RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj



Sporočilo


gigi1 -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (27.12.2010 22:21:44)

Mausi sorči. Popravljam napačko (upam, da sem tapravga ubodla)

[image]http://media.canada.com/8c8b3290-2b08-4dc6-8e3e-2cc645fdfe05/080513_b_moonlight.jpg[/image]

Tanjček si kaj dobrega zgruntala? Nič ti ne bo Miša na FB pisala. Mi bi tud recepte [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image]

Miši [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] uuuu ste bili pridni.

Zarči a ti lahk še 1x napišeš recept za te zvitke z vsemi finimi sestavincami [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]?

Lana08 aaaa za 10 pax v 2eh urah [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Jaz bi pa receptek za štruklje. Sem malo bosa pri tem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image]
Za dragega pa hmmm se mi zdi, da jih večino luna nosi okoli praznikov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Moj je za Božič na srečo k mejhen otrok..ampak Novo leto še pride...čeprav letos mislim, da bo tudi ton, ker se slabo počuti in se bolj doma drži.

Sonči kot stalni podpornici te teme ti je marsikaj dovoljeno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]. Kako ste?

Alpog upam, da bo še boljše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Bolančki pocajtite se!

Nočka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




gigi1 -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (27.12.2010 22:33:13)

Aja...pri nas so bile v petek ribice. Obloženi kruhki z bakalarjem, škampkovi repki v avokadu, list in brancin, pa blitva in krompir. Za sladico pinca.
V soboto oranžna buča z belim pekorinom in pršutom, biftki iz pljučne na rukolini posteljici, ajdova kaša z jurčki, (moj) domač sir, lešnikovo pecivo brez moke.
Včeraj goveja juha z ulivanci, mrežna pečenka, omaka iz brokolija, bučk in avokada, božično pecivo.
Danes spet juha in ostanki pečenke in domačega sira, brokoli (tokrat v solati) . Sladic pa itak čez glavo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

Zdej pa res nočka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Kruce Fiks -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (27.12.2010 22:53:56)

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pa še za našega Kruceta

[image]http://3.bp.blogspot.com/_IvgVZSr-GBs/SwyJ5Umvc0I/AAAAAAAAA2k/Dq4Rqxw2Q7c/s400/angelina-jolie3.jpg[/image]



Gigi ljubim ruke, ostalim lepe praznike!




loremi -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (28.12.2010 7:14:52)

Dobro jutro!

[image]http://www.ednevnik.si/uploads/h/hypnotic/60249.jpg[/image]

Vidla novo temo, gužva v službi, se fočkam šele sedaj.

Gigi domači sir? Tvoja pridelava?? Aaaaaa to me ima pa ena veliiika radovednost, kako ga narediš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], mmmmmm.
Ampak si pa prava carica v kulinaričnih mojstrovinah! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Mrežne pečenke se tud še nisem lotila, bi bil fajn kak nasvet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Vsem želim lep dan!




sonya1 -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (28.12.2010 7:31:11)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]Dobro jutro, ljubice moje !
Gigi, bi se lahko  kaz k tebi abonirala na prehranjevanje ? Ko tele tvoje jedilnike berem, ne vem, ali je to RR ali meni kakšne restavracije[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Jaz bi pa rada tale tvoj receptek za buče s pršutom. Saj vem, naj ne bi jedla pršuta, ampak tale tvoj receptek mi pa vzbuja hudo radovednost[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].
Neodkrita, upam, da bosta z mladcem lepo preživela praznike, pa nadoknadila za ves čas, kar nista bila skupaj.
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image].
Lana, tudi pri tebi vidim, da so tukaj same kuharice[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
Loremi, dobro jutro ! Upam, da si v redu. Draga moja, mogoče so pa ti prazniki priložnost, da z dragim v toplem in ljubečem vzdušju preživita praznike[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image].
Mišika, ti kar lepo počivaj, si zaslužiš. Še malo, pa nuhalna. Prepričana sem, da bo vse v redu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Jaz imam amnicentezo 24. januarja. Kljub temu, da so bili rezultati nuhalne po mojem mnenju dobri, me vseeni malo stiska glede tegale.

