Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 9:23:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca http://www.youtube.com/watch?v=mdm3T67IXdA&feature=related tele pa so moje,ki me vedno dvignejo pod tole se še jaz podpišem pa jaz. Milomater kak je to blo popularno, samo to so v diskih vrteli
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 5.1.2011 9:26:41 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 9:23:51
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz pa zajtrkujem,moram kalorije noter spravit,ki sem jih na sprehodu zgubila Saj ne rabi bit kalorično. Jej črni kruh, pa kafe, pa ... Mmm....pa veš kak je dober ,se mi je posrečil v nulo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 9:25:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa ne piši in ne grozi.....lepo idi tja do upravitelja in se zmeni Draga moja, nikoli jih ni ko jih iščeva. So celo tu bli je objubil (bila sem noseča z Lijo ko je prvi prišel, 2. je bilo 2009 in je rekel, da bodo porihtali pa nič, v 2010 pa se sploh niso odzvali). Nategujejo naju že 2 leti od njih pa nič.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 9:25:54
|
|
|
|
Lenči_
|
Jutro, za malega aprilčka katy, danes še nismo šli na kahlico, ker smo se ponoči zbudli kakih 15x in nam ni Glede pediatrov, ki so včeraj rekli, da dojenčki ne potrebujejo določenih stvari še tako zgodaj, se strinjam. Vrjamem, pa jim je fajn, na primer čofotat v bazenu. Glede laskov - naša jih nima skoraj nič in mi gre blazno na živce, da kljub temu, da je vsa v roza oblečena, nekateri še vedno mislijo, da je fantek V Mullera bi mogla, pa mi ni...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 9:27:07
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz pa zajtrkujem,moram kalorije noter spravit,ki sem jih na sprehodu zgubila dober tek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 9:27:07
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,saj pa ji spneš al pa daš špangico noter. Bi te pa reeeees rada videla,kak bi mojo deklino prepričala v te eksperimente Pa mama bi taaaak frizuro delala sami, misli mi bereš matcar, probala sem mali milijon zvijačk, da bi imela špangico, pa je noče met. Tak, da...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 9:28:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Glede laskov - naša jih nima skoraj nič in mi gre blazno na živce, da kljub temu, da je vsa v roza oblečena, nekateri še vedno mislijo, da je fantek Lenči, naša Lija ni imela do 1. leta kaj dost laskov, zdaj pa je taka da ima že 2 tini mini čopka Bila oblečena v roza kiklico in me je ena v bloku vprašala, kolk je fantek star. Sem bila pametno tiho, ker bi jo drugač poslala nekam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 9:29:29
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Glede laskov - naša jih nima skoraj nič in mi gre blazno na živce, da kljub temu, da je vsa v roza oblečena, nekateri še vedno mislijo, da je fantek Naša ma redno čupico, pa se še vedno kdo najde, ki vpraša, če je fantek ali punčka sma bili enkrat v cvetličarni, pa je mela kavbojke in rdečo bundico, pa prodajalka oz. cvetličarka vpraša, če je fantek ali deklica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 9:29:30
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,saj pa ji spneš al pa daš špangico noter. Bi te pa reeeees rada videla,kak bi mojo deklino prepričala v te eksperimente Pa mama bi taaaak frizuro delala sami, misli mi bereš matcar, probala sem mali milijon zvijačk, da bi imela špangico, pa je noče met. Tak, da... Jaz tudi komaj čakam, da se bom "izživljala"
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 9:29:38
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz pa zajtrkujem,moram kalorije noter spravit,ki sem jih na sprehodu zgubila dober tek tečem pa ne-se samo sprehajam hecam se,hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 9:30:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 tečem pa ne-se samo sprehajam F A C A
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 9:30:42
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,saj pa ji spneš al pa daš špangico noter. Bi te pa reeeees rada videla,kak bi mojo deklino prepričala v te eksperimente Pa mama bi taaaak frizuro delala sami, misli mi bereš matcar, probala sem mali milijon zvijačk, da bi imela špangico, pa je noče met. Tak, da... Jaz tudi komaj čakam, da se bom "izživljala" če bo tak kot pri nas, boš še lep čas čakala hecam se.. jaz sem tudi komaj čakala, pa vidim, da bom še kar leeeeep čas čakalaaaaaa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 9:30:45
