Marogica -> Seznam oblačil za dojenčka (8.8.2005 9:24:34)
|
Pri ta prvem sem morala skoraj vse sama kupiti, ker nobena, ki sem jo poznala, ni imela tako majhnih otrok. Še sedaj mi je žal za to. Ta drugi nosi seveda stvari od brata in dobila sem nekaj stvari od sorodnice. Tako da sem kupila samo nekaj stvari, da jih bo imel za spomin in so "njegove. Kupila sem vse št. 62, pa raje zavihala rokavčke, ker dojenćki hitro rastejo. Zato tudi ne razumem, kako so lahko tvoje dobljenje cunjice 1000000x oprane, saj jih tako hitro prerastejo, pa tudi "zamažejo " se v bistvu ne kaj posebno. Mogoče si preveč občutljiva? Tudi jaz sem vse stvari oprala, uporabila mehčalec, pa ni bilo problemov. Će ne bi rada preveč zapravljala, si izberi paket v katerem je dosti oblekic, češra bi ti jaz svetovala, da si raje izbereš tistega, ki ima avtosedež, voziček ali kaj podobnega. TO so res drage stvari. Kot sem že omenila, sem raje jemala rabljene cunjice in dajala denar za stvari, ki skrbijo za varnost otroka in še mnogo drobnarij, ki so potrebne, pa rabljenih skoraj ne moreš dobiti. Seveda pa je to moje mnenje.
|
|
|
|