Fidika draga, pogosto mislim nate. Upam, da je pri tebi vse v redu in da boš naposled le dobila, kar si želiš, pa karkoli to že je.  
Greti, uživaj v teh praznikih.
Aquica, lepo počivaj in se pusti razvajati. Roži tudi. Upam, da kmalu dobimo kakšno slikico trebuščkov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Jaz sem že kar malo bajsek. Mi je ful čudno, ker sem bila celo življenje med bolj drobčkanimi, zdaj pa kar nekaj lezem narazen. Pa nek celulit se mi je začel pojavljati, pa klobasice po hrbtu. Pa se mi sploh ne zdi, da toliko jem. Ampak najbrž pa že[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Res udobno lahko nosim le še ene kavbojke, do zdaj sploh nisem vedela, da so tako široke. Vsi hodijo nekaj fensi oblečeni naokoli v teh dneh, jaz pa v izpranih kavbojkah[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Katero bejbo iz stalnega repertoarja sem še pozabila?
Aha, Zarči. Bejba, tvoji prazniki zgledajo med najbolj zanimivimi. Privošči si še letos, drugo leto boste tako in tako doma[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image].
Že 14 dni se odpravljam v mesto pogladat okraske, pa na kozarček kuhančka, pa nekako ne pridem do tega. V tem mrazu in temi se mi takrat, ko naj bi šla, to sploh ne zdi več preveč privlačna misel. Mogoče drugo leto ?
Lepo se imejte in pišite kaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]




zarja1 -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (28.12.2010 7:48:18)

ooooooooj ljubice moje kolk ste pridne. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Pri nas bo letos padla le še pečena sarma in kak biftek. Se mi žal več nič ne da. Mam kr slabo vest....pa saj me hitro popusti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Hermy čim prej se pozdravi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Mismis super je ta tvoj dragi, res[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. No tud moj ne zaostaja. HB rad kuha, pa še super dobro. Čeprav ga šola, služba in fuzbal čist okupirajo zadnje mesece.....Kako pa moji Teddyji? Pridni?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Gigi ti si itak majstorica........kak reče moj veliki brat...keykeeper gurmanstva [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Sonya kaj pa malo dopusta pred vikendom?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Kako kaj dragi?

Fidolinca ljubavi, tebe sem še ekstra vesela.....pridi še kaj....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Loremi naj gužva čimprej mine. Tud pri nas so čudne razmere, napeto kot štumpf....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Srčice letim na kafe...pridem kasneje.....




gigi1 -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (28.12.2010 9:42:31)

Jutrčk

Kruce a si za NL fraj, al še kar nočne tolčeš?

Loremi hvala za kofi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Dans pa prav paše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Sirček je moja pridelava. Že dalj časa iščem sirilo (tisto tekočino, ki sesiri mleko), zadnjič sem pa nekaj tuhtala..če delam domače kislo mleko moram čakati, da je mleko mlačno, da se ne sesiri...in vuala! Ideja je padla..Kaj pa če v vroče mleko jogurt vržem? In sem sprobala: V 1/2 l vrelega polnomastnega mleka sem dala cca 2-3 dcl grškega jogurta, mešala na ognju, da je sirotka odstopila, posolila in precedila čez gazo (ali tetra pelenico), fajn stiskala, da je šlo ven čimveč tekočine in..dobila sir [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image]. Zdej že delam variacije na temo: dodajam kislo smetano, orehe, zelišča. Vsi, ki ga probajo so navdušeni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Pa super je za pikat ob vinčku, če imaš še tadebele grisine zraven pa sploh.
Mrežna pečenka ni noben kunšt. Za prvič je morda bolje, da kupiš že narejeno. Pazi le, da je mrežna iz fileja (da ti ne bodo podturili kakšne žvarune ali sesekljane pečenke).  Jaz že na uč vidim kakšno meso je notri.
Pečico segreješ na 200 in pečeš kakšnih 10-15 min pri tej temperaturi, potem zmanjšaš na 150 in počasi pečeš. Pravilo je najmanj 1 ura na 1 kg mesa. Jaz jo še raje (sploh, ko imam obiske) vržem v pečico že veliko prej in po tistih 15 min pokrijem s folijo in zmanjšam temperaturo na 100. Pa počasi cmarim. Tudi če obiski zamujajo ni panike, ker je še vedno topla. Je pa potem k puterček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image]. Svinjina se ponavadi pripravlja za NL večerjo. Saj veš...pujsek rine naprej (kura brca nazaj zato ni primerna). Nekaj simbolike, da bosta z dragim šla čez težave in srečno naprej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Sonya vse bo dobro na AC [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Sem prepričana [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Recept za tisto bučo sem že nekaj časa nazaj napisala. Ker se pršut popeče, ga lahko jedo tudi nosečnice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Ne vem pa, kje boš dobila oranžno bučo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Jaz sem jo prišparala, ker na nizki temperaturi buča zdrži tudi nekaj mesecev. Sem jo imela zadekano na balkonu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. V glavnem bučo narežem na krhlje (z lupino vred) in jo najprej spečem v pečici na cca 160 - 50 min. Ko je mehka in se ohladi jo olupim in narežem na kocke, posolim, pokapam z olivnim oljem iin gor naribam Ricotta di Pecora (bel trd ovčji sir - kupiš v Eurospinu). Vse skupaj dam v jena ali kakšno lepšo posodo (ker potem postrežem v tem), na vrh pa rezine pršuta. Pa v pečico. Ko pršut zakrkne je fertik.

