aleksandra123 -> RE: hujšanje na dolgi rok 2011 (8.1.2011 16:44:08)
|
Živjo, dnevna doza hoje za mano, danes rekord ni padel, ni pa tudi dosti manjkalo,pa še srečo z vremenom sem imela. Kakšne dodatne rekreacije danes ne bo, le še nekaj vaj z utežmi. Jada, pa če tudi vsak teden minimalno teža upade, če bomo vztrajne, bo enkrat cilj dosežen. Ječi, mene že ves dan dobesedno razganja od energije, sploh ne morem verjet! Sami, vem da se bere kot da sem se zafrkavala, ampak je bilo res. Pa še nekaj, ne poznam nobene suhe ženske(ne najstnice), ki se za to ne bi trudila(pazila pri hrani, športala. Je že tako da nam nič ni podarjeno, tudi postava ne. Jakopino, jaz sem danes trgovino spustila, kupila samo sadje in zelenjavo, jajca in domačega kopuna(ne bodo me švabi s piščanci zastrupljali), riž , rezance in polento imam pa itak doma. Jenii, faca si, 18 kil v letu in pol, lep dosežek! Na kakšno razdaljo pa tečeš? Jaz tečem samo poleti, ko je prevroče za hojo, pa še to samo 5,5km, imam tako traso doma in na morju, dva kroga mi bi bila verjetno preveč. S cigareti se ti bom verjetno jutri kar pridružila, čist brezzveze mi je kadit, če ne pijem pira. Itak da je vse v glavi, sem se na hujšanje čisto napsihirala in sploh nisem lačna. Imava podoben urnik, tudi jaz sem bila pri naših, samo pri njih ni skušnjav, sta ljubitelja zdrave hrane in imata od sladkarij samo črno čokolado doma, te pa jaz ne maram. Zame jo ni čez Gorenjko z lešniki(mama pravi sam holesterol), moram malo reklame narest, so mi lani kot članici Čokoman kluba 10 dek čokolade zastonj poslali po pošti. Oh light, pa podobni heci, ti čisto verjamem, da je nat..., sicer kupujem light jogurte-navadne in mleko, ampak zato ker mi je okus boljši. Kai, vse bomo kdaj grešile! Sem že dobila vabilo na bratov rojstni dan naslednjo soboto...
|
|
|
|