Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Glasovi iz babyphona???? 28.12.2010 10:55:29
|
|
|
|
TomTaylor
|
Malo laično razmišljam - a v ČM ne bi bilo mogoče storiti česa takšnega, da bi se "urok" nekako odbil od tebe in se kot bumerang vrnil k tistemu, ki ga je ustvaril/izrekel/izumil...Recimo v principu kakor se svetloba odbije od stekla, zvok od stene, žarek od ogledala,...?
|
|
RE: Glasovi iz babyphona???? 28.12.2010 11:06:39
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ištar94 mir je bil 3 tedne, dokler nisem pozabila na to kar ne bi smela. Niti potegnilo mi ni. zadnja dva tedna vsak večer in včeraj je bilo najhuje. Itak ne morem verjet, da je vse to res, ampak ko sama naredim zaščito je takoj mir. Včeraj sva z možem hotela razumezi kaj govori in nisem takoj 'pregnala' in je total popizdil, da sem se ustrašila-prvič. takoj ko sem naredila zaščito je izginil. jao....meni bi se zmesalo
|
|
RE: Glasovi iz babyphona???? 28.12.2010 11:11:54
|
|
|
|
Ištar94
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Malo laično razmišljam - a v ČM ne bi bilo mogoče storiti česa takšnega, da bi se "urok" nekako odbil od tebe in se kot bumerang vrnil k tistemu, ki ga je ustvaril/izrekel/izumil...Recimo v principu kakor se svetloba odbije od stekla, zvok od stene, žarek od ogledala,...? Ja, se da in se tud je. Prvi šus je dobila nazaj. Spet ne morem povedati kako vem. Takoj ga je dobila ko sem bila na 'čiščenju'. Glej itak ne morem verjet, da o tem pišem, pa bom vseeno....demon, ki ga nekdo pošlje rabi svojo žrtev....če ne dobi tistega, kateremu je bil poslan, se vrne po naročnika. Ampak, jaz sem zaj...ker sem pozabila na zaščito in se je spet vrnil. premalo časa je preteklo.
|
|
|
|
RE: Glasovi iz babyphona???? 28.12.2010 11:13:13
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* CB-jke so tisti "voki tokiji po katerih se pogovarjajo gasilci, policaji, kamionarji itd itd.... To, kar ti omenjaš, so UKV postaje. CB postaje pa so tiste za t.i. domače radioamaterje. Baby-phone lahko lovi frekvence obojih - odvisno, katerim frekvencam (UKV ali CB) je bližje in odvisno od oddaljenosti (UKV "nese" bistveno dalj, kakor CB). Obe mešata jabolka in hruške. Da razjasnimo nekaj pojmov: CB: Ne rabiš izpita, ne rabiš ničesar razen izmišljen ''callsign''. Doseg je precej kratek, popularne so bile samo oz predvsem med kamionarji in mularijo. Amaterske UKV: Rabiš izpit, dobiš uraden callsign (v Sloveniji je to S56-plus tri črke) domet je odvisen od moči oddajnika in sistema anten. Lahko tudi par tisoč km, sploh če delaš s pomočjo odboja Lune. Moj rekord je cca par 100 km. Njega dni seveda Profi UKV: Strogo za profi uporabo iz strani pooblaščenih oseb. To so gasilci, policaji, piloti, reševalci itd...se pa modeli postaj močno razlikujejo, odvisno od potreb in zahtev določenih služb. Vse so načeloma kodirane, se pa da fajn prisluškovat. Oz vsaj včasih se je dalo. Kakršnokoli vmešavanje je seveda strogo kaznivo in sankcionirano. Torej...če je tu kak pravi hamspiritist, 73 od Sierra Five Six, Siera Lima Kilo 88 Še avtorici teme. Sicer se mi zdi da vem kdo si, ampak saj ni važno. Mal pretiravaš s temi zadevami in se mi zdi da kr sama sebe hraniš s tako ''prenapihnjenimi'' fintami. Jaz bi rekel da so glasovi samo posledica takšne in drugačne statike, ker realno gledano....okoli nas je na tisoče signalov, takšne in drugačne narave in če kje kaj zaprasketa in zaropota, je nesmiselno na prvo žogo ciljat na ''zle sile'' in klicat eksorciste. Zgolj moje mnenje!
