Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
A ste že kaj bolj za čvek? 8.8.2005 8:47:32
|
|
|
|
Lenny
|
Zebeeeeeeeee, da komaj tipkam :)- S cimro pijeva čaj, kot pozimi. Še dobro, da sem naslednji ponedeljek taki čas nekje pri Splitu na prvi kavi :bravo: Doma že štejemo, kolikokrat gremo še spat :)
|
|
|
|
A ste že kaj bolj za čvek? 8.8.2005 8:48:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Zebe? Od kod pa si? Iz Sibirije? :)-:)-:)-
|
|
|
|
A ste že kaj bolj za čvek? 8.8.2005 8:50:41
|
|
|
|
Erdbeere
|
dobro jutro... mene tud zebeeeeeeeeee jest pa se mal več kot Lenni da grem na :morje: pa tud jest upam da bo kaj več sončka da nomo z bundo na :morje: hodil
|
|
|
|
A ste že kaj bolj za čvek? 8.8.2005 8:51:21
|
|
|
|
Anonimen
|
No, zdaj vsaj vem, zakaj zjutraj ni bilo nikjer nobene... Vse so zmrznile! :)-:)-:)-
|
|
|
|
A ste že kaj bolj za čvek? 8.8.2005 8:53:32
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz sem tudi tukaj. Zebe me ravno ne, tolo pa mi tudi ni. Malo mi je hladno. Lenny je iz MB - pri meni kaze 8C. LP,MOjca:nosecka:
|
|
|
|
A ste že kaj bolj za čvek? 8.8.2005 8:54:21
|
|
|
|
Anonimen
|
No, ja, saj tudi pri nas v LJ ni ne vem kakšne vročine, ampak vseeno je še daleč od tega, da bi me v stanovanju zeblo... :zmeden2:
|
|
|
|
A ste že kaj bolj za čvek? 8.8.2005 8:54:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro iz:morje: Tudi tu kar frišno jutro,v senci dolgi rokavi...na soncu pa kot spomladi;):morje::morje::morje:
|
|
|
|
A ste že kaj bolj za čvek? 8.8.2005 8:54:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj ženske, tud mene grozno zebe, pa kar naprej lulat hodim. :( Sicer pa držte pesti, da ta teden ne dobim :hudicek:!
|
|
|
|
A ste že kaj bolj za čvek? 8.8.2005 8:54:38
|
|
|
|
Erdbeere
|
matr sam res no jest ze resno razmišljam da zalavfam klimo pa dam na gretje, ker drugače bom dobila ozebline na nogah :)-
|
|
|
|
A ste že kaj bolj za čvek? 8.8.2005 8:55:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj se pa nobena ne gre pogret k svojemu :love:? :zmeden2:
|
|
|
|
A ste že kaj bolj za čvek? 8.8.2005 8:55:33
|
|
|
|
Erdbeere
|
hothien evo jest :miska: držim, na rokah in nogah :)-
|
|
|
|
A ste že kaj bolj za čvek? 8.8.2005 8:56:21
|
|
|
|
Erdbeere
|
kerensa jest bi se šla, pa morm zal v sluzbi bit ...no ja sej se bom pol zvečer pri :love: grela
|
|
|
|
A ste že kaj bolj za čvek? 8.8.2005 8:59:24
|
|
|
|
Teni_
|
:love: je v sluzbi. Njega je po moje ze navsezgodaj zazeblo, ker je moral peš v sluzbo. Danes imam jaz avto, ker imam pregled. JOj, ze cel teden slabo spim, celo noč skačem po wc-ju, pa trebuh mi je v napoto. Kaj bo šele na koncu? LP;Mojca:nosecka:
|
|
|
|
A ste že kaj bolj za čvek? 8.8.2005 8:59:26
|
|
|
|
Anonimen
|
No, ja, potem pa volno nase oblečt - sredi poletja... :)-:)-:)-
|
|
|
|
A ste že kaj bolj za čvek? 8.8.2005 9:00:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse imate svoje :love: v službi... A imam potem samo jaz svojega na grbi doma? :)-:)-:)-
|
|
|
|
A ste že kaj bolj za čvek? 8.8.2005 9:01:04
|
|
|
|
Erdbeere
|
hm volno, že neki časa gledam na omarico v sluzbi, kjer imam jopico zloženo, mogoče bo pa res kmalu na meni
|
|
|
|
A ste že kaj bolj za čvek? 8.8.2005 9:01:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Poletja?Kakšnega poletja?A je katera srečala poletje?:zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
A ste že kaj bolj za čvek? 8.8.2005 9:01:20
|
|
|
|
Lenny
|
Ti bom jaz dala Sibirijo :)- :)- :)- Madona, v omari mi visi nova obleka "brez hrbta", vreme pa tako :grrr: Hočem na morjeeeeeee! Mojca, a v Rušah tudi zebe? :)
|
|
|
|
A ste že kaj bolj za čvek? 8.8.2005 9:01:50
|
|
|
|
Erdbeere
|
sej je moj tud doma še, ker ima popoldan službo, sam kaj ko sem pa jaz v sluzbi :((
|
|
|
|
A ste že kaj bolj za čvek? 8.8.2005 9:02:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca, a ti si iz Ruš? A ti povem en vic o Rušah?
|
|
|
|
A ste že kaj bolj za čvek? 8.8.2005 9:02:59
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, nič kaj rijetno toplo ni. Ne vem še sicer kako je zunaj, no, pa me niti ne zanima. Je preveč mrzlo. LP;mojca:nosecka:
|
|
|
|
A ste že kaj bolj za čvek? 8.8.2005 9:03:57
|
|
|
|
Teni_
|
Kerensa,povej!
|
|
|
|
A ste že kaj bolj za čvek? 8.8.2005 9:04:21
|
|
|
|
Lenny
|
Saj vem, kaj je krivo. Po treh letih smo si izborile ventilatorje v pisarnah, zdaj pa ..... brrrrrrrrr :(
|
|
|
|
A ste že kaj bolj za čvek? 8.8.2005 9:04:29
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Jutro! Jaz bi najrajš bundo dons oblekla! Pa čaj sm si skuhala :zmeden: ...sred poletja! Jaaa to pa je dolgo vroče poletje kakršnega so napovedovali!!! Kmal bom že z volnenimi štumfi spat hodila!
|
|
|
Splav.пеперутка16Splav, če drugi otrok ni moški, ker je prvi ženski.Nisem za to. (
79%)
Da, kolikor se oba partnerja strinjata. (
0%)
Rodi, čeprav si ne želiš ženskega otroka. (
21%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!