![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 21:29:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ne, jaz bi jedla ja saj vseeno, samo da se čveka ti ko maš skozi denar v denarnici Jaz tudi! Lahko bi šle enkrat v kitajsko,tu pri meni,na Studencih-mi je najboljše! men pa pri dupleki ki te tu Kitajska je? Preden prideš iz Brezja ven,nasproti one druge gostilne,ki pa se ko zakleto,zaj nem imena spomnila. To je še Brezje, Budja. Ja,toto sem mislila,ja!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 21:29:56
|
|
|
|
botrca
|
Lahko pa gremo nekam na pizzo... , pa spijemo koliko spijemo pa vsaka plača sorazmerni delež... .
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 21:30:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katy: Ja, samo kako. Tudi meni je bilo super. Priznam, da me je bilo malo "strah", ampak zdaj sploh ne vem zakaj. Torej, kdaj gremo spet? naslednji teden Komot,tak delam zjutraj,samo kera časti tokrat! magari se skupaj določena vsota denarja pobere...potem pa vidimo kolk imamo in tolk tudi zapravimo
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 21:30:28
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ne, jaz bi jedla ja saj vseeno, samo da se čveka ti ko maš skozi denar v denarnici Jaz tudi! Lahko bi šle enkrat v kitajsko,tu pri meni,na Studencih-mi je najboljše! men pa pri dupleki ki te tu Kitajska je? http://www.kitajska-restavracija.com/kitajska.php?q=25 aja, to je Brezje še Ta je meni tudi najboljša, ampak draga Mi je pa na teznu svetovna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 21:30:34
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej Elevitka, to je Brezje, ki še je Duplek!!! Meni tudi mnjami. jaz še tam nisem bla,sicer sem slišala same pohvale,je pa tak,da se je treba naročit prej,oz. obvezno rezervirat,drugače ni šanse,da prideš kr tak,pa hočeš jest.jaz sem bla na Lentu že,pa na Obrežni,pa mi je ta pri meni,na Pohorskega Bataljona najboljša,pa še niso dragi,ogromne porcije,se ene komot 2 najeta. če 2 prideta ni treba rezervirat... če bi nas blo tolk ko včeraj pa ja tu so tud porcije da te kap
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 21:30:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Je stari rekel, kaj si te zaj spet pišete: spomine obujamo in planiramo ... je rekel: halooo.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 21:31:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Je stari rekel, kaj si te zaj spet pišete: spomine obujamo in planiramo ... je rekel: halooo.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 21:31:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Lahko pa gremo nekam na pizzo... , pa spijemo koliko spijemo pa vsaka plača sorazmerni delež... . Tudi to bi šlo ven!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 21:31:28
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Tudi meni je bilo super. Priznam, da me je bilo malo "strah", to jih je sedaj že ene par reklo Jaz sem "v resnici" kr sramežljiva, ko gre za "nove" ljudi oz. rabim čas, da se navadim, ampak tu je že RR svoje naredil, pa že maš malo predstav o ljudeh, ampak saj pravim, vse ste SUPER.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 21:32:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tu so tud porcije da te kap meni je pa bila včeraj predjed tako dobra, da se ne bi branila če bi dobila še eno porcijo...pa glavne jedi ne bi rabla...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 21:32:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katy: Ja, samo kako. Tudi meni je bilo super. Priznam, da me je bilo malo "strah", ampak zdaj sploh ne vem zakaj. Torej, kdaj gremo spet? naslednji teden Komot,tak delam zjutraj,samo kera časti tokrat! magari se skupaj določena vsota denarja pobere...potem pa vidimo kolk imamo in tolk tudi zapravimo Pa če sem se hecala,nooo.pa valda,da bomo vsaka nekaj dale,pa si razdelimo,al pa tvoja opcija je tudi ok.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 21:33:04
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Je stari rekel, kaj si te zaj spet pišete: spomine obujamo in planiramo ... je rekel: halooo. hehehehehe moj je tud rekel da sem obsedena... da sem kuhana in pečena na RR kdaj sem za računalnikom... samo tipkam da se mi nejo prsti vžgali