|
|
RE: Glasovi iz babyphona???? 28.12.2010 11:25:30
|
|
|
|
muco
|
Po moje je bil... BAV BAV
|
|
|
|
RE: Glasovi iz babyphona???? 28.12.2010 11:49:02
|
|
|
|
Ištar94
|
Še avtorici teme. Sicer se mi zdi da vem kdo si, ampak saj ni važno. Mal pretiravaš s temi zadevami in se mi zdi da kr sama sebe hraniš s tako ''''prenapihnjenimi'''' fintami. Jaz bi rekel da so glasovi samo posledica takšne in drugačne statike, ker realno gledano....okoli nas je na tisoče signalov, takšne in drugačne narave in če kje kaj zaprasketa in zaropota, je nesmiselno na prvo žogo ciljat na ''''zle sile'''' in klicat eksorciste. cOLT, A VEŠ KOLIKOKRAT ...sorry črke...sem se vprašala če se mi slučajno malce meša...o čem raziskujem po netu...itd. Našla sem eno spletno stran kjer dejansko prodajajo pripomočke in to kakšne ...bodala, kotle za kuhanje evo to: http://trgovinaxtreme.com/index.php?main_page=index&cPath=16 Tule pišem samo o babyphonu, o drugih zadevah ne morem. In to ni prišlo z danes na jutri. V to sranje nikoli nisem verjela in koliko vem, traja že dve leti. Sej sem hotla logično razlago in ne potrdilo o bav bavih kot je napisal muco . Čeprav ni važno, mislim da ne veš kdo sem, ker se pod svojim pravim nickom ne bi niti v sanjah razkrinkala....o ničemer podobnem nisem nikoli pisala. sicer smo pred nekaj leti imeli podobno debato tu gor, pa sama v ČM nisem verjela. Sem zasledila, da ste tudi kasneje debatirali (ne vem če si bil zraven) pa nisem nič pisala.
|
|
|
|
RE: Glasovi iz babyphona???? 28.12.2010 11:58:09
|
|
|
|
madela
|
Ne verjamem v črno magijo...kaj to sploh je Mislim,da je pametno opustit branje o teh zadevah,ker najverjetneje premočno vplivajo na psiho in ko se to zgodi,vidiš,občutiš,sliš stvari,ki jih ni... Verjamem v naključja in verjamem,da se slabe stvari dogajajo,ampak to še ni črna magija,vsaj zame ne. Če pogledam svoje živeljenje...potem sem že od rojstva zakleta al kako se temu reče Pa če sem tudi v redu...me ne zanima,me ne interesira in dokler sem jaz jaz,mi neka energija ne more nič,lahko mi škodi samo živo bitje in to z dejanji ne s kuhanjem neke čorbe,da me začara In se opravičujem,ni mišljeno kot napad,ampak morda bi se za nekaj časa odpovedala branju takih zadev,če te motnje na BF motijo ga odstrani in poskusi živeti normalno,brez opazovanja kdaj se bo kaj čudnega pripetilo...slabe stvari pa se žal dogajajo vsem na tem svetu...pa nismo vsi začarani! Iskreno ti želim srečo in mir
|
|
|
|
RE: Glasovi iz babyphona???? 28.12.2010 12:07:33
|
|
|
|
madela
|
Zanimivo..ko sem napisala zgornji post,sem na hitro vtipkala črna magija v iskalnik in prva stvar,ki sem jo odprla je bila tale...zelo podobno temu,kar sem jaz pisala Preberi si,morda ti bo pomagalo http://duhovnost.atspace.com/magija.htm
|
|
|
|
RE: Glasovi iz babyphona???? 28.12.2010 12:08:18
|
|
|
|
Ištar94
|
In se opravičujem,ni mišljeno kot napad,ampak morda bi se za nekaj časa odpovedala branju takih zadev,če te motnje na BF motijo ga odstrani in poskusi živeti normalno,brez opazovanja kdaj se bo kaj čudnega pripetilo...slabe stvari pa se žal dogajajo vsem na tem svetu...pa nismo vsi začarani! Iskreno ti želim srečo in mir Hvala BF je še najmanj kar se je zgodilo. Ne mislit, da za vsak padec krivim ČM...niti slučajno. O tem sem prebrala pred kratkim, ko sem izvedela, ker kot sem napisala nisem verjela niti o tem vedela nič. Pa niti zdaj se ne zatekam k temu, da bi za vse za nazaj krivila ČM ali pa da bi padla v to not in ...niti nočem več vedet. Zato sem hotla normalno razlago. ma sej je vseeno. Če bi verjela v to, ne bi trajalo dve leti preden sem se zavedla, kje sem se znašla. Tud temu bo zdaj konec .
