Ploha -> RE: ritem spanja pri 2 mesečnici (28.12.2010 20:47:22)
|
moji dve že od začetka spita celo noč... no druga je imela tako, da je prvi mesec hodila spat ob 23.00...potem pa sem počasi in vsak dan po malo premaknila uro, da sem jo začela po ene 10 minut prej rihtat in rutino izvajat....zdej zaspi med 7.30-8....s tem, da se mi je zdaj začela ponoči zbujat (nekaj je prehlajena) in bom začela z GH, mogoče je prej lačna, ker zvečer je že tko zaspana, da ne poje tako kot mora. tudi pri nas sva jo dala spat v košek v dnevni, pa sva film pogledala pol sva jo pa kar s koškam vred v spalnico nesla...zdej ko ima tavelko postlo, pa jo dajem v postlo spat, ob skorja točno določeni uri, zaspi sama...čez dan je v dnevni. Čez dan spi pri dnevni svetlobi (ponavadi, se zgodi, da ji včasih mal zatemnim), in je ropoto, ker ne hodimo po prstih, pa še ati ponavadi skos nekaj ropota (beri: štema, švasa, žaga, brusi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]), ponoči je tema in tišina. čez dan jo pustim, da spi kot ji paše, ker ne spi dolgo,...pa mal zaspi pa mal gleda, bolj drema kot spi..ampak se itak veliko sama zamoti, tudi če je budna.
|
|
|
|