pika.po -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (27.5.2011 10:48:49)
|
Jutro [sm=smiley1.gif] Mi je včeraj comp nagajal, pa nisem uspela nič pokomentirat. Evo bom danes bolj pridna [sm=smiley1.gif] Odpočila sem si, sem se šla včeraj malo razvajat, da bom še lepšejša kot sem [sm=smiley36.gif] Pa danes sem se naspala, z dragim šla na kavico, evo zdajle pa vas čekiram. Potem pa mal stanovanje v red spravit. Sem si danes kar fraj dan vzela, glede na to da imam še lanski dopust za pokurit! [sm=bravo.gif] Srečica srečna, naša srečka nosečka, bravo za srčka [sm=bravo.gif] Vidiš so pomagale dobre misli in pikapoke. Juhuuuuuuuu! Zdaj pa gas do srečnega konca! Lana08 gospa magistra, vsa čast! Čestitke! No, zdaj pa ima bejbi dozvolo da pride, da bo mami magistrirala še na baby področju [sm=smiley2.gif] Hermy superca za punkcijo! Še čisto malo pa bo Blaž na varnem in toplem pri tebi. Potem pa pridno gret in božat bušija! Me bomo pa navijale sto na uro ( no sej že zdaj navijamo [sm=smiley16.gif]) [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mišmiš kako kužonček? Upam, da je že veliko boljši. Kako medike? Se jim že kaj mudi? [sm=smiley2.gif] Pripravljeno na njun prihod je pa zdaj že vse, kaj? Pa daj no plizzzzzzzz, bušija nam pripopaj, plizzzzzzzzzzzz [sm=smiley4.gif] Žiži pridna si, vidim da je diploma v finišu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pa lepo, da se malo pofočkaš! Hmmm, jaz potihem upam, da mi bo uspelo celo do postopka prit v juniju in mi ne bo treba s klomifenom coprat. Kombinacij itak delam taužent. Sva z Atom še za en randi zmenjena, pa bo takrat na UZ videl a bo šlo čez al ne. Samo zdaj moram mojo G prepričat za napotnico. Ker mi je za napotnico za posvet v MB težila in mi jo s težko muko dala, ko sem pri Atu imela še odprto. No zdaj mi je pri Atu potekla, bo pa komplicirala, da imam napotnico v juniju že za MB posvet. Ampak nekak bom že uspela stečnarit. Pri svoji osebni zdravnci pa ne morem dobit napotnice, al? Tisa navijam sto na uro, da bodo celice pridno rastle in bo punkcija pravi čas! Pa res, kot Žiži pravi, ne se preveč sekirat! Zaupaj da bo vse dobro in prav! [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Miklarom lepo te je brat [sm=smiley1.gif] Naj bolečina v srčku čimprej popusti. Veliko dela je pa včasih tudi blagoslov a ne, da človek nima časa preveč razmišljat... Čimveč lepih in mirnih dni ti želim! Lana70 kako deca? Živa živa kot poperček? [sm=smiley2.gif]Je najstnik sprejel, da bo tokrat dvojni veliki brat? [sm=smiley1.gif] Rezultati AC bodo itak odlični. Ampak tole čakanje na rezultate je pa tečno, verjamem. Naj tale čas čimprej mine. [sm=pikapoka2.gif][sm=pujs.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pujs.gif][sm=pikapoka2.gif] Hedi cmooooook nazaj [sm=smiley36.gif] Naj bo mularija prdna in zdrava! [sm=smiley20.gif] KT naj delovne obveznosti čimprej minejo. Kako buši? Tanja vidim da pridno kure futraš [sm=jezicek.gif] Sploh enim, ki jih čist zanemarjamo. Bi bile že hin brez tebe [sm=smiley36.gif] Sonya, kako? Vidim, da si polno zaposlena. Je opravkov cel kup, kaj, da bo vse nared ko pride Oskar. Bomo počasi začeli odštevati [sm=smiley1.gif] Mausi pozdravček! Drage moje vsem en lep vikend!
|
|
|
|