|
|
|
|
RE: Glasovi iz babyphona???? 28.12.2010 12:10:29
|
|
|
|
madela
|
Ištar,me veseli,da boš naredila temu konec Preberi si zgornji članek na to temo,morda ti bo odprl kakšno novo pot in ti dal zagona,da se boriš zase in svojo družino
|
|
|
|
RE: Glasovi iz babyphona???? 28.12.2010 12:10:56
|
|
|
|
Colt
|
Ja prav Ištar Saj jaz sem ti del logične razlage podal. Svet je prepreden z signali, frekvencami, oddajami, mrežami....jaz sem pač mnenja da ni takoj (na prvo žogo) kak Legija, Lucifer ali Thor tisti ki se ti oglaša na BF. In več kot boš brala o teh črnih magijah mumbojumbo stuff, bolj boš obsedena s tem. To je spirala iz katere težko najdeš pot ven. Tudi te ''zaščite'' in ne vem kaj še vse so dokaj čiračara poceni triki za naivne. Če pa si trdno prepričana da gre za kaj resnega, me kontaktiraj na ZS pa ti dam ime človeka, kateremu bi (vsaj jaz) zaupal problem. Sicer pa sem prepričan da gre pri teh fintah v 99% za neko samodestruktivno obnašanje in iskanje bavbava v vseh možnih pojavih. No, ker pa je ta svet vseeno bolj globok in velikokrat mnogo kompleksnejši od našega (relativno) skromnega razumevanja, pa še vedno ostane tisti 1%. Samo tukaj tista ''samozaščita'' brez strokovnega vodstva ne pomaga nič. G
|
|
RE: Glasovi iz babyphona???? 28.12.2010 12:15:59
|
|
|
|
Ištar94
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela Zanimivo..ko sem napisala zgornji post,sem na hitro vtipkala črna magija v iskalnik in prva stvar,ki sem jo odprla je bila tale...zelo podobno temu,kar sem jaz pisala Preberi si,morda ti bo pomagalo http://duhovnost.atspace.com/magija.htm Med ostalim sem tudi to prebrala . stvar je pa v tem, da dokler te ne doleti, ne moreš vedet, kako vioko si na duhovnem nivoju, da ti ne more nič. Zaradi takšnih in podobnih člankov me ni bilo 'strah' in zato vem, da je vse odvisno od nas samih. Ampak kdo pa je na tako viokem duhovnem nivoju...zelo malo ljudi, žal. Šele življenske izkušnje, pa nene mislim s tem ČM, te pripeljejo tako visoko....ali pa če odraščaš v okolju, kjer je duhovnost zelo prisotna.
|
|
|
|
RE: Glasovi iz babyphona???? 28.12.2010 12:18:58
|
|
|
|
Ištar94
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt In več kot boš brala o teh črnih magijah mumbojumbo stuff, bolj boš obsedena s tem. To je spirala iz katere težko najdeš pot ven. Tudi te ''zaščite'' in ne vem kaj še vse so dokaj čiračara poceni triki za naivne. Brala sem samo na začetku, da sem sploh vedela zakaj gre. zdaj ne več.... Če pa si trdno prepričana da gre za kaj resnega, me kontaktiraj na ZS pa ti dam ime človeka, kateremu bi (vsaj jaz) zaupal problem. Sicer pa sem prepričan da gre pri teh fintah v 99% za neko samodestruktivno obnašanje in iskanje bavbava v vseh možnih pojavih. No, ker pa je ta svet vseeno bolj globok in velikokrat mnogo kompleksnejši od našega (relativno) skromnega razumevanja, pa še vedno ostane tisti 1%. Samo tukaj tista ''samozaščita'' brez strokovnega vodstva ne pomaga nič. G Hvala. Če bo potrebno, bom
|
|
|
|
RE: Glasovi iz babyphona???? 28.12.2010 12:19:25
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
colt in madela...vse lepo in prav. in vsec mi je vajina razlaga. ampak, ko pa ene parkrat na 1 meter in pol opazujes z očmi. in se tepes po glavi in mižikaš in sama sebi pripovedujes, da se ti to vse samo zdi, in kar ne neha in ne neha.... in pol vidis, da se resnicno dogaja... pol pa zacnes malenkost drugace razmisljat.
|
|
RE: Glasovi iz babyphona???? 28.12.2010 12:32:07
|
|
|
|
Colt
|
Miš, zato sem pa pustil tisti 1% frej, štekaš? Orenk preberi moj zgornji post
|
|
RE: Glasovi iz babyphona???? 28.12.2010 12:33:16
|
|
|
|
Ištar94
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* colt in madela...vse lepo in prav. in vsec mi je vajina razlaga. ampak, ko pa ene parkrat na 1 meter in pol opazujes z očmi. in se tepes po glavi in mižikaš in sama sebi pripovedujes, da se ti to vse samo zdi, in kar ne neha in ne neha.... in pol vidis, da se resnicno dogaja... pol pa zacnes malenkost drugace razmisljat. Nekako tako ja
|
|
|
|
RE: Glasovi iz babyphona???? 28.12.2010 12:33:37
|
|
|
|
madela
|
Miška,zakaj pa na en meter in pol??? Če bi jaz nekaj videla,kar se bi mi zdelo nemogoče bi šla bliže in se prepričala za kaj se gre. Morda bi potem videla drugo sliko In sem zdaj malo brskala...tam piše,da človek pade v depresijo,da razmišlja o samomoru,o raznih hudih boleznih...ja pa ....a ni to nekaj popolnoma normalnega...mislim tako,da se to vsako dnevno pojavlja? Recimo oba s sinom sva zelo bolana,prihodnjost ni nujno lepa...ampak to je le en del mojega življenja. Poznam ljudi,ki so bili v depresiji,poznam ljudi,ki so ostali brez službe,brez strehe nad glavo,boleče ločitve parnerjev...in te stvari NISO črna magija,kot sem sedaj prebirala,te stvari se enostavno dogajajo,žal! Največkrat so naši možgani izvor te črne magije! Pa ne da ne verjamem v popolnoma nič nadnaravnega...o ja verjamem,da obstajajo stvari,ki jih zaenkrat še ne vemo razložit,ampak dokler ne govorimo o popolnoma nadnaravnam,nerazložljivem dogajanju je tudi pogovor o črni magiji odveč! Torej a je govora o čem takem,ki je nerazložljivo,ki je totalno brez smisla,brez pomena?
