Zamima -> RE: prhljaj ... spet (29.12.2010 15:30:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] bo znoru zarad prhljaja... ma ful problemov, luščijo se mu cele plahte z lasišča; uporabljal je že vse možno, lekarniške šampone, ''navadne'' šampone (proti prhljaju), manj umival lase... vse vse vse. Kadar uporablja npr oronazol je boljše dokler ga uporablja (pa ne neha takoj ko prhljaj izgine), 2 dni kasneje se prhljaj spet razbohoti. Jest sm mu sicer svetovala nej gre na kak pregleda lasišča z mikrokamero, ampak kokr vem je to bl blažev žegen oz. natega za prodajanje kozmetike (Kuth, Vichy). O čakalnih dobah pri dermatologih sploh ne bi... kšna rešitev, tko, dolgoročna? uf, sem imela te težave in to celo take, da sem zatežila zdravnici, imela sem sveže oprane lase in cele plasti prhljala, na koncu sta mi s sestro celo določili neko diagnozo in celo poimenovali to moje stanje na lasišču [sm=smiley29.gif]. Tudi meni je Oronazol pomagal, ampak ne za dolgo. Potem sem začela uporabljati šampon od Shaume (jaz mam sicer tistega z žensko na sliki [sm=smiley36.gif]) svetlomodra pakunga z roza zamaškom, proti prhljaju. Kupla sem jo čist tak brezveze, "da probam" in moram povedat, da od takrat skoz uporabljam ta šampon, če ga zmanjka, si raje ne perem las. In meni super pomaga, imam zelo zdravo lasišče. Torej jaz predlagam ali Shaumo proti prhljaju ali pa nek šampon, ki ga naj ne menjava, naj skoz uporablja enakega.
|
|
|
|