Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 19:23:02
|
|
|
|
Peli
|
Od nč, od mami pa čokoladne bombončke.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.12.2010 19:48:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 19:53:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo no danes sem dobila 1L terana.... hmmmm a se ma za zamislit? Itak . Mati, mati
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 20:14:14
|
|
|
|
Aja1
|
Knjigo Zapeljiva čokolada.
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 21:38:44
|
|
|
|
Raho
|
Od mojih čokoladice in 50 € (s pripisom, naj si kupim, kaj potrebujem), enako od tašče in tasta. Moj dragi pa se je letos izkazal (mi je sumljiv, ker ponavadi ne dobim nič) - pidžamo, parfum in prstan . kaj hoče narediti ali je naredil... Da mi je vedeti
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 21:46:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho kaj hoče narediti ali je naredil... Da mi je vedeti Tretjega potomca?
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 22:40:33
|
|
|
|
darja.mark
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: Raho kaj hoče narediti ali je naredil... Da mi je vedeti Tretjega potomca? Hja, pa da bo potomec njun, ne samo njegov :) No jaz sem od mojega dobila zlato verižico, nisem vedela al nej bom huda ker je tolk zapraviljal al srečna. No pa me je veselje preplavilo in sem na jezo pozabila . Od tašče sem dobila pleteno košarico in prtiček, od svakinje gel tuš, nogavičke, čokolado, od očeta in njegove šampanjec in čokolado, mami pa njenega pa še čakam :))
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 25.12.2010 23:08:36
|
|
|
|
ronja
|
Midva božiča ne praznujeva, zato si seveda nisva nič dajala, pri nas nosi dedek Mraz. Smo bili pa danes pri moji mami in sva dobila predpražnik (tastari je res zguljen, pa še super pride, je ravno prav velik), od njenega partnerja sva dobila nogavice in jaz še komplet kozmetike (ne vem, če se prav reče: tuš gel, krema za roke, losjon, krema za telo in za obraz (mimogrede, kaka je razlika med tem oz. kako se losijon uporablja? Ok, namažeš, to vem - ampak kje je razlika med losjonom in kremo za telo ali obraz?) To so njihova poslovna darila, ampak moram priznat, da mi je prav všeč, da nama kar to da, ker jaz tudi ne vem, kaj bi njemu dala). Od tašče sem dobila komplet za kaligrafijo, ful fensi, krasen! Zdaj moram najt samo še čas za vadit... Pa s čokolado oblito suho sadje (že pojedla ). Oba skup sva dobila pa tudi vinjeto, super praktično darilo. Od očeta dobim vedno denar z besedami, da naj ga vsaj en del porabim res zase. No, letos sem ga že vnaprej in to res za nekaj, kar sem si ful želela že dooooolgo: robotski sesalec. Tako da to sta mi uradno kupila oče in lubi, ker je hudimano draga zadeva, ampak je pa res fajn .
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 26.12.2010 8:15:05
|
|
|
|
naja17
|
Bi bila bolj vesela NIČ-a ..... Prvič naj bi odpirala darila pod najino smrekco, pa sem mu še rekla naj se mal še potrudi in eno malenkost poišče za bodočega člana... Uglavnem, katastrofa! Za bodočega člana nič, ker nima filinga Ajd ok, sem si milila, pa ga ne bom matrala.... In pol odprem svoje darilo in dobim tole: http://www.mimovrste.com/artikel/3820609230/q=grelne%20blazinice/grelne-blazinice-za-noge-the-heat-company-s-paket-10-kom Pa daaaj nooo, saj nisem ne vem kak zmrznjena + sej ne hodim po S tečaju Povrh je pa še kr drago tole, glede na to, da je za enkratno uporabo Če bi samo malo uporabil možgane (zgornje!!) in kupil 2 v 1 (zame in prihajajočega člana) nosečniško blazino, bi blo to to.... Uglavnem, upam, da se še kak dedek Mraz pojavi to leto, da tole zadevo popravi... Prezahtevna No, pri tašči in tastu je prinesel pa toplo posteljnino v lila barvi ; pri svakinji in možu pa spalno srajčko in 1kg riževe čokolade + za baby-a eno tako piskajočo igračo (to sta naznanila, da bojo vse igrače take v bodoče )... No, pa pri šefici oz. kolegici pa je prinesel gel za tuširat in pa body kremo... Mislim pa, da se bo čez teden še mal dedk Mraz oglasil, mam tak filing ....
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 26.12.2010 8:55:14
|
|
|
|
pelin
|
Da te malo potolažim...tele zadevice se da kupit na pošti in so tam okrog 3 evre ( in so trije pari v kompletu), tako da to ni nevem kakšen groozen strošek, da bi se morala zaradi tega žret...Sem jih namreč med drugimi kupila za kolegico v službi, ki se daleč vozi v stari kripi in se ves čas pritožuje, da jo zebe v noge, ker ji ne dela erkundišen... Drugače, pa se mi zdi, da ti je nekako na lep način pokazal da ga skrbi zate ....saj zdaj ko si v nosečniški hormonski turbolenci, bi po moje v vsakem darilu našla kako cako. Če bi ti on kupil gel za tuširanje, bi ga verjetno okrivila, da ti hoče na skrivaj povedat , da smrdiš in da se bo treba večkrat umit... hi, hi...ne se jezit, its just a joke....
