matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Elevitka-tvojega zaposli za soboto zvečer,pa je stvar rešena.Je že cajt,da greš malo med ludi-SAMA! Pa še povabljena si,tak da.... Jaz bila v P,sem se šla pokazat,ker ne neka tečt ta izcedek.Zaenkrat je vse ok,je pa najbrž posteljica kriva,moram še k moji G na kontrolo,tak da jo ju3 pokličem,kdaj se lahko pridem pokazat.Imam pa strogo mirovanje napisano,tak da je zgleda B neizogibna,kar pa mi ne diši najbolj,bom jo probala pregovorit,da me še pusti malo delat,itak sem samo na blagajni in lepo čičam tam. joj, Matcar, vztrajna pa si No, kakorkoli, pazi se, ok? Ja,če pa se dobro počutim,zakaj pa ne bi delala? Itak mi nič ne pustijo delat.Teh 5 ur,kolko delamo zdaj,pa se tudi ne pretegnem najbolj. no, saj ti veš kako je v službi Saj zato,ker vem,da ni panike,tak pravim.