|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
22.1.2011 11:57:25   
katy83
aja, rina, saj so ti že punce povedale glede teže...ampak jaz te razumem, zelo. user posted image No, samo da je pri nas kontra...vedno poslušam, da je debeli, pa ne vem kaj...saj sem že pisala o tem. Ampak kaj bi oni radi? Da daš otroka na dieto al pa da mu s kuhlo hrano tišiš not al kaj? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
22.1.2011 12:02:02   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

aja, rina, saj so ti že punce povedale glede teže...ampak jaz te razumem, zelo. user posted image No, samo da je pri nas kontra...vedno poslušam, da je debeli, pa ne vem kaj...saj sem že pisala o tem. Ampak kaj bi oni radi? Da daš otroka na dieto al pa da mu s kuhlo hrano tišiš not al kaj? user posted image user posted image user posted image

Prav maš.. sem se že pomirila, ampak včeraj pa sem se res full žrla in sem si vedno nekak vrtela v glavi, da premalo vztrajam in premalo poje user posted image Ampak, eni majo večji apetit, drugi ne. Eni so bolj miri, drugi bolj živahni.. Res pa je, dokler so zdravi, je vse ok user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
22.1.2011 12:03:44   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Prav maš.. sem se že pomirila, ampak včeraj pa sem se res full žrla in sem si vedno nekak vrtela v glavi, da premalo vztrajam in premalo poje user posted image Ampak, eni majo večji apetit, drugi ne. Eni so bolj miri, drugi bolj živahni.. Res pa je, dokler so zdravi, je vse ok user posted image

točnouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
22.1.2011 12:04:30   
rina22

dan.

Pa je zahaklalo tudi mene. Bruham, pa nimam kajuser posted image , jest ne morem, energije nimam za nič. Dragi tudi nekaj jamra, tak da bo njega tudi pomoje slej kot prej začelo matrat. Pa še delat mora it zdaj, pa jutri. user posted image T se je kr dobre volje zbudil in izgleda ok, edino drisko še ima vedno. Me je mama klicala kak smo in sem ji povedala, pa je rekla, da naj moj pripelje malega k njej, pa ko gre iz službe pride po njega. No in ga je moj peljal...zdaj pa se počutim  ko zadnji drek, da še za svojega otroka ne znam poskrbet, jočem že odkar sta šla. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image da ti bo čimprej bolje user posted image

Zakaj tak misliš? Če si bolana, še ne pomeni, da ne znaš poskrbet za njega user posted image Raje bodi vesela, da imaš tako super mamo, da ga bo čuvala, da si boš spočila in nabrala novih moči user posted image Babice pa itak komaj čakajo, da malo pomerkajo svoje vnučke in jih razvajajo user posted image Nič se ne sekiraj, čist nič nisi slabega ali narobe naredila. Lepo se spočij in bo vse ok user posted image

hvala Rinauser posted image

glej, katy, res se ne sekiraj user posted image Vse vemo, pa tudi ti zelo dobro veš, da si super mamica in da skrbiš za Timoteja več kot odlično. Zdaj, ko pa si bolana, pa rabiš pomoč, pa ne zato, ker bi bla slaba mamica, ampak zato, ker preprosto ne moreš prav sama zase skrbet. Mene tudi nekaj prehlad lovi, pa sem tudi že študirala, da bi dala ju3 T k babici.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
22.1.2011 12:10:18   
botrca
Tak, moji obiski so šli...je pasalo malo kleptat in kavico pit. Otroci so se pa igrali user posted image .
Za kosilo ne rabim kuhat nič, ker mi je od včeraj ostalo in samo pogrejem user posted image .

Rina22 to, da otrok v gibanju porabi kalorije je res, samo to še ne pomeni da so zato eni suhi. Eni so ful aktivni pa so vseeno debeli. Jaz bi rekla, da je vse v genih, seveda pod pogojem da je otrok zdrav.

Katy83 zate in za tvoja moška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa ne sekiraj se, ker ti ga je mama vzela, srečna bodi da imaš pomoč oz. nekoga v takih trenutkih. Se boš pa naspala in malo k sebi spravila, pa boš potem tudi T lažje imela. Jaz bi včasih prekleto rabila mojo mamo, pa nimam te možnosti da bi priletela user posted image ....tak, da nič se ne sekiraj, da si zaradi tega slaba mama....user posted image .

