madela -> RE: Glasovi iz babyphona???? (28.12.2010 12:33:37)
|
Miška,zakaj pa na en meter in pol??? Če bi jaz nekaj videla,kar se bi mi zdelo nemogoče bi šla bliže in se prepričala za kaj se gre. Morda bi potem videla drugo sliko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] In sem zdaj malo brskala...tam piše,da človek pade v depresijo,da razmišlja o samomoru,o raznih hudih boleznih...ja pa ....a ni to nekaj popolnoma normalnega...mislim tako,da se to vsako dnevno pojavlja? Recimo oba s sinom sva zelo bolana,prihodnjost ni nujno lepa...ampak to je le en del mojega življenja. Poznam ljudi,ki so bili v depresiji,poznam ljudi,ki so ostali brez službe,brez strehe nad glavo,boleče ločitve parnerjev...in te stvari NISO črna magija,kot sem sedaj prebirala,te stvari se enostavno dogajajo,žal! Največkrat so naši možgani izvor te črne magije! Pa ne da ne verjamem v popolnoma nič nadnaravnega...o ja verjamem,da obstajajo stvari,ki jih zaenkrat še ne vemo razložit,ampak dokler ne govorimo o popolnoma nadnaravnam,nerazložljivem dogajanju je tudi pogovor o črni magiji odveč! Torej a je govora o čem takem,ki je nerazložljivo,ki je totalno brez smisla,brez pomena?
|
|
|
|