Bavarski gradovi (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

Tedi77 -> Bavarski gradovi (27.12.2010 11:43:41)

Si je kdo od vas ogledal bavarske gradove v lastni režiji? Je možen individualen ogled ali le v skupini? Kje prenočevati? Koliko dni rabiš, da si vse lepo počasi in v miru ogledaš?

lln -> RE: Bavarski gradovi (27.12.2010 14:40:26)

Mi smo si jih letos junija.Bili smo v lastni režiji,šli smo z avtodomom.Za ogled gradu kupiš karto in potem imaš pred gradom sortiranje po skupinah,piše na karti.Mi smo kupili neko družinsko karto,ki potem omogoča ogled večih gradov.

sončnica14 -> RE: Bavarski gradovi (27.12.2010 21:37:35)

Midva sva pred parimi leti to vse sama "obdelala", sva pa kampirala, pa še Munchen in Dachau sva si šla ogledat in pa področje Berchtesgadna.

Pri ostalih gradovih ni bilo problema, Neuschanstein pa sva si žal ogledala le od zunaj. Ko sva namreč hotela kupiti karte, so nama povedali, da je za tisti dan že vse prodano (pa nisva bila pozna, okoli 11- 12-ih. ).

Arwenko -> RE: Bavarski gradovi (27.12.2010 22:20:28)

Ja, midva sva bila letos...spala sva pa kr v Münchnu en dan, pol pa naprej v Italiji, ker sva šla že dalje. Za Neuschwanstein je pas res fajn rezervirat karte oziroma ko si v prvem gradu kupiš skupno karto za ogled vseh treh in tam se da pol nekako rezervirat termin. Drugače pa za kampiranje je dost priložnosti poleti, če imate to radi, je tudi super. 

barni -> RE: Bavarski gradovi (5.1.2011 10:23:30)

Midva sva bila pred leti mimogrede, ko sva potovala po Evropi z avtom. Spala sva v kempih. Notranjosti gradov si nisva ogledala, ker je bilo preveč gužve. Tudi sicer so meni te stvari bolj fascinantne od zunaj kot od znotraj. Si pa lahko brezplačno ogledaš okolico, ki je tudi zelo lepa.

Stran: [1]