pika27 -> RE: bolezen (2.1.2011 4:55:27)
|
Jaz sem bila v prvi nosečnosti čist podrta do 17. tedna pol se je pa stanje izboljšalo. Prehladila sem se od začetka, pa me je nos matral do konca... Tko da tuki ti ne bi znala svetovat. Sem pa nekje v 27. tednu dobila tudi antibiotike, ker sem mela čist zabite sinuse, pa povišane levkocite tako v krvi kot vodi. Za tist čas je blo bolje, ampak iz nosa mi ni nehal tečt. Če te skrbi pejt k zdravniku dat kri, drugač osnovni hemogram stane samoplačniško okrog 2 eura v vseh laboratorijih v katerih sem bla jaz zadnje čase. Mogoče ti pa hemoglobin fali, čeprav je še malo kmalu za to (slabokrvnost zaradi nosečnosti se ponavadi pojavi kasneje, mislim da po 25. tednu), zato G ponavadi takrat gleda kri. Meni je zdaj v drugo pediatrinja svetovala ekolostrum k je bla tamala neki bolna, ampak ga pol nism vzela, ker nism nč dobila. G ti ponavadi pri teh tednih posluša samo srček, zraven pa itak slišjo če se premika (če je pač budn). Jaz bi rekla, da z UZ komot počakaš do 20 t - na morfologijo. Drugač pa prehladi pa to na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ne vplivajo, bolj tebe izčrpujejo, jaz sem mela v 1. nosečnosti tud rota virus, pa na koncu ni blo nič narobe.
|
|
|
|