donna22 -> RE: drugič noseča (25.12.2010 23:26:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: dostmam Prvega sem imela ker se nisem odpirala, tud voda mi ni odtekla...mi je tekla po kaplicah, tko da sploh vedla nisem da je porodna voda....potem sem pa na porodni postli lezala od 19h do 24h ...dajali umetne popadke, po pravici povedano, sploh ne vem kaj so popadki, ker me ni nic bolelo ...hehe, odprla sem se pa za cele 3 cm....vodo so oni sprozli, tko da po teh urah je potem zdravnik rekel da najbolje da se gre na CR ker otrocku srcek pesa. Tudi v drugo bo zagotovo CR [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Zakaj pa? Sej tukaj ne gre za nepredovanje poroda, kajti v 4 urah se je 3 centi odprla brez bolečin, očitno je šlo za CR zaradi otroka in ne zaradi zastoja poroda! Jaz in moja sestra sva imele obe v prvo CR, drugič obe normalno rodile! Je pa res da moraš biti motiviran za porod, večino nosečnic ki jih poznam gre tudi v drugo kar na CR, da se nebi matrale..kr neki za moje pojme, občutke po CR in po porodu pa itak ne moreš primerjati-kljub vsemu je porod veliko bolj čustven in z energijo napolnen trenutek kot CR! Tebi je to pač kr neki, meni ni. Ne poznam občutkov po porodu in jih zato tudi ne pogrešam. S CR sem bila zadovoljna in nič na svetu me ne prepriča v naravni porod.
|
|
|
|