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 26.12.2010 9:24:05
|
|
|
|
karamela
|
letos so pri nas vsi trije dobri možje obdarili samo otroke. Nepričakovani izdatki pač. Sem pa lani dobila nove copate in šal.
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 26.12.2010 12:24:39
|
|
|
|
aprilčica07
|
Od še nič, ker on zagovarja Dedka mraza, ki hodi okrog za novo leto , isto njegovi starši, od svojih staršev pa bon za masažo (so me siti, ker skozi jamram, da me vse boli)
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 26.12.2010 12:32:57
|
|
|
|
skuštrana
|
Pri nas je malo zamudil, ampak mi je danes prinesel spanje do 11.15 In se čisto nič ne jezim ker je zamudil, glavno da je prišel
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 26.12.2010 13:01:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa od lubija dobila vremensko podtajo, za katero sem navijala ze celo leto ;-) Od tasce 20€, od mojih pa kapo, smucarsko spodnje perilo in loncek za penjenje mleka. Superca :-)
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 26.12.2010 15:15:56
|
|
|
|
Freya88
|
Mi dajemo darila vsi v eno skatlo za vsakega, zato nikoli nevem kdo je kupil kaj... sem pa dobila: frutovko (iscem jo ze lep cas), sal - ruta (jih imam doma ze celo zbirko, pa mi jih ni nikoli dovolj), mestne dereze (prejsnje so izginile neznano kam?), komplet gel za tusiranje, maslo za telo in krema za obraz (moja najljubsa), barvico za oci (ker bo prejsnje kmalu zmanjkalo) in maketo letala F-14 (to je 100% od mojega, ker edino on razume mojo `potrebo´ po zbiranju teh avionckov)... Ocitno sem bila zelooo pridna;)
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 26.12.2010 17:27:56
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: Raho kaj hoče narediti ali je naredil... Da mi je vedeti Tretjega potomca? Z mano samo preko mojega trupla . Najboljše darilo (poleg škrlatinke od tamale) - obisk moje frizerke, ki je odšla iz naših krajev, na domu, da me je postrigla.
< Sporočilo je popravil Raho -- 26.12.2010 17:28:57 >
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 26.12.2010 17:32:01
|
|
|
|
pikecpokec
|
Kitchen-Aid
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 26.12.2010 18:24:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Z dveh koncev sem dobila domač med, fajn in uporabno darilo. Ko bo domač božiček uspel skočit v trgovino, pa mi bo prinesel komplet pekačev za narastke, potico ipd. Mi je sicer ponujal tudi masažo, samo so mi ljubši pekači .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.12.2010 18:49:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 26.12.2010 19:02:24
|
|
|
|
Felicita
|
evo, pri mojem mi je prinesu tole: @ronja - pri nas je tut mami prinesu robotka - sicer zelo cheap varianto (160€ - ebay) ampak funkcionira odlično. pa tašči smo ga tudi s skupnimi močmi kupili za božička
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 26.12.2010 19:09:01
|
|
|
|
Micy
|
Moj dragi božiček me je nenormalno presenetil. Na božično jutro ko je tamala vstala smo seveda vsi leteli gledat pod smrekico in ker vem kaj naj bi bilo tam sem bila šokirana, ker je bil poleg en zelo velik rdeč paket z zlato pentljo, gor je pa pisal moj ime. In skor me je kap, začnem odpirat in notri je bil nov fotoaparat NIKKON D3000, ki sem si ga že dolgo želela. Kdaj je ta božiček to vse preštudiral ne vem, ampak ta njegova dejanja so dejanja zaradi katerih ga ljubiiiiimmmmm.
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 27.12.2010 7:50:54
|
|
|
|
ksenjak
|
Sem sicer v decembru dobila pulover in knjigo Ljubezen skozi želodec, pod smrekico pa nič. lp
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 27.12.2010 8:14:12
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz pa sem dobila verižico, bundo, activity, copate in 50€, pa včeraj en zelo zelo lep večer. Pa še današnja noč je bila super, ker se moj otrok ni do pol šestih zjutraj nič zbujal in sem danes napsana.
|
|
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 27.12.2010 8:16:56
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freya88 in maketo letala F-14 (to je 100% od mojega, ker edino on razume mojo `potrebo´ po zbiranju teh avionckov)... Čestitke za Tomcata. V katerem merilu? Katera firma makete? Kolkor razumeš jo potem sama sestaviš? Kar vzame kr precej spretnosti, živcev in truda... Bi bil vesel če bi kakšno fotko pripopala Jaz že dolgo iščem modele: Bell 212, Bell 412 ali Bell UH-1. V čimvečjem merilu
|
|
RE: Kaj je Božiček prinesel VAM? 27.12.2010 8:31:18
|
|
|
|
muco
|
Prinesel... nič ! Bojim se, da me bo celo okradel !
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?