Tasa_m karkoli je user posted image user posted image user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
22.1.2011 12:14:08   
botrca

...dokler so zdravi, je vse ok user posted image

to je meni najbolj pomembno...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
22.1.2011 12:15:05   
botrca
Punce dokler imaste pomoč, izkoristite user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
22.1.2011 12:19:36   
majakla
Dober dan

spali skoraj do 8ih, bili na sprehodu, pojedli cel kup sadja,
zaj pa sta že z atijem v postelji (mami pa šus na RR user posted image ).

Mam cajt, vas grem prebrat. 

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
22.1.2011 12:21:28   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Eni so ful aktivni pa so vseeno debeli.

tak je naš

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
22.1.2011 12:49:45   
majakla
Glede teže: saj odrasli tudi nismo vsi po krivulji. Halooo!

Nik pa ful dosti poje, pa je vedno na sp. meji.
Pred vrtcem čokolino, v vrtcu baje zelo lepo, domov
vedno greva s keksom, žemljo, kar pač dobijo za malico,
vse zmaže, doma še 1x kosilo, včasih poje več, drugič pač
manj, če je špinača (tako kot včeraj) nima podna, pa kinder
čokoladice na vrh, pa suho sadje - jabolčne krhlje, da se
ne menimo na obisku pri 2. babici - vse kar mu da, ampak
kaka pa tudi za 2 velika, tak da ...

Katy: ko sva z Nikom imela to (driskanje in bruhanje) sem
jaz tudi celo soboto preležala, pa ga je moj imel, pa nisem
imela niti malo slabe vesti. Glej, boljše da je T. pri babici,
kjer mu tudi nič ne fali (je tam ziher glavni user posted image ), kot pa da
bi bil s tabo, ko si "cela boga", pa še viruse bi si izmenjavali.

Samo res Tasa - zakaj te tak dolgo ne bo???

Sami: super, da ste že boljši.

< Sporočilo je popravil majakla -- 22.1.2011 12:52:38 >

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
22.1.2011 12:57:34   
majakla
Aja ... Tibor vse najboljšeee!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
22.1.2011 13:19:07   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

naš mali miško pa je danes star 9 mesecev - vse najboljše Tibor user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
22.1.2011 13:27:52   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Punce dokler imaste pomoč, izkoristite user posted image

En veeeelik podpis!user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
22.1.2011 13:28:58   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Še vedno bereš?user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
22.1.2011 13:35:52   
sami0804
.zdaj pa se počutim  ko zadnji drek, da še za svojega otroka ne znam poskrbet, jočem že odkar sta šla. user posted image user posted image user posted image

Najprej user posted image user posted image user posted image
potem pa za en dan pozabi (ja,saj vem,da ne moreš) na dete,ker bo v dobrih rokah-zakopaj se pod odejo,spi počivaj,pij lepo tekočino po požirkih in glede na to,kaka vzdržljiva sorta smo mame,boš jutri ali pojutrišnjem že ok,pripravljena na nove izzive s tvojim srčkom-pa šššccc,šššccc slaba vest,tukaj nimaš kaj iskatuser posted image !

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
22.1.2011 14:14:10   
elevitka

Najprej hvala vsem, da ste me malo pomirile glede teže user posted image Vem, da se je brezveze sekirati okrog tega in da je vsak otrok poseben in ne moremo gledati po tabelah, samo ko gre za tvojega otroka in ti P tak reče, ti ni ravno vseeno.. Saj veste, kaj mislim user posted image

elevitka, pri nas je večinoma tudi tak, da moramo letati za njo, da vsaj kaj poje, pride pa tudi dan, ko lepo je user posted image Mislim, da sta si Tai in naša frčafela kar podobna glede hranjenja user posted image
Tak lepo Tai že govori? Kak lepo user posted image user posted image Naša pa še nič user posted image Samo če ji rečeš, naj reče ati ali pa mami, reče, pa še to, ko ji parkrat rečeš, naj reče. Včeraj je bla pri P ena mamica z 17-mesečno hčerkico, pa je imela s sabo neko knjigico, kjer so bile neke živalice, pa je mala vedla za vsako živla, kak se oglaša. Sem samo gledala. Pa ko je mamica malo stran odšla, jo je mala kar poklicala - tega naša še nikoli ni naredila. Ona pač prileti za mano user posted image Saj vem, da eni prej, drugi pozneje, samo se mi vseeno zdi, da bi zdaj pa res počasi lahko že kaj začela user posted image Komaj čakam, da bo user posted image user posted image

