|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
21.2.2011 18:32:16   
mausikaa
sem šla po krvne izvide in glej ga vrageca, moji trombociti so spet povišani, tokrat na 427 (normalna vrednost je med 140 in 360) a ima kdo idejo kaj to pomeni? ostalo je ok, vse skupaj bolj pri spodnjih vrednostih, hemoglobin celo malenkost pod mejno vrednostjo...moram ju3 poklicat zdravnika, da vidim kaj pravi on na to, samo moje zdravnice ni in jo nadomešča en starejši gospod...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 951
21.2.2011 18:39:12   
lana08
Super Aqua za bolniško, jaz sem poslala pritožbo, ampak kdaj bo to rešeno pa ne vem. Kaj imaš pa razlog bolniške, no saj po moje je itak bolj odvisno od območne enote zzzs kot pa same diagnoze user posted image . Imam pa sedaj nego ker ima K. bronhitis, oooo res se ne nehajo te bolezni.

Sonya čestitam za stanovanje, pa tudi če kampiraš, si na svoje user posted image

Mišmiš upam da bo čimprej dobro. Pazi nase in na čmrlja.

Ivy čestitke za Lukca.

Srečnica dobro zrihtajta za karkoli se že odločita.

Loremi super srce user posted image

Zarja pozdravi se in to doma, ne v službi.

Gigi delovno?

Hermy, tanja kako princeski?

Kruce si očistil sedežno?

Mausi dopustuješ?

Nosečke kako ste? Mene zbujajo brce, ampak to in k. je edino zaradi česar se ne jezim ko me zbudi sredi noči.

Uživajte vse.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 952
21.2.2011 18:49:18   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Zarči ni nič ok, si je prehladila pljučno mreno..user posted image user posted image user posted image  

Joj, joj in še enkrat joj, boga, kok pa to boli user posted image  Hitro okrevanje user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 953
21.2.2011 18:50:08   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Super Aqua za bolniško, jaz sem poslala pritožbo, ampak kdaj bo to rešeno pa ne vem. Kaj imaš pa razlog bolniške, no saj po moje je itak bolj odvisno od območne enote zzzs kot pa same diagnoze user posted image . Imam pa sedaj nego ker ima K. bronhitis, oooo res se ne nehajo te bolezni.

Sonya čestitam za stanovanje, pa tudi če kampiraš, si na svoje user posted image

Mišmiš upam da bo čimprej dobro. Pazi nase in na čmrlja.

Ivy čestitke za Lukca.

Srečnica dobro zrihtajta za karkoli se že odločita.

Loremi super srce user posted image

Zarja pozdravi se in to doma, ne v službi.

Gigi delovno?

Hermy, tanja kako princeski?

Kruce si očistil sedežno?

Mausi dopustuješ?

Nosečke kako ste? Mene zbujajo brce, ampak to in k. je edino zaradi česar se ne jezim ko me zbudi sredi noči.

Uživajte vse.

Ojla,

jaz sem v štartu skoz krvavela, bla sem tudi v bolnici, tako da mam bolniško praktično od testka. Razlog so krvavitve, neuspeli prejšnji IVF postopki, dolgo časa nam ni uspelo zanosit,  kratek maternični vrat. sej so mi nekaj časa preučevali zadevo in še original materinske sem jim morala poslat, tako da me je bilo res strah, da mi ne bodo odobrili. Zato sem pa danes tako vesela...

Upam, da se tvoj mali kmalu pozdravi in da bronhitis hitro mine. user posted image  Za pritožbo pa držim pesti, da ti jo čim prej odobrijo!!!! user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 954
21.2.2011 18:50:24   
gigi1
Aquič user posted image  user posted image  user posted image  za bolniško.  Novejših slikc pa jaz ne vidim user posted image . Vidim tiste decemberske. Je pa tud decemberski bauhi fuuul lep user posted image

Mausi meni so pred časom, ko je imel naš tamal po pljučnici povišane trombocite rekli, da je to samo znak, da je prebolel bolezen. Lahko je seveda tudi kaj drugega user posted image , jaz vedno iščem najboljšo varianto. Pestke, da je vse OK user posted image user posted image user posted image

Lana08 držim pesti, da ti odobrijo podaljšanje in da bo mali K. končno zdrav user posted image user posted image user posted image .

