BarbiG -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (27.2.2011 8:15:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Abra [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Evo sedaj sem pa jaz dolgo packala tale post [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Tvoje razmišljanje mi je logično. Miši zelo nizko nosi in je res vprašanje kako je z meritvami čez trebuh. Njej sta tako njena G na morfo, kot tudi tukaj v rizični naredili vaginalnega. In kot je že Vitachi napisala sigurno ni dobro preveč šarit tam spodaj. Uf, ekola, za tole se je pa že splačal pridt sm gor. Gigi, UZ ni tolk nevaren, kolkor eni govorijo, ker drgač ga sploh delal ne bi. Men ga je dr. Pušenjak delal vsake 14 dni. Se pa MV vrat meri tud preko trebuha, sam je pa pomembno, kater G ga meri, ker vsak ga ne zna. Še vaginalno ga redkokateri prav izmeri. Men ga je meril preko trebuha, edino enkrat je šel prečekirat še vaginalno in je nameril enako. Glede na to, da Miši nosi nizko, je pri njej nevarnost placente previe, kot je tud mene doletelo. Je pa tko v P LJ. En teden preden so mi nardil carski rez, sem šla v P zarad popadkov. V triaži so mi naredil CTG in poslal preventivno na oddelek. Tam pa me noben živ bog ni pogledal. v treh dneh ležanja tam mi niso nardil ne UZ-ja, ne CTG-ja, ne ročnega pregleda preko trebuha. Nič. Cel dan sem sama ležala tam in umirala od dolgčasa. Zato sem se tud odločila, da grem domov ležat. Potem so pa pametoval, da kok to ni dobr, da lahko zakrvavim kadarkoli. Pa sem jim rekla, da je tako že 5 mesecev in če sem bila do zdaj lahko doma, ne vem, zakaj ne bi bila še naprej. Sploh ker me tam tud povohajo G-ji ne. Je pa res, da je bil moj MV dolg 5 cm. Sam takrat je bil verjetno že precej krajši, sam ni tega noben preverjal. Tko da je za mišo boljš, da je notri, ker ima krajši MV. Mogoče pa čakajo Pušenjaka, da pride z dopusta, ker je eden redkih, ki prav izmeri MV. Mismis, tebi pa pošiljam miljon pikapok, da se vse poštima in da zdržite vsaj do 35-tega tedna skupaj.
|
|
|
|