KT -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (21.8.2011 19:15:00)
|
Ojla konzervice moje, Najprej vsem najlepša hvala za četitke in dobre želje. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] tok in še več vas mam rada. Moje hitro poročanje: mi2 sva krasno, sicer se ne redi tako kot bi se morala (polno dojim), ampak mami se ne da in vztraja, patronažna pa kar naprej zvoni in tehta. Na začetku vleče ko nora, potem pa se hitro utrudi in zaspi, pa je čez pol ure spet pokonci, spet vleče nekaj časa in zaspi. Sama vidim, da mleko je, ker si ga po dojenju še pošteno načrpam, ampak izgleda da je tako utrujena, da ne more več vlečt. Če pa ji ponudim svoje mleko po flaški, pa spije recimo 20ml, potem pa spet nebi več. Bomo že zrihtali, vztrajam in se ne dam. Velika sestra je zelo potrpežljiva in pridno skrbi za malo sestro...včasih celo preveč [sm=smiley36.gif], ampak jo želim kar najbolj vključiti v dogajanje doma. Konzervice moje, trudim se da vse preberem, ampak zagotovo mi kaj uide - pa ne zamerit! mikli zlata ne znam ti povedati kako sem vesela za pozitivno odvijanje dogodkov pri vas doma [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] navijam kot nora! mismis velikokrat pomislim na vas, dobra sta, da vse pošlihtata [sm=bravo.gif] akvica kak je zlat vaš novi prestolonaslednik, pravi cuker! loremi kako si sončica? zarja keep watching! We love you [sm=smiley31.gif] pa gigi zlata a je konec z dopustom? mausika tooooo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] navijam! hermy kako ste? Nič se sekirat - malo v službico, pa potem spet hitro na dopust [sm=smiley36.gif] Ziher sem ktero pozabila, ampak mislim na vse vas [sm=smiley31.gif] Se še javim, ko uredimo ritem! Pozdravček vsem!
|
|
|
|