Zarčica upam, da se situacija v službi umiri. Če boš imela kaj časa bi pa res prosila za recept za zvitke.

Ali ti Miši, če ga imaš pri roki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Ufff sem se spet razpisala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

Nosečke bušije božat in nam kakšno slikco privoščit.
Mamice pliiiz dajte kakšno stimulacijo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Prav rada bi videla kako se vašim čmrljem učke svetijo ob božičnem drevescu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Lupčke vsem in lep dan




loremi -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (28.12.2010 9:54:33)

Gigi oooooooo dbest, hvala hvala da tole idejo deliš z njami, tale sirček pa mooooram naredit, domače mleko imam, jogurt kupim in probam!! Nujno! Tole se dobro sliši! Ko pa pogruntaš še kaj v zvezi s tem, pa se priporočam za nove ideje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]. Mislim ene ste pa reees prave mojstice in iznajdljive!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Waw!
Mrežna pečenka .... ja sem jih že gledala v trgovini, pa ne vem, kakšno meso je notri, da nebi potem jedla žaganja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Evo super hvala ti za vse, in seveda tudi za lepe želje! RTI!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
Joj kok je tole fajn prebrat, kaj vse ustvarjate, mislim meni še na misel ne pride to, pa rada kuham in tud rada vidim, da ven pride prijetno za oči in okusno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Samo pa vam mojstvicam do gležnjev ne sežem.




gigi1 -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (28.12.2010 10:05:20)

Loremi v Mercatorju pri mesarju imajo prav navedeno, da je mrežna iz fileja. Velikokrat je tudi v hladilniku pakirana. Sam..to moraš že malo poznati. Včasih se čez tisto mrežico prav vidi, da je not file. Pa še taka bolj štirioglata je. Una, ki ima kar nek kos mesa notri je ponavadi bolj zaobljena. Vsak mesar ti pa mora povedati kakšen kos mesa je notri in če zahtevaš file, ti mora prodati file.

Pa hvala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]




lana08 -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (28.12.2010 11:12:19)

Gigi za sirove štruklje naredim vlečeno testo iz 300g moke, 1 jajce, mlačno vode, ki jo malo okisam, olje dodam po občutku. Vse skupaj v multipraktik in ko nastane kepa ki se ne prijema več posode vzamem ven, premažem z oljem in dam na toplo počivat za pol ure, naredim več takih hlebčkov, da je še za v skrinjo. Nadev pa pol kg skute, pol kisle smetane, 1-2 jajci, malo masla, sol; jajce in maslo stepem, dodam skuto in sol, na koncu primešam še sneg iz beljakov. Pomažem po razpotegnjenem testu, zvijem in dam na pomaščeno alu folijo. Kar potrebujem skuham (25 min v slani vodi) ostalo zavito v alu foliji dam v skrinjo. 

Drage moje kuharice jaz bi sedaj pojdla vola vi pa meni že takoj zjutraj (ok priznam spala sem do pol 11ih, je mož vzel K v službo, to bodo produktivne ure [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]) pišete nore recepte. Si bom kar en topli sendvič naredila, ok priznam dva [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].




miklarom -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (28.12.2010 11:17:28)

dan babe žabe, kako ste kaj danes, vidim da se že kar na veliko pripravljate za silvestrovo, pa same dobrote delate[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
nosečke moje klako ste božate svoje bušije




Anonimen -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (28.12.2010 11:24:39)

Vas ne berem več, ker ratam lačna. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




gigi1 -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (28.12.2010 12:04:52)

Lana hvala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] . Si se napapcala? To bo pa res zanimivo danes pri dragemu v službi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Mausika še kar čakam na recept za tisto sv. ribico z ohrovtom, suhimi slivami in pršutom. Imam že izdelano v glavi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , samo še potrditev.. Sem si to zamislila za silvestrsko večerjo. Pa še kakšne rezance ali njoke z orehi ali lešniki zraven [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Miklca pa ti? Božaš, božaš? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image]

