrat že podobno spraševala tko da ti priporočam da pogledaš slikce od "PRAVLJICE", ima eno slikco iz UZ (8t in 2dni). Tko da boš vsaj vedla kaj približno se že vidi. lp, katja
|
|
|
|
Kaj se bo videlo na UZ? 8.8.2005 10:22:59
|
|
|
|
Lorena
|
Ne vem,če je ravno prepozno... Saj itak nimamo nobenega vpliva na to, kje se dogaja nosečnost in na splošno kako je z našim:duda:,ne? Meni hvala Bogu ni nič, tako da bo verjetno tudi vse o.k.,ampak ne morem biti v taki negotovosti predolgo,sploh ne na dopustu,ko naj bi se človek totalno odklopil in pozabil na vsakdanje skrbi... Pravijo, da se lahko IMN vleče vse do 10.tedna, seveda je potem toliko večja možnost notranbjih krvavitev. Kaj si pa ti mislila s tem, da je v 8.tednu za izključitev IMn že prepozno?
|
|
|
|
Kaj se bo videlo na UZ? 8.8.2005 10:29:58
|
|
|
|
Yasminka
|
Meni je prvič delala UZ že v 5 tednu, pa se še nič ni videlo. Drugič v 9.tednu se je že videlo glava,nogice, rokice... pa tudi srčni utrip (poglej album). Oba Uz-ja je delala vaginalno, kasneje pa ne več. Pozdravček Y
|
|
|
|
Kaj se bo videlo na UZ? 8.8.2005 10:56:14
|
|
|
|
Lorena
|
Sedaj te razumem, ampak nimam kaj dosti vpliva:( Sedaj je takšna gužva, da sem komaj prišla na vrsto. Saj pravim,da me je sprva naročila šele v 10.tednu! Do takrat je pa že marsikaj možno... Ampak če ne krvavim in če nimam bolečin, potem po njihovem ni treba na pregled. Pač ne pridem na vrsto, če ni kaj ''nujnega''. Žal. Kaj naj? Lahko samo upam,da bo vse o.k. in da ne bo nobenih bolečin. Se te bolečine stopnjujejo? Koliko časa znajo trajat?
|
|
|
|
Kaj se bo videlo na UZ? 8.8.2005 11:40:40
|
|
|
|
Lorena
|
Torej,če prav razumem, traja bolečina par dni. Jo lahko opišeš? Je huda? Kot naprimer huda bolečina pred M? Ali je tako blaga,da je skoraj ''normalna''? Ali traja neprekinjeno par dni,ali en dan je,pa drugi ne, itd... Hvala za tvoje odgovore! Res si:angel:
|
|
|
|
Kaj se bo videlo na UZ? 8.8.2005 12:41:57
|
|
|
|
Wahoo RR
|
rainbow.... enako je bilo pri meni, samo celo brez bolečin.. 1. maja lani sem naredila test...pozitiven...in me je slučajno vzela na prvi regled že čez dva dni...pol pa panika takoj...bila sem v 8 tednu...in drug dan ob 20 zvečer sem bila že urgentno operirana...če bi čakali do jutra bi lahko umrla...počilo bi... No, pri drugi ( uspešni ) nosečnosti, pa sem zvedela da sem noseča v 5 tednu, ampka je bilo še prezgodaj...čakala je na 6 teden...ker je rekla da težko da se bo kej videlo...in me ni hotla brez veze strašit...hvalabogu je bilo vse ok... Aja, pa meni so hvalabogu lahko pustili jajcevod cel :)
|
|
|
|
Kaj se bo videlo na UZ? 8.8.2005 12:42:31
|
|
|
|
Wahoo RR
|
trnulčica....srček bi se že lahko videl ja :)
|
|
|
|
Kaj se bo videlo na UZ? 8.8.2005 13:28:59
|
|
|
|
kati1
|
ojla pri 8. tednu izključijo IMN (sicer pa bi pri teh tednih imela zelo verjetno že močne bolečine ali celo krvavitve v primeru IMN)in pogledajo iz kateraga jajčnika je prišel, kje je lociran zarodek, ali imaš dobro zaprt maternični vrat, pa zaslišat te mora o raznih boleznih vaše družine, ali jemlješ kaka zdravila, če kadiš, si jemala folno ksl. itd. UZ se dela vaginalno, videla pa boš le majhno posteljico z že deljeno jajčno celico - skratka mal večjo piko ;). lp, K
|
|
|
|
Kaj se bo videlo na UZ? 8.8.2005 13:30:25
|
|
|
|
kati1
|
... pikica, ki mora že utripati (srček) :bravo: lp, K
|
|
|
|
Kaj se bo videlo na UZ? 8.8.2005 13:35:05
|
|
|
|
Andy13
|
V 6. tednu se je videl le srček in utrip najinega sončka! :love:
|
|
|
|
Kaj se bo videlo na UZ? 8.8.2005 14:44:19
|
|
|
|
stuhica
|
Spet se oglašam... No ja pač nisem tista srečka nosečka ki bi se lahko pofočkala... v petek so mi ponovno ugotovili IMN... meni se že meša... Trnulčica pri osmem tednu je lahko že kar kritično za IMN pri meni je bilo 6 tednov 5/7... problem je bil ker se mi je IMN pokazala ponovno na desni strani jest boga reva pa mislila da se lahko ponovi na levi kjer imam še jajcevod Mislim pa dokler nimaš nobenih bolečin takih res hudih da ii razloga za preplah...
|
|
|
|
Kaj se bo videlo na UZ? 8.8.2005 14:47:46
|
|
|
|
stuhica
|
Rainbow prašanje zate.. ali si ti tud imela IMN pa so ti takoj priporočili IVF? ali imaš en jajcevod še vedno v redu ali si ostala brez obeh.. Jest ne vem kaj naj naredim najraši bi šla še kam vprašat za drugo mnenje morda v Ljubljano..?! Meni je rekel da počakam da vidimo kaj bo v tretjo ali bo ratalo ali ne samo sem pa v strahu da semi IMN ponovi in ostanem še brez levega jajcevoda? Ali mi lahko poveš kako je bilo pri tebi... Res si lahko srečna jest sem se zdaj utapljala v solzah dva dni ker mi je tako hudo..
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?