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 955
21.2.2011 18:52:51   
aqua77
Zarček, čim prej se nam pozdravi!!!! Bošček naš!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 956
21.2.2011 18:58:27   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Aquič user posted image  user posted image  user posted image  za bolniško.  Novejših slikc pa jaz ne vidim user posted image . Vidim tiste decemberske. Je pa tud decemberski bauhi fuuul lep user posted image

Mausi meni so pred časom, ko je imel naš tamal po pljučnici povišane trombocite rekli, da je to samo znak, da je prebolel bolezen. Lahko je seveda tudi kaj drugega user posted image , jaz vedno iščem najboljšo varianto. Pestke, da je vse OK user posted image user posted image user posted image

Lana08 držim pesti, da ti odobrijo podaljšanje in da bo mali K. končno zdrav user posted image user posted image user posted image .

Žižek, kako jih ne vidiš?? Sej te mam med prijatelji... Grem še enkrat pogledat. user posted image  Drugače kako si mi kaj srce??? Še pridna ko mravljica??? Plan K kaj napreduje? Počasi bi se lahko kej zmenile in dbile mi babe čvekaste in čvekonar!!! Vas še komaj poznam... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 957
21.2.2011 19:07:58   
gigi1
Aquič meni kaže, da imaš samo 2 albuma. Enega z bušijem, v drugem so slikce UZ. Oba sta pa objavljena 67 dni nazaj. Mogoče je spet kakšna napaka na RR user posted image

Uf ja...sem kar skoz v gužvi. Vedno je nekaj...
Bi te pa res rada videla user posted image  user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 958
21.2.2011 19:25:25   
hermy1

Aquič meni kaže, da imaš samo 2 albuma. Enega z bušijem, v drugem so slikce UZ. Oba sta pa objavljena 67 dni nazaj. Mogoče je spet kakšna napaka na RR user posted image

Sem že mislila, da je z menoj kaj narobe user posted image ,... ker vidim enako kot Gigi!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 959
21.2.2011 19:34:34   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Sem že mislila, da je z menoj kaj narobe user posted image ,... ker vidim enako kot Gigi!!

jaz jih pa vidim user posted image  mal bolj je treba poklikat, kaj točno sem kliknila pa ne vem user posted image  ker jih takoj na začetku tudi nisem videla

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 960
21.2.2011 19:38:37   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Ampak moram sporočiti dobro novico. V petek sem dobila ključe. Kuhinjo imam živo rumene barve, spalnico zelene, dnevno sobo oranžne, kopalnico svetlo modre in hodnik barve sivke.  Kul 

BRAVO user posted image user posted image user posted image  Lepe barva, odlična odločitev. user posted image  Uživaj!

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 961
21.2.2011 19:45:53   
KT

Srečica ja, verjetno da se da user posted image . Smejim se, ker nisem pomislila na to. Smo bili tako nedolžni grede teh postopkov, da sploh pomislili nismo na kaj takega. Bistveno je koliko sta oddaljena od klinike. Od trenutka oddaje semena - do predaje strokovnjaku naj ne mine več kot 1 ura.  Naj gre v lekarno kupit lonček za oddajo semena.  Najbolje, da se drži navodil kot pred punkcijo. Torej 2 dni pred oddajo semena bodita spolno vzdržna. Seme naj "odda" v zadnjem trenutku, ko gre od doma in naj ga ima lonček za hlačami, da ohrani telesno temperaturo. Pred oddajo semena naj si dobro umije roke. Spolovilo naj umije z blagim milom in mlačno vodo. No..vsaj mislim, da so bila taka navodila - to si je moral moj zapomniti user posted image