Suzika evo tale recept je pa zate. Brez moke, samo se sladkor spusti ven pa bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

http://www.zurnal24.si/recepti/narastek-z-lesniki-186230/clanek




Anonimen -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (28.12.2010 12:14:20)

uu, gigi, hvala za recept.. sem si ga shranila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




gigi1 -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (28.12.2010 12:20:55)

Suzi v receptu (pri sestavinah) je napaka. Manjka še sneg iz 6 beljakov, ki ga v maso zamešaš čisto na koncu. Če ne daš nič sladkorja je še vedno zelo dobro, ker je čokolada sladka, pa tudi lešniki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




zarja1 -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (28.12.2010 12:21:21)

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Vas ne berem več, ker ratam lačna. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




mausikaa -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (28.12.2010 12:55:46)




IZVIRNO SPOROČILO: gigi1


Mausika še kar čakam na recept za tisto sv. ribico z ohrovtom, suhimi slivami in pršutom. Imam že izdelano v glavi [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img] , samo še potrditev.. Sem si to zamislila za silvestrsko večerjo. Pa še kakšne rezance ali njoke z orehi ali lešniki zraven [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/img] 

nič posebnega ni, svinjsko ribico napolniš z suhimi slivami (pazi da bodo res dobre kvalitete in nežveplane) nato jo premežeš z kikirikijevem maslom ter daš v ogreto pečico da se počasi, ampak res počasi peče,

z ohrovtom in pršutom je pa v bistvu še bolj easy, popečeš ribico, jo zaviješ v pršut ter blaniširan ohrovt, vse skupaj pa potem zaviješ v listnato testo (narediš par zarezov z nožem, da se testo lepo dviguje) in počasi pečeš, pa ne pozabi dodat v pečico posodo z vodo - v obeh primerih


 




zarja1 -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (28.12.2010 13:03:25)

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarčica upam, da se situacija v službi umiri. Če boš imela kaj časa bi pa res prosila za recept za zvitke.

gužva samo še eskalira.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Recept je bolj improvizacija - listnato testo razvaljam in razrežem na kvadratke, na sredino dam dobro zapečeno piščančje meso, por, smetano....Zavijem, namažem z jajčko, potrosim sezam in v pečico. Ma te zavitke skoz z nečim drugim pacam...pač kaj je v bajti, no hladilniku [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




mismis -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (28.12.2010 13:06:51)

Evo kako se mi lenobe znajdemo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

[img]http://www.shrani.si/f/30/Vw/2gkSRcrT/img5965.jpg[/img]




zarja1 -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (28.12.2010 13:22:30)

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Evo kako se mi lenobe znajdemo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

čaki malo, ta pa je z slanino in samo popečena piščančja prsa.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]..tu dam jaz not še špinačko in skuto....




mismis -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (28.12.2010 13:49:28)

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Evo kako se mi lenobe znajdemo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  

čaki malo, ta pa je z slanino in samo popečena piščančja prsa.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ..tu dam jaz not še špinačko in skuto....


ni s slanino, ampak je notri korenje, brokoli, zelena in toast. Daj si malo povečaj recept [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




alpog -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (28.12.2010 13:52:15)

Gigi, malo sem pobrskala po spominu in zdi se mi, da sem nekoč od nekoga slišala, da se sirilo dobi v lekarni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].
Sploh pa, enkrat, ko bom v penziji, bom prišla k tebi na kuharski tečaj!




neodkrita -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (28.12.2010 13:55:16)

Ups! sem mislila, da sem na kulinariki.net hehehe (samo se hecam).
Jaz bi tudi nekaj skuhala posebnega ampak enostavnega pa nimam pravih idej.
Najraje pač pečem sladice, piškote in ostale skadkarije.





zarja1 -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (28.12.2010 13:56:56)

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Evo kako se mi lenobe znajdemo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  

čaki malo, ta pa je z slanino in samo popečena piščančja prsa.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ..tu dam jaz not še špinačko in skuto....


ni s slanino, ampak je notri korenje, brokoli, zelena in toast. Daj si malo povečaj recept [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
po špegle moram, sem že čist slepa......prilepljena na ekran po cele dneve.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




mausikaa -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (28.12.2010 15:00:58)

Žiži ma Alpong prav, sirilo se dobi v lekarni (vsaj dobilo se je - si mi pa dala fajn idejo, bom spet mal packala)




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>