|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
8.1.2011 9:38:57   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

naj me ena razjasni prosim....:
kaj požere več vode oz elektrike oz kaj je ceneje? Prat posodo v pomivalcu enkrat dnevno...ali spirat sproti tak pod vodo?

Verjetno to,po možnosti še zalaufano zvečer na cenejši tok-samo meni gre na živce,ker ponavadi izmed vseh piskrov v kuhinji rabim glih tiste,ki se jih zložila v pomivalca,se dostikrat zgodi,da koj sproti rajše operemuser posted image

< Sporočilo je popravil sami0804 -- 8.1.2011 9:44:02 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
8.1.2011 9:43:33   
sami0804

Aja,pa še naša noč:
spali kot ponavadi z dvema al tremi prekinitvami(se ne spomnim točno)vjutro ob 7-ih pa sem jo ateju poslala in potegnila do 9.15user posted image
Ko sem zvlekla svojo leno rit iz postelje,me je namizi že čakala kavica-lepo od mojega g.user posted image .
Edino kaj je,sem zaj cela skup zalimana-zgleda je blo teh 9 ur vseeno prevečuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
8.1.2011 10:41:57   
bambixxx
dobro jutro,

naš je mel danes ponoči tisto noč, ko rogovili in sem zelo slabo spala user posted image . ob pol šestih zjutraj pa se je ata vstal z njim in sta me pustila spati do pol desetih. kak lepo user posted image . drugače sem celi dan tečna, če nisem naspana, pa user posted image  že ve, da me mora pustit, hehe.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
8.1.2011 16:50:25   
botrca

kaj požere več vode oz elektrike oz kaj je ceneje? Prat posodo v pomivalcu enkrat dnevno...ali spirat sproti tak pod vodo?

pomivat posodo v pomivalcu user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
8.1.2011 16:54:41   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Pa flašo čaja sem 2x dobla v glavo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
8.1.2011 17:04:27   
matcar
Dan!

Jaz pa bom mogla zgleda v bolnico,krvavet sem začela in to kr fajn.user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
8.1.2011 17:08:52   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

pomivat posodo v pomivalcu user posted image

ja ampak pri ročnem pomivanju ne nucam elektrike nič...pri pomivalcu pauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
8.1.2011 17:09:27   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Dan!

Jaz pa bom mogla zgleda v bolnico,krvavet sem začela in to kr fajn.user posted image user posted image user posted image

ma daj.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
8.1.2011 17:39:46   
ly117

Dan!

Ojoj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
8.1.2011 17:52:31   
bambixxx

Dan!

držim pesti, da je vse ok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
8.1.2011 17:54:39   
bambixxx
za vikend ste pa bolj malo gor, ne? no, če še katera rabi kaj na hitro za skuhat - danes sem delala tajske pražene rezance. skuhano in pomazano v tričetrt ure. so pa odlični!

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
8.1.2011 18:15:39   
ly117
Bambi med vikendom se bolj zvečer dogaja. Če se.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
8.1.2011 18:47:39   
Sacherca

Dan!

ojej,drzim pesti,da bo vse ok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
8.1.2011 18:54:41   
tasa_m

Dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
8.1.2011 19:10:48   
ly117
Feliks bi se moga f soboto ženiti. F sredo je
meja fantofščino v jovni hiši. Bilo je enokratno, tak je prcka, ka si je
k.u.r.c.a strja. Gre un fčasik k dohtori, keri mu je zaskrblojoče reka,
ka de mu ga moga v gips djoti, ali pa de mu ga
moga otsekati. Feliks se je prestrašja, pa rejši prista na to, ka mo ga
dohtor v gips dene.
Prišla je sobota in tak te tüdi gostüvaje, kero je hitro minilo in že bla tü prva noč z nevestoj.Pa je rekla nevesta:
"Vidiš tote čube. Še niše jih je ne küšüva. Vidišmoje lepe cecke. Še niše se je ne slinja po jih, moje **** pa še je
niše niti vidja ne, ne ka bi še kej drügo dela ž joj."
Un jo je en cejt poslüša, pa gleda, te pa se
skoro malo hujd doj sleka, pa ji pokoza:
"Meni ti to gučiš???" "Pogledni, GANC NOVI K.U.R.A.C,ŠE ZAPAKERANI!!!!"

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
8.1.2011 19:19:15   
bambixxx
user posted image user posted image user posted image  dober vic.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
8.1.2011 19:49:59   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
8.1.2011 20:10:14   
matcar
Ne krvavim več,je trajalo cca. 10 min,bolj kot ne,edino trebuh me boli.Nisem šla nikamor,ker sem sama,moj je prišo se preobleko pa šou na čago,mislim,sma se spičla 100/h.Boli njega,kaj je doma in z mano in z froci.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
8.1.2011 20:23:31   
Lenči_
Večer,

matcar... jooj, kaj to berem.. Upam, da ni nič narobe. Samo, daj idi na pregled, da pogledajo kaj je. V porodnišnici, te bodo ziher hitro pogledali, če boš povedala, kaj se je zgodilo. Tvojga deda pa pošlji malo sem na rr, da ga naučimo manir! user posted image pa še: user posted image user posted image user posted image

Danes smo bli dopoldan na španciru do parka. M. se je prvič gungala in bla ful navdušena. Spala je v vozčku, ko smo šli domov, ca. pol ure in to je vse, kaj je danes spala čez dan user posted image , zdaj pop. je pa tašča prišla, pa sva ji dala M. za mirkat, midva pa sva na pijačko skočla. Ko sva prišla ob 7 domov, še kr ni bla nič zaspana. No, zdaj ob 8 smo jo spravli spat. Ne vem no, od kod ji tolko energije. Drugače, pa mene že celi dan glava boli ko hudič. Malo prej sem tableto vzela in upam, da bo primla.

ly... fajn vic user posted image

evo, mala se je že zbudla.. šibam

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
8.1.2011 20:32:46   
tasa_m

Ne krvavim več,je trajalo cca. 10 min,bolj kot ne,edino trebuh me boli.Nisem šla nikamor,ker sem sama,moj je prišo se preobleko pa šou na čago,mislim,sma se spičla 100/h.Boli njega,kaj je doma in z mano in z froci.user posted image user posted image user posted image
no comment user posted image

PIKAPOKE

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
8.1.2011 20:39:08   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

no comment user posted image

PIKAPOKE

Ja,res je škoda besed.pol pa še mi začne,da je vedo,da bom gnjavla.Ja,kak te ne,4 dni se sama j.e.b.e.m. z froci bolanimi,plus šiht.Danes še krvavitev,pa mi reče:ja,kaj je to kaj narobe lahko? Če bi ga doma mela,bi ga derekt v steno zabrisala,hepana starega.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
8.1.2011 20:41:41   
matcar
Lenči,če grem zaj v P se pokazat,ostanem noter 100%.Froci pa naj bojo sami? Saj nikam ne morem.Se bom pa šla pokazat v torek,ko moja dela.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
8.1.2011 20:52:11   
ly117
user posted image - spat, nazaj user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
8.1.2011 20:54:59   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

user posted image user posted image

podpis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
8.1.2011 20:57:09   
botrca
Matcar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.