Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Barva otroške sobice 31.12.2010 8:09:41
|
|
|
|
sanasan
|
pri nas ima starejši (najstnik) v barvi javorja iz ikee, v prejšnjem stanovanju pa je imel v modrem (selili smo le pisalno in predalnik) tamala ima pa od alplesa - planet; večinoma v javorju + nekaj dodatkov v lila in zeleni.... stene ima svetlo sveže zelene in nad posteljo nalepke medeveda pu-ja + borduro se pa pridružujem mnenju tistih, ki pravijo...osnova v javorju(naravni9 barvi, nato pa 'okrasiš' z dodatki: nalepke, bordure, posteljnina, tepih....pri nas si je pri enih 4ih letih začela 'sama' izbirat in okraševat sobico (nalepke, nočna lučka, koš, posterji....)
|
|
RE: Barva otroške sobice 31.12.2010 8:13:01
|
|
|
|
sanasan
|
aja, jaz sem selilila tudi del dnevne iz alplesa: omara + predalniki....predali od alplesa se mi zdijo neprimerno boljši od malega princa....še vedno vse dela kot novo, pa nismo ravno najbolj 'prijazni' uporabniki ....no, res pa je, da sem alples sestavljala jaz, malega princa pa mož in delavci
|
|
RE: Barva otroške sobice 31.12.2010 8:44:17
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Tale je sicer malo dolgočasna, ampak bi bila popestritev z barvnimi stenami. Mi je pa postavitev res enkratna. In nekaj takega iščemo. Meni je pa ta tale je pa res svetovna. čeprav pri nas odpade vsakršno spanje na višini, zaradi dveh kamikaz verjetno bo pri nas padla kakšna ikea, za dve postelji in eno večjo omaro, pa kakšno komodo, več pa za 1x ne rabita, komplicirat in velikih denarjev mi pa tud ni za devat.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?