pika.po -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (19.6.2011 12:01:52)
|
Dan pupe [sm=smiley1.gif] Spet se vse skrivate [sm=smiley13.gif] Ja ja saj vem zebe vas, pa dež je, pa se nekje fino stiskate [sm=smiley2.gif] Evo, stvar pri nas je taka. Tečka [sm=hudicek1.gif] je kljub spodbudi z tableti, rdečim vinom, vročimi kopelmi in [sm=sloncek.gif] prišla čisto prepozno [sm=smiley29.gif], tako da s postopkom ni nič. [sm=smiley35.gif] Ampak sem bila pa v petek pri totih Štajercih, dala ene 6 epruvet krvi, ker ni da ni kaj ne pogledajo, čez 10 dni imam pa še UZ. Potem grejo papirji na konzilij. In se zna zgodit da bomo tam novembra v postopku. Uffffffff je še daleč... Evo takle mamo [sm=smiley29.gif] A katera kaj ve, kako so mišmiška in medike? Hedi? Reby? Srečica [sm=bravo.gif], da se pikica lepo razvija in raste. Uf, še malo pa bomo že tebi pomagali dihat [sm=smiley2.gif] Tisa jupijej, vidiš slab začetek dober konec [sm=smiley1.gif] Super truper dobra kokoška si, da maš še v frižiderju tolk dece [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Zdaj pa gas do pluska [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Tanjči helou in lubčka S. za tini mini 10 [sm=metulj.gif][sm=darilo.gif][sm=metulj.gif] Mikli uživaj, uživaj in še enkrat uživaj na morčitu. Imejte se res luštno! Pa čestitke tetica [sm=smiley1.gif] Hermy [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Navijam že zdaj kot nora, da naslednjič rata [sm=smiley20.gif] Kdaj pa imaš v planu it? Sonja kako? Zdaj je pa že Oskar skoraj v nizkem štartu a ne [sm=smiley36.gif] Akvič a se je lump lumpasti obrnil, ali ste tudi vi že ugledali ta beli svet in se že veselo cartate? Mausika navijam za natur [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] Lep dan vsem!
|
|
|
|