|
|
|
|
RE: Glasovi iz babyphona???? 28.12.2010 12:36:34
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ma ne... pri meni ni slo za crno magijo. po mojem je v hisi ostal nek mali duhec. to je to. šlo se je pa za peč. tisto sobno. sem ze 1x pisala o tem. blizje pa nisem mogla, ker bi me speklo.
|
|
RE: Glasovi iz babyphona???? 28.12.2010 12:41:10
|
|
|
|
madela
|
Miš,zgleda da nisem brala Razmišljam kaj bi se meni osebno zdelo res nekaj bav bav?? Recimo,da mi postelja vošči dobro jutro,pa še takrat bi jo prej pretepla,kako si to dovoli Ok,šalo na stran. Želim samo povedat,da nadnaravne sile,delajo nadnaravne stvari,ne zemeljske in čisto gladko razložljive,kot je kratek stik,motnje na BF,bolezni,ki nas doletijo...in še bi lahko naštevala!
|
|
|
|
RE: Glasovi iz babyphona???? 28.12.2010 12:41:59
|
|
|
|
abc100
|
V duhove verjamem, v črno magijo pa ne. sem enkrat govorila z eno punco, ki se ukvarja z regresijo, angeli,... in pravi, da to ne obstaja. Da ne obstaja negativna energija. Energija je, ali pa je ni. Tako da si vse delamo sami, oziroma se prepričamo, da je to kar se nam dogaja nekdo pripeljal k nam. Če pa ima kdo kakšne drugačne izkušnje, jih pa z veseljem preberem in mogoče spremenim mišljenje. Če ne morete tukaj pisati, lahko tudi na ZS.
|
|
RE: Glasovi iz babyphona???? 28.12.2010 18:46:00
|
|
|
|
mamamajča
|
evo, spet ne bom spala tri tedne! In pol je moj cel živčen, ko mora ponoči z mano na wc... kaj mi je treba tega brat
|
|
|
|
RE: Glasovi iz babyphona???? 28.12.2010 20:09:23
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča evo, spet ne bom spala tri tedne! In pol je moj cel živčen, ko mora ponoči z mano na wc... kaj mi je treba tega brat enako...še dobr, da ponoč ne hodim na wc
|
|
|
|
RE: Glasovi iz babyphona???? 28.12.2010 20:31:44
|
|
|
|
Ištar94
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča evo, spet ne bom spala tri tedne! In pol je moj cel živčen, ko mora ponoči z mano na wc... kaj mi je treba tega brat enako...še dobr, da ponoč ne hodim na wc Eh, če mene ni strah it na ponoči WC, pol tud vas ne rabi bit . Colt glede dometa signala praviš, da lahko vleče zelo daleč. Vleče pa najbrž na eni frekvenci. Naš BF ima 4 kanale, se pravi 4 frekvence in ko jih prestavim isto stoka in jamra in šumi. No, danes več ne bi smelo ...... pa da vidimo..... ponavadi začne po 21 ali 22i uri.
|
|
|
|
RE: Glasovi iz babyphona???? 28.12.2010 22:30:16
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
a je kaj? se lahko razpises. je moj dragi 20 cm od mene.... bo še vesel, ce se bom stiskala
|
|
RE: Glasovi iz babyphona???? 28.12.2010 23:07:10
|
|
|
|
Ištar94
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* a je kaj? se lahko razpises. je moj dragi 20 cm od mene.... bo še vesel, ce se bom stiskala Niti BU ...ne res....nič ni. Po dveh tednih končno mir ... še en klinčev dokaz, da je res . Bomo vidli kako bo naslednje noči. Verjetno je pa pri stvoru, ki to sranje pošilja pestro Lepo spite
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?