Popolni napotki user posted image  Ampak mislim, da je čas za oddajo semena res pol ure, tako kot je napisala Miši. Je pa enostavneje, da se lonček, na poti do oddaje, shrani pod pozduho - pod pogojem, seveda, da se ne bo sam peljal user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 962
21.2.2011 19:50:41   
miklarom
Sonya - vaaaaaaaaau, si že v novem stanovanju čestitke zdaj pa le uživajte v svojem novem domekuuser posted image

zarja - ti boga revica, tak si bubana, hitro se mi pozdravi pa pij čajčke in jej arcnije

aqua - super za podaljšano bolniško. In kako si drugače, počutje vredu, pikica brca?

mišmiš - pišuka no, kaj ga pa sračkate. Samo de se sedaj umirja in da je z medotim vse vredu. Veliko počivaj sedaj. Mi mamo randi v četrtek , da se zmenimo za cerklažo.

Gigi - kako si mi srce, se bolj poredko javljam k velik počivam, pa še zdaj je moj še doma na bolniški

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 963
21.2.2011 19:51:29   
mismis

Uf ja...sem kar skoz v gužvi. Vedno je nekaj...
Bi te pa res rada videla user posted image  user posted image

ko si na Akvinem albumu, klikni na ikono albumi prijateljev in tam boš videla slikico buškota v 19. tednu user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 964
21.2.2011 20:11:48   
KT
Mikli kaj je tvojemu user posted image  naj se hitro pozdravi. Pa tebi, najboljše misli za četrtek - dobro opravi! user posted image

Akvica božaj bušija, slikic sicer ne vidim, ja nisem med pr''jatli, ampak ne glede na to, UŽIVAJ!

Miši počivaj, in kot so že napisale pred mano, čim več pij, in pij, aja, pa ne pozabi piti. Glede na to, da pivo pomaga kot je napisala Žiži, a kak brez alkohola, pa nebi šel?

Loremi ti si "life-saver" vsako jutro. Kavica, ki jo za naš skuhaš, je od boga poslana.

Pri nas nič novega, ... no ja, moram bit poštena, da sem danes mal ven padla. Ne, da Pušenjaka v zvezde kujem, ampak nekako sem računala, da mi bo on v petek naredil AC. A glej ga vraga, on na počitnice, pa hvala bogu, saj se mora tud on odpočiti. Ampak meni pa vse skupaj podre...in glede na komplikacije pri prejšnjem porodu, se mi je v glavi zvrtel spet film za katerega sem mislila, da sem ga uspela potisnit v podzavest. Ne bom dolgovezila, ista zgodba, počitnice, nikjer nikogar in jaz pod nož "ne-vem-že-koga", posledičnio vse narobe (ampak to je že druga zgodba) in sedaj spet, počitnice, nikjer nikogar in evo mene... OK, ne grem pod nož, ampak psiha je pa res nezavidanja vredna "zgodba". Ah, bo že. Pozitivne misli, ane!  

< Sporočilo je popravil KT -- 21.2.2011 20:13:28 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 965
21.2.2011 22:51:50   
mismis
KT, mislim da ti bo AC delala dr. Premru, no vsaj Reby jo ima v sredo za NS. Je pa doktorica imela mene tudi v nedeljo, ko smo se oglasili na Šlajmerjevi, meni se je zdela zelo prijazna. Ne morem reči, kakšna je za NS in AC, ker midve nisva delali nič takega.

ti si kar pomiri, sigurno bo vse ok, bomo pa v petek mislile nate user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 21.2.2011 22:52:26 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 966
22.2.2011 0:13:25   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

ti si kar pomiri, sigurno bo vse ok, bomo pa v petek mislile nate user posted image user posted image user posted image

se podpišem pod to  user posted image user posted image user posted image !!!

< Sporočilo je popravil hermy1 -- 22.2.2011 0:14:14 >

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 967
22.2.2011 7:27:41   
loremi
Dobro jutro!

user posted image
Zarja božica čimprej okrevaj!! user posted image

KT evo kavico, naj te prebudi v nov dan user posted image .

Loremi dobila zlato priznanje za tisto srce user posted image , verjetno začetniška sreča user posted image .

Nosečke uživajte svoje poslanstvo.

Gigi lupčke!

