natasarobi -> Alergija na KML (30.12.2010 20:23:43)
|
Pozdrav! Sin im 5m in zadnjih 14 dni ima okoli vratu, na bradici rdeče fleke in zraven malo rdečih pikic. Slini se močno že 2 meseca, tako, da ga moramo skoz brisat, saj slinčka ne prenese in ga kar trga dol, tako, da še bolj okoli vratu zateguje. Bili smo pri p. ki je rekla,da zdravila ni, da pač naj poiskusimo marsikaj, mogoče bomo kaj našli kar bo pomagalo (na to temo sem že odprla en post). Edino kar nam lahko da je mazilo proti glivicam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ni rekla, da so pa glivice. Dobili smo eno kremo, ki pa se je ne sme prepogosto uporabiti. Ko sem na MON-u spraševala pediatrinjo, kaj bi lahko bilo mi ni dala točnega odgovora, lahko bi bila alergija na KML. Sedaj me pa zanima sploh od tistih, ki so imele dieto: kakšni so bili znaki pri otrocih, ki so imeli alergijo na KML? Po eni strani ne morem verjeti, da bi imel alergijo, ker jem mlečne izdelke skoz (če bom na dieti ne bom več jedla nič), problem je nastal z velikim slinjenjem. Rdečica je pa samo na zgoraj omenjenem mestu, nikjer drugje po telesu ni flekov, mali lepo napreduje in je dobrovoljen otrok. Kremo, ki smo jo dobili daje sledeče rezultate: ko namažem rdečico v roku nekaj ur izgine ali se pa zelo omili,potem je dan dva dobro, potem pa zopet jovo na novo, včasih močneje včasih manj, a zgine ne popolnoma. hvala
|
|
|
|