Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 8:12:33
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Jutro JUTRO! jeeejjjjjjj hvala sacherca !
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 8:17:07
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 8:33:00
|
|
|
|
marta82
|
Jutro. Punce, a ste slučajno kaj seznanjene, a ima kateri vrtec v Mb še kakšno prosto mesto?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 8:53:51
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jutro. Punce, a ste slučajno kaj seznanjene, a ima kateri vrtec v Mb še kakšno prosto mesto? Jaz ne vem A bos T. vpisala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 9:35:45
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jutro. Punce, a ste slučajno kaj seznanjene, a ima kateri vrtec v Mb še kakšno prosto mesto? Jaz ne vem A bos T. vpisala? Resno razmišljam o tem...več pa zaenkrat ne bi tu.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 9:45:04
|
|
|
|
botrca
|
Jutro , pa sem dobila linov koledar...iiiiiiiiiiiii kako je lep...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 9:52:20
|
|
|
|
botrca
|
Marta82 tukaj mislim, da je nekaj: (mogoče tebi odpre ) https://krka1.mss.edus.si/registriweb/Default.aspx
< Sporočilo je popravil botrca -- 31.12.2010 9:53:15 >
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 9:55:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sami je šla po Botrco na FB, morda.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 9:56:11
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Marta82 tukaj mislim, da je nekaj: (mogoče tebi odpre ) https://krka1.mss.edus.si/registriweb/Default.aspx Ne odpre.:-(
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 9:57:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca po FB skače, bo prišla sem? sem res skakala na par sekund...sem imela dragega doma in se pogovarjala do polnoči
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 9:57:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca po FB skače, bo prišla sem? ly išče kake face ste ...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 9:59:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Marta82 tukaj mislim, da je nekaj: (mogoče tebi odpre ) https://krka1.mss.edus.si/registriweb/Default.aspx Ne odpre.:-( vtipkaj ministrstvo za šolstvo in šport
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 10:33:09
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Marta82 tukaj mislim, da je nekaj: (mogoče tebi odpre ) https://krka1.mss.edus.si/registriweb/Default.aspx Ne odpre.:-( vtipkaj ministrstvo za šolstvo in šport Saj sem pa mi tudi tam ne odpre. Hvala vseeno.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 10:44:28
|
|
|
|
elevitka
|
najbolje bo menda telefon v roko pa kar poklicat vrtce in povprašat.... tud jaz na netu ne najdem nobenih informacij mi bomo tudi ponovno marca vpisovali.... in upamo da bo septembra dobil mesto :)
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 10:50:31
|
|
|
|
majakla
|
DOBER DAN Si za prigrizek?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 10:55:46
|
|
|
|
Sacherca
|
MMMMMMMMMMMMMMMmmmmmmmmmmmm jaz bi Super izgleda Recept prosim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 12:10:32
|
|
|
|
arabela*
|
morning Spali slabo, M mrdala skozi čez noč Danes bila že pridna...šla peški v Muller po prašek in mehčalec, pa v trgovino...sedaj smo se pa nazajtrkovali
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 12:11:03
|
|
|
|
arabela*
|
majakla...super izglea...jaz ne bi nikoli tega skupaj spravla
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 12:17:17
|
|
|
|
Sacherca
|
Jaz tudi bila v nabavi...Nabavila francoze, biftek je ze tudi bil dostavljen domov...Pa svinjsko glavo sem kupila,da skuham eno dobro kislo župiko za tiste,ki bodo pili,da preden grejo spat pojejo porcijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 12:50:23
|
|
|
|
ly117
|
Mi bili tudi na kratkem obisku zdaj pa počasi gremo k kosilu. Počakama še moja2.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 13:10:16
|
|
|
|
katy83
|
dan vau, kak ste ene pridne s peko. ..imam malo slabo vest, ker jaz nisem nič pekla...no, ampak čisto malo bom prebolela. Punce malo moram pojamrat, včeraj sem Timoteja 3 ure uspavala. Res se mi je že fuzlalo. Prej nikoli ni bilo problema, malo si ga pobožal, mu dal muziko gor, pa je v 15 minutah zaspal...odkar pa je bil v bolnici, pa kot da se nečesa boji. al pa že izsiljuje Fora je, da če ga dam v veliko posteljo, pa se k njemu vležem, pa zaspi...no, ampak tega ne bi rada. aja, pa še grelec nam je v bojlerju crkno. Drugače pa je T dobil še eno darilo od božička (od tete in strica). Dobil pa je igraćko in oblačila. Kaki frajer bo. Elevitka, hvala za pozdravčke. lino koledar - kaj to vržejo kr v nabiralnik al prinese poštar? Mi še ga nismo dobili. Zdaj počakam, da miceni zaspi, te pa grem počasi skup spakirat stvari, ker greva k mami.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 13:15:43
|
|
|
|
katy83
|
ker me danes verjetno ne bo več na RR, bi vam rada povedala, da ste zakon, da vas imam rada , ker mi velikokrat narišite nasmešek na obraz, me spravite v dobro voljo in vedno veste odgovore na vse. v letu 2011 vam želim zdravja, razumevanja, sreče, uspehov, denarja...pa veliko tistih malih stvari zaradi katerih se počutimo velike. Vsem nam Mariborčankam pa veliko čvekanja, druženja, in veliko smehov.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 13:17:06
|
|
|
|
matcar
|
dan! Bili v A do zdaj,no pred pol ure smo prišli.Dobila sem vse,kar sem še nucala. Zaj še samo darila zavijem,pa dam po smreko,pa je končano. Za kafe-mi bolj paše ob 15-h,ob 16-h grem po Saš-a k tašči že.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 13:30:22
|
|
|
|
arabela*
|
zmente se za kofe.....pa mi naj potem ena na gsm javi......kje in ob kolkih se dobimo....
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 13:33:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Za kafe-mi bolj paše ob 15-h,ob 16-h grem po Saš-a k tašči že. meni je vseeno kdaj...lahko že zdaj zarad mene
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
SmučanjeMichonne RRAli vaši otroci smučajo?Da (
53%)
Ne (
29%)
Ne še (
18%)
Število vseh glasov: 17Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!