Šibam delat.
Pozdravčke!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 968
22.2.2011 8:28:04   
gigi1
Jutrčka

Wiiiiii Aquica zdej pa vidim user posted image  user posted image  user posted image . Lepotička naša user posted image . Ma res si prelepa user posted image  user posted image user posted image user posted image

KT pestke za AC so močno stisnjene.  In ne obremenjuj se s tem, da ni dr. P. Vse bo dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ja, tudi jaz se spomnim, da so rekli pol ure...ampak so nekateri pari prinesli s seboj..pa vem, da so se vozili več kot pol ure user posted image . Jaz sem si ponavadi za hlače zataknila, vem pa da so si nekatere punce dale med balkončke user posted image . Sam so imele kar premoženje tam user posted image .

Miši imaš jutri morfo, a ne? Verjetno te zdaj manj skrbi, ko si videla medote v nedeljo? Pestke na rokah in nogah imam stisnjene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Kako je tvoj mehur?

Zarči si kaj bolje?

Loremi user posted image  user posted image  user posted image . Saj je res prekrasen srček. Prava umetnija user posted image  user posted image  user posted image

Miklca a je dragi še kar na bolniški? Moj je šel že po 1 tednu delati...sam moj je res fenomen. On se izredno hitro pocajta. Ti si pa zmatrana? Kar počivaj draga. Za četrtek pa držim pesti in upam, da cerklažo naredijo čimprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mausi greš danes do dr.? Držim pesti, da ti pove same dobre stvari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lupčke vsem in lep dan

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 969
22.2.2011 9:51:18   
miklarom
Gigi - ja moj je ta tedn še doma na bolniški , drugi teden pa začne delati, ima malo težje delo ,pa je bil malo dlje doma še tak so mu rekli da še en mesec ne sme delati težkega dela in težko vzdigovati. Mi bo kr mal dolg cajt ko sem se ga zdej navadla da je bil z mano doma.
Upam da se v četrtek dobro zmenim , hvala za pike poke

KT - moj je imel operacijo žolča, sam je že dober je k ris, tak da gre drugi teden že delati. Zakaj pa imaš ti AC , a jo moraš imeti?

Loremi - bravo za zlato medaljo za srčeka, si si jo zaslužila je zelo lep srček.

< Sporočilo je popravil miklarom -- 22.2.2011 9:52:32 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 970
22.2.2011 10:14:29   
mismis
Dober dan,

Loremi, čestitike za prvo nagrado za srce, saj je bilo res lepo, ni bilo tukaj nič sreče, si si nagrado kar zaslužila user posted image user posted image user posted image , kako kaj vaša kužika, a te kaj uboga

Žižek, jutri imamo morfo ja, priznam da sem pomirjena, čeprav nismo videli medijev v nedeljo, smo pa slišali srčke, pa že to je veliko. A ja buško je bolje, pomoje se pozna, ker pijem Buscopan 3x1 na dan. Se mi zdi, da me tole čaka do konca user posted image , eh pa kaj, majhna žrtev za naše medije

Zarja, kako si mi ti, kaj je sedaj s tvojo pljučno mreno, s doma?

Lana08, ubogi K., kako pa je njegova peta bolezen, ali jo je že prebolel

Miklarom, torej se v četrtek dogovrajamo za cerklažo, super bomo mislile nate. Tvojemu dragemu pa želim, da se čimprej pocajta user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan še naprej vsem skupaj, grem počivati user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 971
22.2.2011 11:15:16   
zarja1
Jutro pupe moje,
dans sem že boljša user posted image , sicer hodim delat, ma se gibam zelo malo.

Horny Teddy

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 972
22.2.2011 11:16:50   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
Upam da se v četrtek dobro zmenim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 973
22.2.2011 11:17:44   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
A ja buško je bolje, pomoje se pozna, ker pijem Buscopan 3x1 na dan. Se mi zdi, da me tole čaka do konca user posted image , eh pa kaj, majhna žrtev za naše medije
Drži se srce moje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 974
22.2.2011 11:20:45   
zarja1
Wiiiiii Aquica zdej pa vidim user posted image  user posted image  user posted image . Lepotička naša user posted image . Ma res si prelepa user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se strinjam

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?