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Glede laskov - naša jih nima skoraj nič in mi gre blazno na živce, da kljub temu, da je vsa v roza oblečena, nekateri še vedno mislijo, da je fantek Lenči, naša Lija ni imela do 1. leta kaj dost laskov, zdaj pa je taka da ima že 2 tini mini čopka Bila oblečena v roza kiklico in me je ena v bloku vprašala, kolk je fantek star. Sem bila pametno tiho, ker bi jo drugač poslala nekam pa kaj je folku?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 9:30:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Glede laskov - naša jih nima skoraj nič in mi gre blazno na živce, da kljub temu, da je vsa v roza oblečena, nekateri še vedno mislijo, da je fantek Lenči, naša Lija ni imela do 1. leta kaj dost laskov, zdaj pa je taka da ima že 2 tini mini čopka Bila oblečena v roza kiklico in me je ena v bloku vprašala, kolk je fantek star. Sem bila pametno tiho, ker bi jo drugač poslala nekam sto ljudi,sto čudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 9:31:59
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz pa zajtrkujem,moram kalorije noter spravit,ki sem jih na sprehodu zgubila dober tek tečem pa ne-se samo sprehajam hecam se,hvala te pa dober sprehod!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 9:33:35
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 če bo tak kot pri nas, boš še lep čas čakala hecam se.. jaz sem tudi komaj čakala, pa vidim, da bom še kar leeeeep čas čakalaaaaaa še bolj fajn bo, ko bo ona hotla delat frizurico mami in bo takšna fina masaža glave .. upam no, da ne bo cukalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 9:34:05
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,saj pa ji spneš al pa daš špangico noter. Bi te pa reeeees rada videla,kak bi mojo deklino prepričala v te eksperimente Pa mama bi taaaak frizuro delala sami, misli mi bereš matcar, probala sem mali milijon zvijačk, da bi imela špangico, pa je noče met. Tak, da... Jaz tudi komaj čakam, da se bom "izživljala" če bo tak kot pri nas, boš še lep čas čakala hecam se.. jaz sem tudi komaj čakala, pa vidim, da bom še kar leeeeep čas čakalaaaaaa jaz še vedno čakaaaam v treh letih svojega življenja,je imela trikrat špangico,pa še to takrat,ko je imela glih tri lase na čelu in ji je potem sama dol padla,ker se ni imela za kaj držat,pa dvakrat čop-enkrat pet minut in enkrat pol ure
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 9:34:33
|
|
|
|
tasa_m
|
Babe žabe, grem jest! Stari je kofe skuhal, te pa grem nekaj še v želodček vrečt
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 9:35:23
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 če bo tak kot pri nas, boš še lep čas čakala hecam se.. jaz sem tudi komaj čakala, pa vidim, da bom še kar leeeeep čas čakalaaaaaa še bolj fajn bo, ko bo ona hotla delat frizurico mami in bo takšna fina masaža glave .. upam no, da ne bo cukalo neeeee....ziher ne bo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 9:35:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ še bolj fajn bo, ko bo ona hotla delat frizurico mami in bo takšna fina masaža glave .. upam no, da ne bo cukalo to pa zmaga. Mene po hrbtu masira, samo ji stalno ni, čeprav ji rečem, da ji bom plačala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 9:35:48
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Babe žabe, grem jest! Stari je kofe skuhal, te pa grem nekaj še v želodček vrečt dober tek!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 9:38:53
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,saj pa ji spneš al pa daš špangico noter. Bi te pa reeeees rada videla,kak bi mojo deklino prepričala v te eksperimente Pa mama bi taaaak frizuro delala sami, misli mi bereš matcar, probala sem mali milijon zvijačk, da bi imela špangico, pa je noče met. Tak, da... Jaz tudi komaj čakam, da se bom "izživljala" če bo tak kot pri nas, boš še lep čas čakala hecam se.. jaz sem tudi komaj čakala, pa vidim, da bom še kar leeeeep čas čakalaaaaaa jaz še vedno čakaaaam v treh letih svojega življenja,je imela trikrat špangico,pa še to takrat,ko je imela glih tri lase na čelu in ji je potem sama dol padla,ker se ni imela za kaj držat,pa dvakrat čop-enkrat pet minut in enkrat pol ure naša pa ma finto, da ma špangico gor za par minutk, samo pod enim pogojem - da špangico da gor ati. mama pa bog ne daj, da jo samo pogleda s špangico v roki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 9:39:12
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Babe žabe, grem jest! Stari je kofe skuhal, te pa grem nekaj še v želodček vrečt dober tek!! podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 9:42:16
|
|
|
|
majakla
|
Da ne bote mislile, tudi nas vprašajo, če je fantek ali punčka. Če pa ga še ne bomo strigli, pa mami ga rada v rdečo obleče (pa ne celega), bo pa morda kr punčka. Samo mislim, da ljudle raje vprašajo, kot pa narobe rečejo ... zamislite si, da glih na Botrco naletijo. V decembru je bil Nik cela 2 dneva v vrtcu, dobili celih 14,15 € - WAUuu! manj za plačat. Nik pa si moj obroček za lase rad na glavo daje, če mu hočem popravit pa: (zelo znameniti ) NE - NE!
< Sporočilo je popravil majakla -- 5.1.2011 9:50:02 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 9:48:07
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Samo mislim, da ljudle raje vprašajo, kot pa narobe rečejo ... zamislite si, da glih na Botrco naletijo. ja, pa res si mi dala mislit, bom tudi jaz raje drugič vprašala - ziher je ziher
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.