RE: morm dat iz sebe (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


blaža -> RE: morm dat iz sebe (31.12.2010 15:32:05)

Pa dejte no ne pretiravajte! maminega sinka!! pa če ma tudi on okoli 19 let, pol sploh ni čudno, da je tako. Pa kaj pozna katera moškega, pri 19ih??? No ne pretiravajte z obtožbami.

sej je napisala, da dela izpit za avto, tudi to je neka rešitev. sicer postopoma pa vendar. Pa ženska je še na porodniški, tako, da ne more kar jutri v službo, oz kr danes, ker nima niti kje pustit 6 mesečnega otroka.

Ma itak je najlažje bit pameten.

Ma sploh je najboljše draga moja, da ne sprašuješ na forumih takih zadev, ampak se sama pri sebi odloči. In odloči se za vas, za svojega otroka in vašo družino. odloči se trdno in tega cilja se drži. Čim prej se osamosvojite, boljše bo.

Pa itak, da te mi tle ne poznamo, pa ne moremo pol komentirat kot kaki psihijatri in socialni delaci, kakšen je tvoj partner, pa še vse ostalo,..[sm=smiley29.gif] Sej nekaj se razbere iz tvojega pisanja, ampak vidim, da te vsak vidi po svoje.

to je vse.




blaža -> RE: morm dat iz sebe (31.12.2010 15:35:41)

IZVIRNO SPOROČILO: benika

z mojim sm se pogovarjala, da bi šli na svoje pa zmeri najde neke butaste izgovore.zmeri sm jst pol tista ta sitna,zamorjena,butasta ženska.


Tule draga moja, je največji srž tvojega problema. Imaš maminega sinka, kot ti je Colt lepo povedal. In dokler se bo on držal mamici za krilo bo tašča hodila po tebi. In verjemi draga moja, on od mamice ne bo šel in tako kot ti opisuješ, se ne bo postavil ne zate in ne za otroka.. Mu je preveč luštno doma. Spokaj tvoje in otrokove stvari in pojdi k svojim, pa naj te še tako obsojajo. V nasprotnem primeru pa trpi. Ne pravijo zaman, da kakor si boš postlal, tako boš tudi spal.

Po mojem pa on vseeno strmi k temu, da bo enkrat boljše, da bojo spokali. sej je napisala, da dela izpit za avto, da si je tudi službo našel,...



Po mojem pa on vseeno strmi k temu, da bo enkrat boljše, da bojo spokali. sej je napisala, da dela izpit za avto, da si je tudi službo našel,...

In logično, da ko pride iz službe, ne more kar naprej poslušat njeno tarnanje kako ji je težko, kar pa verjamem, da ji je res zeloo težko, a hkrati tudi njemu. Mislim, da se človek vseeno trudi.

a vseeno jima je jasno, da dokler oba ne delata, da bosta težko ali pa sploh ne bosta mogla shajat v podnajemu.




kalbo -> RE: morm dat iz sebe (3.1.2011 8:48:43)

IZVIRNO SPOROČILO: Lea_Tia

k sm rodila sva se s hčerko preselile k fantu ta pa seveda živi še doma...smo v dvo sobnem stanovanju...od začetka je blo še za preživet pol je šlo pa vse samo še navzdol[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley6.gif[/image] ...plačevat jima morva 250€ na mesc...vse kar nardim za malo njej ni všeč..če mala joka takoj prleti čš kaj ji delam in mi jo takoj vzame..karkoli ji oblečm ni prov...jo prštimam za vn se zravn vsili al jo pa kr odnese in gre vn sama...za povrhu vsega če kej ne pospravm sm pa lena pa nevem kaj še vse...aja pa ona more odločat kdaj bo jedla,kdaj bo šla spat in kdaj bo šla vn...če bi pa kar koli rekla, bi blo pa vse narobe,bi bla pa jst tista ta grda...sj če nebi hotla samo pr meni zaspat v naročju na gugalniku ne vem če bi bla še tukej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] ...bi vse pomoje ona prevzela...jst bom kmal v polju pristala če bo šlo še tko naprej....tko da punce nikol ne živet pr TAŠČI.


Madona, a si baba al nisi. Postavi se zase, čimprej.




sabina84 -> RE: morm dat iz sebe (4.1.2011 22:53:12)

Ja jz tudi svetujem da sama pr seb razmisliš kaj boš - bota nardila...in da ne pišeš po forumih tega ker se pol vsi veselo zgrnejo nad tebe in...pol vidiš debata teče na tvoj račun.
Pa tak...sej je res da je najemnina manjšega stanovanja 250e...kaj pa stroški?? Ti soše enkrat tolko....pa hrana...itd....Če zmoreta pojdita,če ne boš mogla vstat in povedat svoje...sploh pa kar se tiče hčerke! Ne more ti noben jemat hčerke iz naročja...ti pa to mirno gledaš....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]....




Frodo Bisagin -> RE: morm dat iz sebe (5.1.2011 0:47:55)

IZVIRNO SPOROČILO: Lea_Tia
......
colt in vsi tisti k ste govorili čez mene...jst sm prašala za nasvet kaj nej nardim pa ste vsi začeli pol čez mene, da sm brez hrbtenice...jst sm se dolg borila zase in za malo sam zdej pa ne morm več.
........


Pri 19-ih z 6 mesecni dojenckom, ti ne mores vec?  Otroka je treba vzgajat, za njega se borit in h kruhu spravit. Ti pa ze ne mores vec.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Bos morala. Izbrala se pot, da ne bi ti trpela; bojim se, da so namesto ene osebe, ki trpi, sedaj kar tri taksne.  Zna se zgoditi ko otroci imajo otroke.

BTW: Colt - se strinjam. Prav zanimivo bi bilo zvedeti vsaj drugo plat zgodbe - tascin del ali celo tudi tretjo plat - partnerjevo videnje....

Sicer me zanima (gola radovednost)  kako to tasci placujes za najemnino in kuhanje, ce sta brez dohodkov in je "tvoj" dobil sluzbo sele pred 14-mi dnevi....




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]