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 21:33:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej Elevitka, to je Brezje, ki še je Duplek!!! Meni tudi mnjami. jaz še tam nisem bla,sicer sem slišala same pohvale,je pa tak,da se je treba naročit prej,oz. obvezno rezervirat,drugače ni šanse,da prideš kr tak,pa hočeš jest.jaz sem bla na Lentu že,pa na Obrežni,pa mi je ta pri meni,na Pohorskega Bataljona najboljša,pa še niso dragi,ogromne porcije,se ene komot 2 najeta. ok, če bi nas blo več,je tak logično, drugače pa se ni treba naročit...vsaj jaz se nikoli nisem rabla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 21:33:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Lahko pa gremo nekam na pizzo... , pa spijemo koliko spijemo pa vsaka plača sorazmerni delež... . Tudi to bi šlo ven! pa ja naročimo si družinsko in to je to
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 21:33:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Komot,tak delam zjutraj,samo kera časti tokrat! super, kaj pa ostale pravite...pa gremo nekam na pijačo saj ne rabimo jest... Kak hočete,samo jaz nekam v gužvo ne bi šla,sploh ko mam rizično vsa skupaj,niti plesat nem upala. kam hodite ženske, posebej tiste ki ste malo več zunaj? ali pa kam ste hodle preden ste rodile? v bistvu je vseeno, samo da je fajn družba...Kak kavič ne preveč "nor" in glasen, da se da pogovarjat je fajn
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 21:34:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka moj je tud rekel da sem obsedena... da sem kuhana in pečena na RR kdaj sem za računalnikom... samo tipkam da se mi nejo prsti vžgali ..ko ne ve kaj je zanimivo
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 21:34:24
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Je stari rekel, kaj si te zaj spet pišete: spomine obujamo in planiramo ... je rekel: halooo. hehehehehe moj je tud rekel da sem obsedena... da sem kuhana in pečena na RR kdaj sem za računalnikom... samo tipkam da se mi nejo prsti vžgali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 21:34:45
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tu so tud porcije da te kap meni je pa bila včeraj predjed tako dobra, da se ne bi branila če bi dobila še eno porcijo...pa glavne jedi ne bi rabla... meni bi pa bla samo predjed dovolj... pa nič druga ne pa da sem še pol glavne jedi požrla... ker sem komaj dihala pa slabo spala zarad PREpolnega trebuha
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 21:36:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej Elevitka, to je Brezje, ki še je Duplek!!! Meni tudi mnjami. jaz še tam nisem bla,sicer sem slišala same pohvale,je pa tak,da se je treba naročit prej,oz. obvezno rezervirat,drugače ni šanse,da prideš kr tak,pa hočeš jest.jaz sem bla na Lentu že,pa na Obrežni,pa mi je ta pri meni,na Pohorskega Bataljona najboljša,pa še niso dragi,ogromne porcije,se ene komot 2 najeta. ok, če bi nas blo več,je tak logično, drugače pa se ni treba naročit...vsaj jaz se nikoli nisem rabla Ne vem,saj pravim,da sem tak slišala.Bla pa še nisem.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 21:36:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Lahko pa gremo nekam na pizzo... , pa spijemo koliko spijemo pa vsaka plača sorazmerni delež... . Tudi to bi šlo ven! pa ja naročimo si družinsko in to je to Pa te jaz pol sama pojem.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 21:37:06
|
|
|
|
botrca
|
Evo zopet o hrani in jaz kaj delam.....jemmmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 21:37:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Lahko pa gremo nekam na pizzo... , pa spijemo koliko spijemo pa vsaka plača sorazmerni delež... . zakaj samo o hrani mislite.ženskeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 21:37:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Lahko pa gremo nekam na pizzo... , pa spijemo koliko spijemo pa vsaka plača sorazmerni delež... . Tudi to bi šlo ven! pa ja naročimo si družinsko in to je to Pa te jaz pol sama pojem. skoraj se mi je zaletelo...idi v kišto
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 21:38:12
|
|
|
|
elevitka
|
joj zdaj bom presekala to idilo obujanja spominov kaj ve kera če daš vlogo za otroški dodatek- zaradi sprememb (izguba službe, izpis otroka iz vrtca) ali se podatki o dohodkih morajo vpisovati ali ne- glede na to da nove dohodninske odločbe še ni (za 2010) torej veljajo podatki iz 2009 - te pa že imajo iz prejšnje vloge ki bi veljala do polovice leta 2011 ???? upam da ste razumele kaj me zanima
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 21:38:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zakaj samo o hrani mislite.ženskeeeeeeeeeeeeee saj pile bomo tudi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčkeTudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.