loremi -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (20.2.2011 10:48:56)
|
Jutro! [image]http://djalirancher.com/oldblog/wp-content/uploads/2009/03/cafe_con_leche_000.gif[/image] Gigi približno dve leti nazaj sem se priključila v en aktiv žena in te ženske tam se dobijo 1x tedensko in potem se ponavadi kaj peče (kruh, potice, krofe, piškote ...), zdej je bilo celo prvič, da smo imele predstavitev nekega začetka ustvarjanja nakita iz fimo mase, tole da so se pa pekle pletenice in pletena srca, pa je bilo izven porograma, ker je ta vikend spet tekmovanje v peki in izdelavi tega. In sem sitnarila, da bi se tudi jaz rada tega naučila in so potem pač privlolile, da pridem. Med nosečnostjo nisem mogla hodit, sem zamudila delavnice v izdelovanju okraskov za torte, to mi je res žal. Se pa peče potem sladko in slano pecivo tudi za sejem, ki je v občini 1x letno in za kakšne sprejeme in gostovanja v drugih občinah. Ampak jaz ne sodelujem vsakič v peki, na sejme, razen občinskega, pa ne hoimo, gredo le tisti bolj ta vodilni. Punce, ne bo danes glih kaj sončka, ampak vseeno lepo preživite dan!
|
|
|
|