sami, tudi jaz nimam občutka, da bi blo kaj narobe z njo, res pa je, da je full živahna in je non stop v gibanju in normalno, da vse kalorije, ki jih poje, porabi.. Pa še več user posted image

sacherca, mogoče bo v dveh letih tudi naša pridelala še 5 kg, da bo takrat mela 15 kg user posted image Zdaj jih ma nekje 10,2 (sem jo tehtala danes user posted image )

lenči, uživaj na furežu user posted image Tudi moja babica ma danes koline, samo smo se izognili, ker smo bolani user posted image

ja rina naš se full meni tud za živalce zna povedat kak se oglašajo -je baje ful napreden- ma saj ni čuda če mora mama bit povsod polek...te pa se midva menima in mu vse razlagam kdo kak kaj zakaj... ve že ogromno, sam bolj malo upošteva moje nasvete. user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
22.1.2011 14:16:04   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pa dober dan.
Danes sem mela generalko stanovnja, bila nujno potrebna. Takoj po zajtrku akcija in sem melao prej končala oz. sva končala. Tomaž je sesal in kopalnico spucal, jaz pa vse ostalo.
Lijica se je zdaj najedla in gre počasi spat, jaz pa peglat, ker mam že akr nekaj in je ful zmučkano. Tako pa res ne morem dat v omaro.

Se pa zdaj en čas nebom javljala, tak da drage moje lepo bodite, uživajte in se tipkamo čez kak mesec, dva.

Lp, Nataša

ZAKAJ PA TO ?

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
22.1.2011 14:17:04   
elevitka

dan.

Pa je zahaklalo tudi mene. Bruham, pa nimam kajuser posted image , jest ne morem, energije nimam za nič. Dragi tudi nekaj jamra, tak da bo njega tudi pomoje slej kot prej začelo matrat. Pa še delat mora it zdaj, pa jutri. user posted image T se je kr dobre volje zbudil in izgleda ok, edino drisko še ima vedno. Me je mama klicala kak smo in sem ji povedala, pa je rekla, da naj moj pripelje malega k njej, pa ko gre iz službe pride po njega. No in ga je moj peljal...zdaj pa se počutim  ko zadnji drek, da še za svojega otroka ne znam poskrbet, jočem že odkar sta šla. user posted image user posted image user posted image

OJEJ MI SMO TO ŽE DALI SKOZI... SPLOH NI FAJN... PA NE JOKAJ... BODI SREČNA DA TI LAHKO VSAJ NEKDO POMAGA

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
22.1.2011 14:19:56   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Še vedno bereš?user posted image

Spet ja. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
22.1.2011 14:21:42   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

ja rina naš se full meni tud za živalce zna povedat kak se oglašajo -je baje ful napreden- ma saj ni čuda če mora mama bit povsod polek...te pa se midva menima in mu vse razlagam kdo kak kaj zakaj... ve že ogromno, sam bolj malo upošteva moje nasvete. user posted image

Saj midve sva tudi skozi skupaj, pa vedno govorim z njo, pa knjigice tudi full rada gleda, pa ko jo vprašam, kje je kaj, pokaže, samo govori pa še vedno nič user posted image saj me še ne rabi skrbet, ali?? user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
22.1.2011 14:22:41   
majakla
Sem že.

Iiiiiiiin? user posted image   Kako kaj? user posted image

Naš spi že od 12h. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
22.1.2011 14:23:55   
majakla

Saj midve sva tudi skozi skupaj, pa vedno govorim z njo, pa knjigice tudi full rada gleda, pa ko jo vprašam, kje je kaj, pokaže, samo govori pa še vedno nič user posted image saj me še ne rabi skrbet, ali?? user posted image

Ej, ko ji bo, bo že povedala. Nimaš kaj skrbet.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
22.1.2011 14:28:38   
majakla
Čuj(te), ko se pa vsi v nulo pozdravimo, pa bi se lahko vsi z otročki dobili, ha?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
22.1.2011 14:30:25   
bambixxx
evo mama je zopet nova, zrihtana user posted image .

hvala vsem za čestitke user posted image !

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
22.1.2011 14:41:04   
sami0804

včasih je veljalo,da bi naj pri 18 mesecih povedat razumljivo tri besede,tak da se še pretirano ne bi obremenjevala s tem na tvojem mestu-če reče mama,ata,babi,deda, teta je že več kot dovoljuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?