kaj je možno... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


katy83 -> kaj je možno... (28.12.2010 17:17:36)

da se je naš 9-mesečnik tako prestrašil bolnice (prejšnji teden sva imela neke preiskave in so ga konkretno prepikali[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]), da je zdaj čisto drugačen otrok? Še vedno je naš mali smejček, naš veseljak[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], ampak zelo občutljiv. Prej je včasih padel, se vdaril, pa ni nikoli jokal, zdaj pa jok za vsako figo. Pa ponoči, če se zbudi, tak joče, da ga komaj pomirim. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Vse to pa se dogaja odkar sva prišla iz bolnice. Je to pač "travma" od tega ali pač obdobje? 




Ploha -> RE: kaj je možno... (28.12.2010 20:40:44)

možno...jst sm bla baje ultra pridn otrok, dokler nism šla v bolnico na neke preiskave...pol pa kot da bi drugega otroka domov pripeljali. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




tintin -> RE: kaj je možno... (28.12.2010 20:43:18)

o ja, je.
Midva z mojim Vitom sva bila cca 10 dni po njegovem rojstvu ponovno hospitalizirana, ker je bil precej zlatenčen in je moral za 24 ur pod lučko. To pomeni, da je bil cca na 3-4 ure pri meni na dojenju, sicer pa je bil na int. negi pod lučko, priklopljen na infuzijo z zalepljenimi očki. Itak, da so mu vstavili kanal za infuzijo so ga prepikali po rokcah, na koncu ga je imel na glavi...pa skoz so ga pikali v podplatek, da so mu jemali kri....ko sva prišla domov je bil čisto drug...jokav, nemiren...Tako, da ima Timotej zagotovo travmo zaradi tega. Cartaj ga, saj bo  sčasoma pozabil..




Stran: [1]